Na kas cia zino bus matyti .Reikia kitu nuomones
QUOTE(chepka @ 2010 10 01, 13:28)
nu,kad man taip būtų... ech...
pas mane nuo jo irgi O pradėjo vykti ir mmm nebetokios žiaurios
buvo vienas šalutinis poveikis tai šlapimo pūslės uždegimai beveik pastovūs kol išmokau kojas saugoti, kad nesušaltų.
buvo vienas šalutinis poveikis tai šlapimo pūslės uždegimai beveik pastovūs kol išmokau kojas saugoti, kad nesušaltų.
Aš taip pat pusmetį geriu "Thybon" ir neatsiginu pūslės problemų, bet net į galvą neatėjo, kad gali būti ryšys su vaistu, nes ir anksčiau turėjau bėdų, bet dabar išvis tragedija...
Tačiau gerasis poveikis- sugrąžino mm po LP, sutvarkė FSH ir, aišku, formas pakoregavo taip, kad iš ''nieko neturiu'' - drabužiai per krūtinę ankšti pasidarė superiniu greičiu
QUOTE(linuke79 @ 2010 10 01, 16:00)
Na kas cia zino bus matyti .Reikia kitu nuomones
Tada šį kartą namučius kurkit kitos Aš jau BĖGU
QUOTE(chepka @ 2010 10 01, 12:28)
Man tai drilingas nelabai ką davė - kaip buvo lievi ciklai taip ir liko Nu antras po drilingo gal normalesnis buvo - 23 cd O atėjo. Ir BT skirtumas tarp fazių aštresnis gavosi, matomai hormonai labiau ją paveikė Teisingai sakė kad nesusireguliuos nuo jo mmm, vis dar slapčia vyliausi..
QUOTE(Ice tea @ 2010 10 01, 15:40)
Ar daug šnekėsit savaitgalį Kurti namus ar palauksit pirmadienio
Pažadu daug nešnekėt
QUOTE(bum @ 2010 10 01, 12:18)
Blyn kaip pavydžiu, ir dar 14 cd
pradžioj nesupratau kopavydi, paskui BT pažiūrėjau
QUOTE(chepka @ 2010 10 01, 12:28)
buvo vienas šalutinis poveikis tai šlapimo pūslės uždegimai beveik pastovūs
nu žinokit man pastovūs pūslės uždegimai pasibaigė ureaplazmas išsigydžius
QUOTE(Ice tea @ 2010 10 01, 13:32)
Gal ir man pagert tą Thyboną, kad (.)(.) padidėtų
ne, ne, ne
QUOTE(Ice tea @ 2010 10 01, 14:09)
*tu neklausk
**aga, geriau vaikus pagimdom o tada papų rekostrukciją darom
QUOTE(Ice tea @ 2010 10 01, 15:40)
Ar daug šnekėsit savaitgalį
aga
QUOTE(bum @ 2010 10 01, 17:12)
Pažadu daug nešnekėt
o aš pažadu savo ataskaitom nuobodžiom dabaigti temą
QUOTE(Siguliukas @ 2010 10 01, 18:02)
nu žinokit man pastovūs pūslės uždegimai pasibaigė ureaplazmas išsigydžius
pas mane jų nėra, čia man grynai nuo vaistų buvo
QUOTE(Linutas @ 2010 10 01, 20:01)
kas cia draudzia plepeti
moterys nieko nezinau, kaip mokejau taip sukuriau, prasom pabaigiam graziai sita senaja ir keliaujam naujon - CIA
moterys nieko nezinau, kaip mokejau taip sukuriau, prasom pabaigiam graziai sita senaja ir keliaujam naujon - CIA
saunuole as nzn ar verta itraukt i saraselius bet man LP numatyta gruodzio 1d gyd. S . Raciniene
Mergaites, o kaip jus susitaiket su jauduliu ? kazkodel vos pagalvojus apie LP neramumas uzeina
nors ir dr turiu laiko iki jos bet vistiek
niekaip nesusitaikem, yra normalu bijoti!
tiesiog stengiesi ta baime paversti dziaugsmu, kad galiausiai zinosi kliutis trukdancias susilaukti mazylio ir kad jos bus pasalintos
tiesiog stengiesi ta baime paversti dziaugsmu, kad galiausiai zinosi kliutis trukdancias susilaukti mazylio ir kad jos bus pasalintos
QUOTE(Linutas @ 2010 10 01, 20:22)
niekaip nesusitaikem, yra normalu bijoti!
na gal ir taip, bet as tokia bailiuke ziuriu pasidariau nepykit jei taip kvailai paklausineju naujoke dar ssioj srity ir plius dar bailiuke
QUOTE(neirida @ 2010 10 01, 20:28)
na gal ir taip, bet as tokia bailiuke ziuriu pasidariau nepykit jei taip kvailai paklausineju naujoke dar ssioj srity ir plius dar bailiuke
klausk kas įdomu
o bijoti yra normalu tik ta baimė turi būti normos ribose
QUOTE(chepka @ 2010 10 01, 20:34)
kad as visada viska istveriau geriau, ale iki to tai is baimes atrodo numirciau o jus prie LP is vakaro i ligonine vaziavot, ar ryte nuvykot ir iskart ant to stalo? ir kada paleidzia namo po LP?