QUOTE(neirida @ 2010 10 01, 20:08)
Mergaites, o kaip jus susitaiket su jauduliu ? kazkodel vos pagalvojus apie LP neramumas uzeina
kai nuvažiuoji pirmadinį konsultacijai ir jau pasiūlo penktadienį operuoti
tai tik spėji suktis su tyrimais ir siuntimais gines tuo stebindama kad nėr kada ir benerimauti, paskui savaitgalį atgeri GERAI iš to jaudulio ir psio
QUOTE(neirida @ 2010 10 01, 20:37)
o jus prie LP is vakaro i ligonine vaziavot, ar ryte nuvykot ir iskart ant to stalo? ir kada paleidzia namo po LP?
pirmadienį anksti ryte į ligoninę, po 2 val LP, po dviejų naktų paleido (vyras išpraše, nes dar būtų laikę-nevijo lauk) bent pirmą naktį tai dauguma siūlo likti ligoninėj, o po to pirmą parą namuose rekomenduoja, kad būtų kas kartu. MB perskaitė tarp eilučių kas iš kart po LP turi būt šalia
ir buvo, ašarytes šluostė
LINUTAS, turim progą sąrašiuko korekcijai
Žinutė IUI temoj nuo CYPLIAUS
Sveikutes
Atejau ipusti siokios tokios vilties
As turejau jau 3 nesekmingas IUI, n stimuliaciju ir daugiau nei 10 metu nepastojimo staza
Paskutini menesi nutariau nieko nedaryti, bet kazkaip ciklo viduryje nuejau echo pasidaryti, man pasake kad O jau ivykus ir pradejau gerti po 3tabletes duph (anlsciau visada gerdavau po 2), siandien man 19 DPO ir mano HCG.......dar pati negaliu patiketi......502