Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Krempudra @ 2010 09 29, 12:26)
*man irgi is pradziu buvo pasakyta, kad reikes GN, bet paskui man pati isdeste visus pliusus ir minusus, kas butu, jei is pradziu daryciausi GN, ir kas butu, jei nesidaryciau tos GN, o is karto daryciausi LP. isdesciusi kaip ir dave man pasirinkti tolimesne eiga. ir as pasirinkau LP, nes ir mano atveju irgi labai didele tikimybe, kad GN butu parodziusi, kad reikia LP unsure.gif
** bet man kazkaip gal ir geriau, kai susako viska, suvirskini info, paskui lengviau gali reaguoti i tu diagnoziu pasitvirtinima, jei veliau jos pasitvirtina 4u.gif

*o aš jau nuvažiavau pas ją žinodama visus pliusus ir minusus ir vienos, ir kitos procedūros, ir pasakiau, kad mano ginė siūlo iškart LP, tai gal jai nepatiko, kad aš prieš tai dar kažkur ėjau, o tada tik pas ją, nes ji visaip bandė įtikinti mane priešingai nei ką sakė mano ginė (net viską nupiešdama) biggrin.gif
**sorry, bet aš nenoriu iš anksto bereikalingai žinoti viso ligų sąrašo, kuris gali būti, kai padidėja kiaušidė biggrin.gif Mane domina tai, kas man yra, o ne spėliojimai biggrin.gif

Na bet tema ne apie O.K, tik išsakėme savo nuomones (kurių būna įvairių įvairiausių) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 29, 12:11)
jei daug pilve knaisiojasi, tai riek viskam susigulėti apgyti, jei tik apžiūri ir nieko nepjausto, mato kad ovuliacija graži bus tai liepia dirbti
pas mane GERAI išsikuotė, bet irgi sakė pora dienų pakentėk o paskuikai tik noro bus, nei man nei MB dvi savaites jo nebuvo  biggrin.gif

Na pas mane kaip suprantu labai nesiknaisiojo, bet vistiek liepe dvi savaites pailseti g.gif Manau cia nuo gyd. isitikinimu priklauso rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2010 09 29, 11:46)
drinks_cheers.gif
O po neigiamo NT mmm ne tokios depresyvios atrodo, spėji susitaikyti ax.gif Aišku būna kad ir be NT jauti kad nieko nėr, tada susitaupo biggrin.gif

As tai geriau sutaupytus pinigelius sokoladui ar kokiam kitam gardesiui panaudoju, kad atsivilkusios mm taip nenervintu tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:

Merginos pasidalinkit savo patirtimi del endo ir folikulu brendimo. Man gyd sake, kad endo trukdo jiems bresti. Ar esate kas stebeje folikulus? Man vis tie folikulai neiseina is galvos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalcisdalcis: 29 rugsėjo 2010 - 12:09
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 29, 10:15)
dar viena turiu NT dovanota, bet sita nebrokuota pasilikau kitam ciklui  biggrin.gif

Žinok ten pats geriausias ir kitą mėnesiuką nespėsi jo įmerkt kai II pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 29, 13:08)
Merginos pasidalinkit savo patirtimi del endo ir folikulu brendimo. Man gyd sake, kad endo trukdo jiems bresti. Ar esate kas stebeje folikulus? Man vis tie folikulai neiseina is galvos doh.gif

nu va vieni sako trugdo folikului bręsti, kiti sako per imunitetą neleidžia implantuotis ir t.t. niekas iki galo to daikto neištiria. na man po LP+KT pirmą ciklą buvo gražiai subrendęs folikulas dominuojantis gleivinė buvo gera, poryt eisiu vėl to paties pastebėt, prisiduosiu ir matysim ką iš to galėsim spręsti. Šiaip daugiau info apie endo galima ieškoti internete anglų arba jei moki rusų kalbom-jie biški daugiau nuveikę ta linkme, daugiau tyrimų bei straipsnių prikūrę
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 09 29, 13:18)
Žinok ten pats geriausias  ir kitą mėnesiuką nespėsi jo įmerkt kai II pamatysi mirksiukas.gif

