Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 20, 09:55)
nu su tokia patirtimi manau ir tu pati tuoj tepinėlius imsi. o pas vaisingumo specus dar neini? ten jau turėsim kitą požiūrį į save

Buvau prieš metus, bet kai pasakė, kad teplioja prieš mmm dėl to, kad gimda taip iš lėto valosi, tai mečiau tą reikalą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 20, 10:07)
Buvau prieš metus, bet kai pasakė, kad teplioja prieš mmm dėl to, kad gimda taip iš lėto valosi, tai mečiau tą reikalą  verysad.gif

nu ***** tada tokius meistrus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 20, 10:09)
nu ***** tada tokius meistrus  doh.gif

Mieliau tenai susikiščiau embrioną tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Juodas jumoras hihihi.gif hihihi.gif
Čia man šį kartą toks PMS lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 20, 10:16)
Mieliau tenai susikiščiau embrioną  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Juodas jumoras  hihihi.gif  hihihi.gif
Čia man šį kartą toks PMS  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif man per mmm PMS'as pramušė: ėdžiau ėdžiau, o tavo tai nuotaika liuksova tokia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 20, 10:23)
lotuliukas.gif  man per mmm PMS'as pramušė: ėdžiau ėdžiau, o tavo tai nuotaika liuksova tokia  bigsmile.gif

Net keistai linksma, nes anksčiau tai visą savaitę iki mmm depresuodavau rolleyes.gif
Bet nėr ko įsisvaigti- jau teplioja, o ir BT apie pabaigą kalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 20, 11:09)
nu ***** tada tokius meistrus  doh.gif

Mergaites jus man patinkat, matau ne pas mane viena toks humoro jausmas thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Ice tea,2010 09 20, 10:14]
Man vėlavo 2 savaites doh.gif
Laikom kumštukus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:

bijau, kad ir man taip bus unsure.gif nes po LP 3ar 4 dienas tepdavo, taip kad turbut gandru gaudyt si cikla nepavyks jau mum g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 20, 11:35)
Net keistai linksma, nes anksčiau tai visą savaitę iki mmm depresuodavau  rolleyes.gif
Bet nėr ko įsisvaigti- jau teplioja, o ir BT apie pabaigą kalba  mirksiukas.gif

Man tai per O juodai nervas ima ir nuolat galvoji bus ar nebus. O mmm kazkaip ramiai sutinku, nes iki tol visus nervus istaskau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 20, 10:35)
Mergaites jus man patinkat, matau ne pas mane viena toks humoro jausmas  thumbup.gif

nu žinok kai kada ir pažliūmbiam, ir pakvatojam, aš vat šį savaitgalį pablioviau bet į WC mažiau laksčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 20, 10:38)
Man tai per O juodai nervas ima ir nuolat galvoji bus ar nebus. O mmm kazkaip ramiai sutinku, nes iki tol visus nervus istaskau  lotuliukas.gif

Oi, aš tai ne dėl nepastojimo depresuoju, man PMS- dėl šūdukų sukeliu visą pasaulį ant kojų doh.gif Apie "storą" pabaigą aš tik ciklo pradžioj pagalvoju, kad "jau šį ciklą tai TIKRAI" doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O paskui būna kaip būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 20, 10:44)
Apie "storą" pabaigą aš tik ciklo pradžioj pagalvoju

naujas žodis bus šioj terminijoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 20, 11:38)
nu žinok kai kada ir pažliūmbiam, ir pakvatojam, aš vat šį savaitgalį pablioviau bet į WC mažiau laksčiau  lotuliukas.gif

Del pabliovimo man atrodo pas visas cikliskai buna. Man tai nera tokio ciklo, kai hormonai keiciasi, kad nepabliaucia del vienokiu ar kitokiu priezasciu, visada randu priezasti rolleyes.gif
Atsakyti