Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Linutas @ 2010 09 30, 20:24)
zemaiciuke, vis tiek mes iki nauju busim pilvines, pamatysi!!! su tokiais ginklis kaip stebuklingu vundeneliu ir ,,nesulaukianciomis gandru namu seiminikemis" nebus nei nuobodu laukti kolgi ateis ta diena kai pamatysim arba NT II, arba HCG skaiciukus!

TIKIU! TIKIU! TIKIUUUU!!!!!!  clap.gif  clap.gif
user posted image

kaip visada randi tokius zodzius, kurie labai nuotaika pakelia ax.gif aciu wub.gif
Atsakyti
sveikutes,
Sulaukusioms mm daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
na o as jau uzsirasiau LP gruodzio 1 jau operacija unsure.gif na dar gali biski pasikoreaguoti. LP darys vilniuj pirmos pagalbos ligoninej lazdynu mikrorajone. Bet taip tikiuosi kad neprireiks. Jog paskambinsiu ginei ir pasakysiu nebereikia man tos LP as nestuke.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif BT biski apsiraminus, mazu ir pavyks rolleyes.gif

o karksiu nes su gandrais neina susikalbeti, galvoju gal varnos sukalbamesnes, jei ir su jom nesuikalbeisu reikslaiska rasyt pingvinam lotuliukas.gif
Atsakyti
Neirida, gal iki gruodzio sulauksi savo zirniuko ir operacijos nereikes.To labai linkiu 4u.gif
Atsakyti
sveikute mergaites!!!oj kaip jus cia greit prirasot matyt todel kad daug nauju mergyciu cia 4u.gif 4u.gif nespeju net sekti ivykiu tik matau kelis psl paskaicius kad siuo metu didziausios viltys dedamos i zemaiciuke
na ir musus Linutas ugningoji palaikytoja nesnaudzia ir labai dziaiuosi kad pagaliau islipo i niurumos duobes...beje merginos kazkur skaiciau kad ruduo pats tinkamiausias metas pastoti...todel kad toks gamtos desnis...taigi tikiuosi kad tas desnis butent Jums visoms ir suveiks...ir laukianciom LP ir jau po LP turejusiom mergytem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 09 30, 21:41)

na o as jau uzsirasiau LP gruodzio 1 jau operacija unsure.gif na dar gali biski pasikoreaguoti. LP darys vilniuj  pirmos pagalbos ligoninej lazdynu mikrorajone.

Tai gal pas D.Vildaite? Super gydytoja, ja giria ir pacientai ir kolegos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 30, 23:53)
Tai gal pas D.Vildaite? Super gydytoja, ja giria ir pacientai ir kolegos. thumbup.gif

pas S.Raciniene

Laba ryteli 4u.gif
Atsakyti
nu ką mergos pas mane lyg ir tvarkoj:
bigsmile.gif dešinėj kiaušidėj folikulas 23mm, endometras 8mm, folikulas prie pat sienelės, gimdos kaklelis prasivėręs bigsmile.gif jau jau turim ovuliuot ax.gif žodžiu gydytoja liepė dirbti thumbup.gif
Toliau, pasiskundžiau dėl Thybon'o, tai gydytoja su sesute persigando dėl to TES, aš paprašiau kito endokrinologo konsultacijos ax.gif suskambino mobiliu ir susiterė, ir pasirodo vaistas mažina TES taigi....
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 10 01, 09:31)
nu ką mergos pas mane lyg ir tvarkoj:

Nugi GRAŽU net blizga bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytukas biggrin.gif .Siguliuk,sekmes ir dabar daug dirbkite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 10 01, 09:31)
Toliau, pasiskundžiau dėl Thybon'o, tai gydytoja su sesute persigando dėl to TES, aš paprašiau kito endokrinologo konsultacijos ax.gif  suskambino mobiliu ir susiterė, ir pasirodo vaistas mažina TES taigi....

Paaiškink man tundrai kas tas TES ir ar jautei šiaip kokį Thybono poveikį? doh.gif
Atsakyti
chepka, kaip tavo sprandas g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 10 01, 10:53)
chepka, kaip tavo sprandas  g.gif  bigsmile.gif

ačiū,jau geriau,pasisukioja daugiau,iki pirmadienio sveikutė kaip ridikėlis būsiu mirksiukas.gif
Atsakyti