Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Na kas cia zino g.gif bus matyti cool.gif .Reikia kitu nuomones
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 10 01, 13:28)
nu,kad man taip būtų... ech...

pas mane nuo jo irgi O pradėjo vykti ir mmm nebetokios žiaurios thumbup.gif
buvo vienas šalutinis poveikis tai šlapimo pūslės uždegimai beveik pastovūs kol išmokau kojas saugoti, kad nesušaltų. doh.gif

Aš taip pat pusmetį geriu "Thybon" ir neatsiginu pūslės problemų, bet net į galvą neatėjo, kad gali būti ryšys su vaistu, nes ir anksčiau turėjau bėdų, bet dabar išvis tragedija...
Tačiau gerasis poveikis- sugrąžino mm po LP, sutvarkė FSH ir, aišku, formas pakoregavo taip, kad iš ''nieko neturiu'' - drabužiai per krūtinę ankšti pasidarė superiniu greičiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2010 10 01, 16:00)
Na kas cia zino g.gif bus matyti cool.gif .Reikia kitu nuomones

Tada šį kartą namučius kurkit kitos mirksiukas.gif Aš jau BĖGU bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 10 01, 12:28)
pas mane nuo jo irgi O pradėjo vykti ir mmm nebetokios žiaurios thumbup.gif

Man tai drilingas nelabai ką davė - kaip buvo lievi ciklai taip ir liko g.gif Nu antras po drilingo gal normalesnis buvo - 23 cd O atėjo. Ir BT skirtumas tarp fazių aštresnis gavosi, matomai hormonai labiau ją paveikė ax.gif Teisingai sakė kad nesusireguliuos nuo jo mmm, vis dar slapčia vyliausi.. biggrin.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 10 01, 15:40)
Ar daug šnekėsit savaitgalį g.gif Kurti namus ar palauksit pirmadienio  g.gif

Pažadu daug nešnekėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 10 01, 12:18)
Blyn kaip pavydžiu, ir dar 14 cd doh.gif hihihi.gif

pradžioj nesupratau kopavydi, paskui BT pažiūrėjau doh.gif

QUOTE(chepka @ 2010 10 01, 12:28)
buvo vienas šalutinis poveikis tai šlapimo pūslės uždegimai beveik pastovūs

nu žinokit man pastovūs pūslės uždegimai pasibaigė ureaplazmas išsigydžius mirksiukas.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 10 01, 13:32)
Gal ir man pagert tą Thyboną, kad (.)(.) padidėtų  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne, ne, ne schmoll.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 10 01, 14:09)
topsecret.gif o kam jis reikalingas  unsure.gif
Tai gal geriau tiesiog liemenaškę su dvigubais silikonais  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

*tu neklausk doh.gif
**aga, geriau vaikus pagimdom o tada papų rekostrukciją darom thumbup.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 10 01, 15:40)
Ar daug šnekėsit savaitgalį g.gif

aga bigsmile.gif

QUOTE(bum @ 2010 10 01, 17:12)
Pažadu daug nešnekėt biggrin.gif

o aš pažadu savo ataskaitom nuobodžiom dabaigti temą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 10 01, 18:02)
nu žinokit man pastovūs pūslės uždegimai pasibaigė ureaplazmas išsigydžius  mirksiukas.gif 

pas mane jų nėra, čia man grynai nuo vaistų buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
kas cia draudzia plepeti g.gif
moterys nieko nezinau, kaip mokejau taip sukuriau, prasom pabaigiam graziai sita senaja ir keliaujam naujon - CIA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 10 01, 20:01)
kas cia draudzia plepeti  g.gif
moterys nieko nezinau, kaip mokejau taip sukuriau, prasom pabaigiam graziai sita senaja ir keliaujam naujon - CIA thumbup.gif

saunuole thumbup.gif as nzn ar verta itraukt i saraselius blush2.gif bet man LP numatyta gruodzio 1d gyd. S . Raciniene blush2.gif
Mergaites, o kaip jus susitaiket su jauduliu ? kazkodel vos pagalvojus apie LP neramumas uzeina doh.gif
nors ir dr turiu laiko iki jos bet vistiek doh.gif
Atsakyti
niekaip nesusitaikem, yra normalu bijoti!
tiesiog stengiesi ta baime paversti dziaugsmu, kad galiausiai zinosi kliutis trukdancias susilaukti mazylio ir kad jos bus pasalintos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 10 01, 20:22)
niekaip nesusitaikem, yra normalu bijoti!
tiesiog stengiesi ta baime paversti dziaugsmu, kad galiausiai zinosi kliutis trukdancias susilaukti mazylio ir kad jos bus pasalintos  thumbup.gif

na gal ir taip, bet as tokia bailiuke ziuriu pasidariau blush2.gif blush2.gif blush2.gif nepykit jei taip kvailai paklausineju blush2.gif naujoke dar ssioj srity ir plius dar bailiuke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 10 01, 20:28)
na gal ir taip, bet as tokia bailiuke ziuriu pasidariau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif nepykit jei taip kvailai paklausineju blush2.gif naujoke dar ssioj srity ir plius dar bailiuke  blush2.gif

klausk kas įdomu mirksiukas.gif
o bijoti yra normalu tik ta baimė turi būti normos ribose
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 10 01, 20:34)
klausk kas įdomu  mirksiukas.gif
o bijoti yra normalu tik ta baimė turi būti normos ribose

4u.gif kad as visada viska istveriau geriau, ale iki to tai is baimes atrodo numirciau doh.gif o jus prie LP is vakaro i ligonine vaziavot, ar ryte nuvykot ir iskart ant to stalo? ir kada paleidzia namo po LP? ax.gif
Atsakyti