Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(chepka @ 2010 09 30, 08:55)
Labas rytas. Aš nuo vakar susukta, galvos nepajudinu,tai maniškis jau šaipėsi,kad gerai mes ten turbūt laiką leidom lotuliukas.gif  na,bet ta proga dvi dienas išeiginių gavau  thumbup.gif o gulėti pagalvytėm apsiramščius galvą irgi neproblema,tai ir lepinuosi. Tik galvoju ką daryti ar gerti vaistus ar ne doh.gif vakar vieną tai jau gėriau,nes rėkiau net iš skausmo,o šian nebežinau ką daryt g.gif  g.gif  g.gif

nu ziurek kokius kompresiukus dek blink.gif

o va man jau aiski pabaiga, per velai ta vundenuka gert pradejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 30, 10:10)
o va man jau aiski pabaiga, per velai ta vundenuka gert pradejau  biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif O aš su savo BT dar taip žemai nebuvau nusiridenusi ax.gif Tikiuosi kaip šaus ryt poryt į viršų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 30, 10:41)
Labas rytas  4u.gif O aš su savo BT dar taip žemai nebuvau nusiridenusi  ax.gif  Tikiuosi kaip šaus ryt poryt į viršų  bigsmile.gif

o tu ją paraše gali parodyt, nes vis komentuoji o mes nematom
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 30, 10:54)
o tu ją paraše gali parodyt, nes vis komentuoji o mes nematom

Galiu tik taip įkelti, nes į parašą neįsidėjusi blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 30, 10:56)
Galiu tik taip įkelti, nes į parašą neįsidėjusi  blush2.gif

nu jau link O bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 30, 11:04)
nu jau link O  bigsmile.gif

Aš irgi taip tikiuosi ax.gif Pirmasis O po LP biggrin.gif Reiks šiandien ND dėl visa ko suorganizuoti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
oij jau diena beveik biggrin.gif
bet keliasi anksti siandien blush2.gif
zemaiciuke, tegu dar si karta issivalo tavo organizmas po operacijos, nes va kursuose nesenai suzinojau, kad tos visos narkozines dujos labai kenkia reprodukcinei sistemai. taigi ne per velai vundeneli gerei, pati sake, kad iki nauju visos busim nestuke.gif IR TIK TAIP!!!

QUOTE(neirida @ 2010 09 29, 19:46)
kar kar...

oi ryt skambnsiuos ginei susitarti del LP doh.gif  bijau kad is tos baimes nezinau ko, nepaklausiu ko svarbaus unsure.gif

blink.gif kas cia dabar? g.gif Ne karkseti reikia o kvakseti! lotuliukas.gif Mat ne varnos nesa vaikus, o gandrai, todel reikia pasimesti kad varles - o tada jau griebti tuos igasnapius uz koju lotuliukas.gif
Na jie isskrido jau, bet blogiausiu atveju kai jau jie sugris tada mes su zemaiciuke ir kitom ,,nesulaukianciom gandru namu seimininkem" tinklus pasieme eisim i rimta medziokle lotuliukas.gif
Chepka, ka tu ten man i az parasei? g.gif Kokios ten vietos dar Latvijoj yra? g.gif

Oj, mergaites, o as po ,,karmos valymo" netelpu savam kailyje, vel tiek energijos atsirado - matyt gerai paveike lotuliukas.gif thumbup.gif

ne i tema.. gal kuri gali padeti pirkti is ebay?

Geros dieneles!
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 30, 08:47)
Ir noriu pasidžiaugti, kad vakar užbaigiau vieną eilutę KT iš 12-kos bigsmile.gif Jahoo  thumbup.gif  thumbup.gif

Iš pradžių perskaičiau 'užbaigiau vieną pakuotę KT iš 12' doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(chepka @ 2010 09 30, 08:55)
Labas rytas. Aš nuo vakar susukta, galvos nepajudinu,tai maniškis jau šaipėsi,kad gerai mes ten turbūt laiką leidom lotuliukas.gif  na,bet ta proga dvi dienas išeiginių gavau  thumbup.gif o gulėti pagalvytėm apsiramščius galvą irgi neproblema,tai ir lepinuosi. Tik galvoju ką daryti ar gerti vaistus ar ne doh.gif vakar vieną tai jau gėriau,nes rėkiau net iš skausmo,o šian nebežinau ką daryt g.gif  g.gif  g.gif

Vajei.. Geriau sugerk tas tabletes nuo uždegimo, gi po to kai parodys II jau nebegalėsi gerti mirksiukas.gif

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 30, 10:10)
o va man jau aiski pabaiga, per velai ta vundenuka gert pradejau  biggrin.gif

4u.gif
Kitam ciklui jau tikrai turės suveikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 09 30, 11:06)
Oj, mergaites, o as po ,,karmos valymo" netelpu savam kailyje, vel tiek energijos atsirado - matyt gerai paveike  lotuliukas.gif  thumbup.gif

kur tu tą karmą taip gramdei?
Atsakyti
Sveikutes.Kaip as vakar pavargau,bet nieko siandien laisva biggrin.gif .Reikes pasivaikscioti su savo augintine.Tik nesuprantu, man pilvuka maudena,keistai taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 09 30, 11:06)
nes va kursuose nesenai suzinojau, kad tos visos narkozines dujos labai kenkia reprodukcinei sistemai. 

blink.gif blink.gif
Tai pasimečiau...saugotis man šį ciklą ar ne...
Atsakyti