Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Kivuka @ 2010 09 18, 19:15)
O mane jau nuo ryto toks nerimas kutena  blush2.gif Greičiau rytojus praeitų  rolleyes.gif

Nusiramink, tave rytoj sutvarkys ir bus ramu smile.gif , o man dar treciadienio laukt. unsure.gif Laukimas pats kvailiausias dalykas. As tai manau viena laukdama treciadienio isdurnesiu, nes vyras dirbs iki pat velaus vakaro doh.gif Butinai pasidalink ispudziais po visko ir sekmes. thumbup.gif
Atsakyti
Merginos norejau paklausti, kaip daznai reiketu pakartotinai daryti laparoskopija. Man dare pries metus spalio menesi. Diagnozavo ketvirtos stadijos endometrioze. Praejo metai, bet pastatoti nepavyko. Gal jau laikas vel pakartoti tu triju sklyluciu operacija?
Atsakyti
Kivuka, sekmes ryt ir laikau kumstukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiuvuka, mes tave palaikom thumbup.gif
Ir linkim neskausmingo pooperacinio periodo ir zinoma, geru LP atsakymu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O man vel tenka su ,,paminkstinimu" klyne vaikscioti doh.gif Skaiciuojam toliau - 59 ciklo startas doh.gif doh.gif doh.gif
Nepastojimo priezastis - neaiskios kilmes, nes jau nezinau kas ne taip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 09 19, 21:06)
Nepastojimo priezastis - neaiskios kilmes, nes jau nezinau kas ne taip  verysad.gif

Va tas man ir baisiausia,kad niekas konkrečiai nepasako,kad bėda ten ar ten. Juk būtų daug lengviau žinoti priežastį, tada arba imiesi ją šalinti, arba ieškai alternatyvų, dabar.... Aš šiaip irgi tik pati įtarinėju kame šaknys,bet medikai su tuo nesutinka nors galvą į sieną daužyk. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingvita @ 2010 09 19, 20:34)
Merginos norejau paklausti, kaip daznai reiketu pakartotinai daryti laparoskopija.

na metai po LP ir dar su tokia stadija, ir dar nepastojus, tai manau verta kartoti LP ir griebtis pagalbinių priemonių pastoti jei dar nesigriebėt.

QUOTE(Linutas @ 2010 09 19, 21:06)
O man vel tenka su ,,paminkstinimu" klyne vaikscioti  doh.gif Skaiciuojam toliau - 59 ciklo startas  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o tu ***** doh.gif Linutas tai mes esam "klyno turinio" draugės user posted image aš perkopiau du nepastojimo metus ir nebeskaičiuoju-tik ciklus po LP user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 19 rugsėjo 2010 - 22:08
QUOTE(chepka @ 2010 09 19, 22:00)
Aš šiaip irgi tik pati įtarinėju kame šaknys,bet medikai su tuo nesutinka nors galvą į sieną daužyk.  blink.gif

o ka tu itarineji?

As tai galvojau, kai man rado chlamidijas, kad gali buti kiausintakiai uzake, bet LP pasake, kad pratekami ,,net svilpia" doh.gif
Po to galvojau, kad mes su vyru nesuderinami, atseit mano organizmas spermiukus uzmusa. Specialiai sitam reiklalui (na ir dar kai kam tyrineti blush2.gif ) isitaisiua mikroskopa. Pasidariau sueities testa ir ka pasirodo spermiukai mano gleivese kaip zyvys vandenyje plaukioja ax.gif Tai ir sita atmeciau. Dabar itariu egzotine tokia priezasti, atseit esu girdejus, kad kartais kiausialastes buna tokios ,,uzkietejusios", kad ju nepragrauzia spermiuku akrosomos. Padeda sita isspresti net ne IVF, o tik ICSI doh.gif doh.gif

Siguliukas friends.gif

Na ka siandien Kivuka operuos, palikaom jai kumstukus, mergaites thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 09 20, 08:02)
Dabar itariu egzotine tokia priezasti, atseit esu girdejus, kad kartais kiausialastes buna tokios ,,uzkietejusios", kad ju nepragrauzia spermiuku akrosomos. Padeda sita isspresti net ne IVF, o tik ICSI  doh.gif  doh.gif

be to ir su vyru, ten skaičiavai viskas ok. o esat spermogramą kur darę dėl visų tų morfologijų ir kiekio skaičiaus?
o tos kiaušialastės neina "paminkštinti"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 20 rugsėjo 2010 - 07:09
QUOTE(rimma @ 2010 09 17, 16:04)
sveikos merginos, as si nesmagu dalyka patyriau pirmadieni. LP dare del cistomos, o gavosi taip, kad ir kiausintakis buvo uzsikises. o cista plysusi. schmoll.gif
man dare 9CD laparaskopija, kada jus sulauket menesiniu po operacijos? nes man po operacijos vis dar teplioja?

Man vėlavo 2 savaites doh.gif

QUOTE(Kivuka @ 2010 09 19, 11:58)
Man rytoj LP  doh.gif  Jau jauduliukas kutena pilvą  rolleyes.gif Aš tai duosiu 200 Lt gydytojai  g.gif

Laikom kumštukus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(chepka @ 2010 09 19, 23:00)
Va tas man ir baisiausia,kad niekas konkrečiai nepasako,kad bėda ten ar ten. Juk būtų daug lengviau žinoti priežastį, tada arba imiesi ją šalinti, arba ieškai alternatyvų, dabar....  Aš šiaip irgi tik pati įtarinėju kame šaknys,bet medikai su tuo nesutinka nors galvą į sieną daužyk.  blink.gif

Pagal savo patirtį sakau- EIK IKI GALO mirksiukas.gif Jei reikia, pati gulk po skalpeliu (kaip aš padariau- neklausiau ginės, ir pati nuėjau į LP). Dabar GARSIAI žinau, ką žinojau tyliai rolleyes.gif
Pati kovok už save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 09 19, 23:00)
Aš šiaip irgi tik pati įtarinėju kame šaknys,bet medikai su tuo nesutinka nors galvą į sieną daužyk.  blink.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 09 20, 09:14)
Jei reikia, pati gulk po skalpeliu (kaip aš padariau- neklausiau ginės, ir pati nuėjau į LP). Dabar GARSIAI žinau, ką žinojau tyliai  rolleyes.gif

mergicos, o jūs nerandat SAU palankių ginių? g.gif kaip gaila kai tenka su tom "sienom"laiką gaišti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 20, 09:22)
mergicos, o jūs nerandat SAU palankių ginių?  g.gif  kaip gaila kai tenka su tom "sienom"laiką gaišti  doh.gif

Perėjau per ŠEŠIAS (per 2 metus) gines/ius doh.gif ir supratau, kad aš pati geriausia ginė sau lotuliukas.gif
O tepinėlį paimti ar receptą išrašyti gali bet kokia ginė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 20 rugsėjo 2010 - 08:30
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 20, 09:29)
Perėjau per ŠEŠIAS (per 2 metus) gines/ius  doh.gif ir supratau, kad aš pati geriausia ginė sau  lotuliukas.gif
O tepinėlį paimti ar receptą išrašyti gali bet kokia ginė  rolleyes.gif

nu su tokia patirtimi manau ir tu pati tuoj tepinėlius imsi. o pas vaisingumo specus dar neini? ten jau turėsim kitą požiūrį į save
Atsakyti