Mergiotes meskit jus tuos visus NT, as pvz. dar nei vieno nesugadinau. Sakiau darysiu tik tada kai busiu tikra, kad gera rezultata pamatysiu Kazkaip jums patinka sake kankinti, juk ziauru nuolat nusivilti
Mergiotes meskit jus tuos visus NT, as pvz. dar nei vieno nesugadinau. Sakiau darysiu tik tada kai busiu tikra, kad gera rezultata pamatysiu Kazkaip jums patinka sake kankinti, juk ziauru nuolat nusivilti
aš tai už tai kad jei vėluoja, verta pasidaryti NT, nes jei vaiduokliaus tai žinosi,kad kimba, ir gydytojai gal padės arba išlaikyti nėštumą arba bent jau ieškoti priežasčių kodėl neįsitvirtina. o ar neigiamas NT ar mmm tai vienodai nuvilia abu
aš tai už tai kad jei vėluoja, verta pasidaryti NT, nes jei vaiduokliaus tai žinosi,kad kimba, ir gydytojai gal padės arba išlaikyti nėštumą arba bent jau ieškoti priežasčių kodėl neįsitvirtina. o ar neigiamas NT ar mmm tai vienodai nuvilia abu
Tai kad nesigauna tos audros Galim ND daryti tik ramiai (ko aš laaaabai nekenčiu) Pusę malonumo man atima tas ramumas, bet duotis po visą lovą dar pilvas neleidžia Vistik papjaustė mane truputį
Tai kad nesigauna tos audros Galim ND daryti tik ramiai (ko aš laaaabai nekenčiu) Pusę malonumo man atima tas ramumas, bet duotis po visą lovą dar pilvas neleidžia Vistik papjaustė mane truputį
jei daug pilve knaisiojasi, tai riek viskam susigulėti apgyti, jei tik apžiūri ir nieko nepjausto, mato kad ovuliacija graži bus tai liepia dirbti
pas mane GERAI išsikuotė, bet irgi sakė pora dienų pakentėk o paskuikai tik noro bus, nei man nei MB dvi savaites jo nebuvo
sveikos merginos, ieskau ir vel patarimo. Esme tame, kad jau beveik metai pas mane kaskart ciklo viduryje pradeda tepti rudai. Mano gine kiek ziuredavo, vis sakydavo kad gleivine labai isvesejus, bet va kodel kas ir kaip nieko nepasake..... Neiskentus nulekiau i BAKa pas O.K, ji is karto liepe darytis histeroskopija, po kurios man pasalino polipa. labai apsidziaugiau, galvojau vsio, pagaliau baiges vargas....ir ka galvojat...praejo dar keli menesiai ir vel tas pats.....nuejau vel pas savo gine, ji israse man antibiotiku del ureaplazmu, o vat kas liecia tepliojima nieko nepasake.....As jau net pradejau pati sakyti, kad bijau jog kokia endometrioze bus, kad gal laparoskopija daryt!!!! O ji man pasake, kad kadangi mums bus taikoma ICSI, tai koks skirtumas.......shakes...tokioj neviltyje esu....labai prasau parekomenduokit gera gine, kuri gerai apziuretu ir nenumotu i pacientes nusiskundimus!!!???? eiciau vel pas O.K., bet pas ja kainos didziules, kas karta uz pasilankyma negalim moket po 250 lt! nes ir taip tau[om procedurai pinigus, mat pas vyra visiskas pravalas su spermiukais.... Labai prasau, patarkit!
*aš praleidau ar tau rastos ureaplazmos?
**na žinok gal ir nebeverta, bet aš tai norėčiau kad man vistiek pažiūrėtų jei ne dėl pastojimo, tai dėl kitų organų, o dėl ginės nežinau net ką patart