QUOTE(Krempudra @ 2010 09 29, 12:26)
*man irgi is pradziu buvo pasakyta, kad reikes GN, bet paskui man pati isdeste visus pliusus ir minusus, kas butu, jei is pradziu daryciausi GN, ir kas butu, jei nesidaryciau tos GN, o is karto daryciausi LP. isdesciusi kaip ir dave man pasirinkti tolimesne eiga. ir as pasirinkau LP, nes ir mano atveju irgi labai didele tikimybe, kad GN butu parodziusi, kad reikia LP
** bet man kazkaip gal ir geriau, kai susako viska, suvirskini info, paskui lengviau gali reaguoti i tu diagnoziu pasitvirtinima, jei veliau jos pasitvirtina
** bet man kazkaip gal ir geriau, kai susako viska, suvirskini info, paskui lengviau gali reaguoti i tu diagnoziu pasitvirtinima, jei veliau jos pasitvirtina
*o aš jau nuvažiavau pas ją žinodama visus pliusus ir minusus ir vienos, ir kitos procedūros, ir pasakiau, kad mano ginė siūlo iškart LP, tai gal jai nepatiko, kad aš prieš tai dar kažkur ėjau, o tada tik pas ją, nes ji visaip bandė įtikinti mane priešingai nei ką sakė mano ginė (net viską nupiešdama)
**sorry, bet aš nenoriu iš anksto bereikalingai žinoti viso ligų sąrašo, kuris gali būti, kai padidėja kiaušidė Mane domina tai, kas man yra, o ne spėliojimai
Na bet tema ne apie O.K, tik išsakėme savo nuomones (kurių būna įvairių įvairiausių)