as taip ir manau, tad ji saugiai ir patogiai i komoda paslepiau, kad ne viena nerastu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 09 29, 12:18)
Žinok ten pats geriausias  ir kitą mėnesiuką nespėsi jo įmerkt kai II pamatysi mirksiukas.gif

hihihi.gif as ir taip sakau!
dar drauges neaplanke? bigsmile.gif Tai mazu jau rytoj ta dovanele ispakuos ir paskelbs mums gera naujiena!
busi pirmoji, kuriai svestas vundzenelis pagejo !! lotuliukas.gif
Uiij laukiu rytojaus!!! blush2.gif
Atsakyti
Mergaites kaip susinervinau verysad.gif Siandien truputi timptelejau pilvuka ir pradejo teplioti raudonai. Net nezinau ka ir manyti, ar man cia mm prasidejo nors po LP savaite ir tik 19 ciklo diena ar cia nuo to timptelejimo??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 09 29, 18:54)
dar drauges neaplanke?  bigsmile.gif Tai mazu jau rytoj ta dovanele ispakuos ir paskelbs mums gera naujiena!
busi pirmoji, kuriai svestas vundzenelis pagejo !!  lotuliukas.gif

tu čia apie mane ar Žemaitukę? mano mėmės tik pirmadienį atrodo turėtų būti. oi, ne taip parašiau... mano mėmių pirmadienį neturi būti ir nebus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 29, 19:12)
Mergaites kaip susinervinau verysad.gif  Siandien truputi timptelejau pilvuka ir pradejo teplioti raudonai. Net nezinau ka ir manyti, ar man cia mm prasidejo nors po LP savaite ir tik 19 ciklo diena ar cia nuo to timptelejimo???  doh.gif

gal dar ne viskas išsivalę buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chepka: 29 rugsėjo 2010 - 18:20
Sveikos, mergaitės, užsukau pas Jūs su keliais klausimais. Praeitą ciklą rado kelias cistas, liepė gerti KT. Taip pat šiek tiek su gydytoja pasikalbėjom dėl LP (kiaušidžių drilingo). Man įdomu kiek tenka laukti tos operacijos? Ar yra kažkokios ciklo dienos, per kurias daro? Įdomu, nes galvoju ar spėsiu dar šiemet LP pasidaryti.. g.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2010 09 29, 20:45)
Sveikos, mergaitės, užsukau pas Jūs su keliais klausimais. Praeitą ciklą rado kelias cistas, liepė gerti KT. Taip pat šiek tiek su gydytoja pasikalbėjom dėl LP (kiaušidžių drilingo). Man įdomu kiek tenka laukti tos operacijos? Ar yra kažkokios ciklo dienos, per kurias daro? Įdomu, nes galvoju ar spėsiu dar šiemet LP pasidaryti..  g.gif ačiū

Sveika, del laukimo iki operacijos tai yra labai ivairiai, priklauso nuo to pas kokia gyd kreipsies. Siaip eiles tikrai nebuna labai ilgos, o kartais net visiskai nereikia jokios eiles laukti. Viskas priklauso nuo taves kaip greitai susirasi ir susitarsi su gyd. O Lp dazniausiai daro iki ovuliacijos. Sekmes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalcisdalcis: 29 rugsėjo 2010 - 19:02
QUOTE(Linutas @ 2010 09 29, 18:54)
dar drauges neaplanke?  bigsmile.gif Tai mazu jau rytoj ta dovanele ispakuos ir paskelbs mums gera naujiena!
busi pirmoji, kuriai svestas vundzenelis pagejo !!  lotuliukas.gif

nu ir kipsiukes jus mirksiukas.gif baigiu siandien nuo pilvo skausmo nupust, net nuskausminamieji nepadeda, greiciau pramustu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 29, 20:10)
nu ir kipsiukes jus  mirksiukas.gif  baigiu siandien nuo pilvo skausmo nupust, net nuskausminamieji nepadeda, greiciau pramustu  doh.gif

kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar karkar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar karkar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar karkar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar karkar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar karkar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar karkar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar karkar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar karkar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar karkar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar kar nepramus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

oi ryt skambnsiuos ginei susitarti del LP doh.gif bijau kad is tos baimes nezinau ko, nepaklausiu ko svarbaus unsure.gif
Atsakyti