Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(neirida @ 2010 09 29, 20:46)
kar kar kar kar  kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar  kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar karkar kar kar kar  kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar karkar kar kar kar  kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar karkar kar kar kar  kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar karkar kar kar kar  kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar karkar kar kar kar  kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar karkar kar kar kar  kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar karkar kar kar kar  kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar karkar kar kar kar  kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar karkar kar kar kar  kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar  nepramus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

oi ryt skambnsiuos ginei susitarti del LP doh.gif  bijau kad is tos baimes nezinau ko, nepaklausiu ko svarbaus unsure.gif

ir cia karksi lotuliukas.gif

nebijok tikrai nieko nera baisaus mirksiukas.gif tada karksesiu as mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 29, 20:59)
ir cia karksi  lotuliukas.gif 

nebijok tikrai nieko nera baisaus  mirksiukas.gif  tada karksesiu as  mirksiukas.gif

aha bepigu jum kalbet kai jau tai praeity biggrin.gif nu bet ka-isgyvensiu biggrin.gif taip paprastai gandrai manes neatsikratys
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 09 29, 21:16)
taip paprastai gandrai manes neatsikratys

va cia tai saunuole thumbup.gif toks poziuris ir uzsispyrimas tikrai baigsis II mirksiukas.gif
Atsakyti
Zemaiciuke, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O mano eksperimentas tęsiasi bigsmile.gif Kaži kiek aukštai kilsiu doh.gif lotuliukas.gif

Ir noriu pasidžiaugti, kad vakar užbaigiau vieną eilutę KT iš 12-kos bigsmile.gif Jahoo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 30 rugsėjo 2010 - 07:48
Labas rytas. Aš nuo vakar susukta, galvos nepajudinu,tai maniškis jau šaipėsi,kad gerai mes ten turbūt laiką leidom lotuliukas.gif na,bet ta proga dvi dienas išeiginių gavau thumbup.gif o gulėti pagalvytėm apsiramščius galvą irgi neproblema,tai ir lepinuosi. Tik galvoju ką daryti ar gerti vaistus ar ne doh.gif vakar vieną tai jau gėriau,nes rėkiau net iš skausmo,o šian nebežinau ką daryt g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 30, 08:47)
O mano eksperimentas tęsiasi bigsmile.gif Kaži kiek aukštai kilsiu  doh.gif  lotuliukas.gif

Oho kokia aukšta tavo bt pradžioj ciklo ax.gif
Ir noriu pasidžiaugti, kad vakar užbaigiau vieną eilutę KT iš 12-kos bigsmile.gif Jahoo  thumbup.gif  thumbup.gif

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
O mano eksperimentas tęsiasi bigsmile.gif Kaži kiek aukštai kilsiu  doh.gif  lotuliukas.gif
Ir noriu pasidžiaugti, kad vakar užbaigiau vieną eilutę KT iš 12-kos bigsmile.gif Jahoo  thumbup.gif  thumbup.gif

*nu jei perkopsi 38 gerk paracetamolį lotuliukas.gif
** thumbup.gif aš prisimeni su skausmu likusias dienas skaičiavau doh.gif

Chepka, gerk vaistus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 09 30, 08:55)
Labas rytas. Aš nuo vakar susukta, galvos nepajudinu,

Tau sprandą susuko, ar gripas blink.gif

QUOTE(chepka @ 2010 09 30, 08:55)
Oho kokia aukšta tavo bt pradžioj ciklo ax.gif

Čia KT įtaka- vykdau eksperimentą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 30, 09:02)
*nu jei perkopsi 38 gerk paracetamolį  lotuliukas.gif
** thumbup.gif  aš prisimeni su skausmu likusias dienas skaičiavau  doh.gif

*Kišiuosi TENAI tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
**man ir pirma eilė LĖTAI slenka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 30, 09:10)
Tau sprandą susuko, ar gripas blink.gif

sprandą. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 09 30, 09:11)
sprandą.  unsure.gif

Tada klijuok pipirinį pleistrą- man nugarai SUPER padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 30, 09:12)
Tada klijuok pipirinį pleistrą- man nugarai SUPER padeda  mirksiukas.gif

įsivaizduoju,kad turėtų super malonu būti lotuliukas.gif nu reiks paprašyt vyro,kad parvežtų
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 30, 09:10)
*Kišiuosi TENAI  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
**man ir pirma eilė LĖTAI slenka doh.gif

*jo būtinai unsure.gif ir žinai kam ant tabletės tas griovelis? kad su atsuktuvu įsuktum blush2.gif
**o man visos 16 eilių buvo..... fe
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 30, 09:18)
*jo būtinai  unsure.gif  ir žinai kam ant tabletės tas griovelis? kad su atsuktuvu įsuktum  blush2.gif
**o man visos 16 eilių buvo..... fe

* lotuliukas.gif hihihi.gif lotuliukas.gif hihihi.gif lotuliukas.gif hihihi.gif lotuliukas.gif
**nu man irgi sakė 3-4 ciklus pagerti ax.gif , bet..... aš nusprendžiau pasirinkti tą pirmą variantą- 3 ciklus blush2.gif
Atsakyti