Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Linutas @ 2010 09 30, 11:06)
*,,nesulaukianciom gandru namu seimininkem"
**Oj, mergaites, o as po ,,karmos valymo" netelpu savam kailyje, vel tiek energijos atsirado - matyt gerai paveike  lotuliukas.gif  thumbup.gif

* thumbup.gif thumbup.gif
**Tai karmino tave tą naktį iš tikrųjų bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2010 09 30, 11:11)
Iš pradžių perskaičiau 'užbaigiau vieną pakuotę KT iš 12' doh.gif  lotuliukas.gif

Net ir mane nupurtė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2010 09 30, 11:18)
Tik nesuprantu, man pilvuka maudena,keistai taip g.gif

Kelinta CD? ax.gif

QUOTE(Kivuka @ 2010 09 30, 11:22)
Tai pasimečiau...saugotis man šį ciklą ar ne...

Aš tai nesisaugočiau
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 09 30, 11:49)
Aš tai nesisaugočiau

drinks_cheers.gif
Atsakyti
karmino mane karmino lotuliukas.gif As jau po viso kompleksinio pakarminimo su piramidem ir svestu vundzeneliu lotuliukas.gif

Kivuka, saugotis nera ko, esme ta, kad gali reprodukcine istemo sustreikuoti, ir gali buti maziau sansu uzkibti. bet saugotis nera ko, uzrkibs - tai ir bus tavo stebuklelis thumbup.gif
Atsakyti
Nuraminote karsta.gif karsta.gif Bet tikriausiai aš naivuolė, kad tikiu, jog iš pirmo ciklo pasiseks mastau.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 30, 12:57)
Nuraminote  karsta.gif  karsta.gif Bet tikriausiai aš naivuolė, kad tikiu, jog iš pirmo ciklo pasiseks  mastau.gif  rolleyes.gif

zinau viena pavyzdi, kai po LP praejus menesiui (ar pan.) NT rode II smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 30, 12:57)
Nuraminote  karsta.gif  karsta.gif Bet tikriausiai aš naivuolė, kad tikiu, jog iš pirmo ciklo pasiseks  mastau.gif  rolleyes.gif

Na tikėti reikia, o gal organizmui būtent mažiuko stresiuko ir užteks, kad pajudėtų viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
na ka pradedu nauja su cikla su naujom viltim mirksiukas.gif gersiu sventa vundenuka ir kitu mmm nebesulauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Zemaiciuke 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kitą ciklą turi pavykti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 30, 16:50)
na ka pradedu nauja su cikla su naujom viltim  mirksiukas.gif  gersiu sventa vundenuka ir kitu mmm nebesulauksiu  biggrin.gif

Lauksim tik II mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 30, 09:18)
*jo būtinai  unsure.gif  ir žinai kam ant tabletės tas griovelis? kad su atsuktuvu įsuktum  blush2.gif
**o man visos 16 eilių buvo..... fe

Ne nu sakes doh.gif lotuliukas.gif mano siules dar nesugije, tuoj prairs nuo zvygavimo doh.gif Jau fantazijos lakumas... biggrin.gif
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 30, 16:50)
na ka pradedu nauja su cikla su naujom viltim  mirksiukas.gif  gersiu sventa vundenuka ir kitu mmm nebesulauksiu  biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ankara @ 2010 09 30, 17:48)
Lauksim tik II  mirksiukas.gif

Ankara, primink man ponarkozinei skleroznikei, kada tavo LP svieciasi?
Atsakyti
zemaiciuke, vis tiek mes iki nauju busim pilvines, pamatysi!!! su tokiais ginklis kaip stebuklingu vundeneliu ir ,,nesulaukianciomis gandru namu seiminikemis" nebus nei nuobodu laukti kolgi ateis ta diena kai pamatysim arba NT II, arba HCG skaiciukus!

TIKIU! TIKIU! TIKIUUUU!!!!!! clap.gif clap.gif
user posted image
Atsakyti