sveikutes mergaites!kaip keista matyti save didziausiu plepiu sarase
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 15, 16:32)
Mano kraujo krešumas truputį per mažas (67, kai norma 70-130)..tikiuosi dėl to nenukels LP datos
Nes šeimos gyd. sakė, kad dėl to neturėčiau nukraujuoti
vot gerai padarei kad issityrei kresuma o vot man jo nieks netyre tai gydytoja kuri mane operavo sake kad biski megstu pakraujuoti...itarimas buvo kad kresumas mazokas sakiau jei bus kita operacija reiks kresuma butinai issitirti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 15, 23:00)
ai ant mano lašinių tie spaustukai greit išgaravo
o kokią gėdą apturėjau, taigi anoj temoj pirmą vietą užplepėjau. OMG negi veikt neturio ko
QUOTE(Sultry_blue @ 2010 09 16, 19:35)
Jungiuosi ir as prie jusu. Laukiu laparoskopijos 29 diena...Labai labai bijau
vat dar viena bailune
pamatysi paskui juoksiesi kad bijojai visos cia taip
QUOTE(Tino @ 2010 09 16, 22:24)
tik man irgi kilo klausimas, o ką daro su kiaušintakiais, jei užanka ar kitaip pasidaro nebepraeinami su endo?
na man rasta endometriozines saaugos...kadangi jos endometriozines tai jos linkusios greiciau atsinaujinti...o ka daro?atidalina jei tik imanoma...
QUOTE(elike @ 2010 09 17, 14:02)
Merginos, o kurią ciklo dieną jums darė LP?
13CD
QUOTE(rimma @ 2010 09 17, 16:04)
kada jus sulauket menesiniu po operacijos? nes man po operacijos vis dar teplioja?
susirgau po 2 dienu ir gydytoja sake kad tai normalios mano mmm
QUOTE(rimma @ 2010 09 17, 17:20)
tai norit pasakyt merginos, kad jei turit LP ciklo pradzioje, tai dar bandot ta men ir pastot???
o kas cia tokio juk organizmas vistiek subrandina kiausinelius buvo LP ar ne jei viskas gerai su sveikatuke
QUOTE(rositina @ 2010 09 17, 20:09)
Sveikos merginos
Jungiuosi ir as i si rateli, be to, labai norejau paklaust, kiek dienu po LP praleidot ligoninej?
as pragulejau 4dienas 1diena pries LP ir 3 po
snd susinervinau gydytoja sake jei bus daroma GN tai ta cikla negales buti IUI blin
o laikas mano priesas