Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 29, 10:15)
dar viena turiu NT dovanota, bet sita nebrokuota pasilikau kitam ciklui  biggrin.gif

gaila, kad tu ne Vilniui pasidalinčiau dar šiandien kokiu NT doh.gif
Atsakyti
Mergiotes meskit jus tuos visus NT, as pvz. dar nei vieno nesugadinau. Sakiau darysiu tik tada kai busiu tikra, kad gera rezultata pamatysiu ax.gif Kazkaip jums patinka sake kankinti, juk ziauru nuolat nusivilti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 29, 10:24)
Mergiotes meskit jus tuos visus NT, as pvz. dar nei vieno nesugadinau. Sakiau darysiu tik tada kai busiu tikra, kad gera rezultata pamatysiu ax.gif  Kazkaip jums patinka sake kankinti, juk ziauru nuolat nusivilti doh.gif

aš tai už tai kad jei vėluoja, verta pasidaryti NT, nes jei vaiduokliaus tai žinosi,kad kimba, ir gydytojai gal padės arba išlaikyti nėštumą arba bent jau ieškoti priežasčių kodėl neįsitvirtina. o ar neigiamas NT ar mmm tai vienodai nuvilia abu
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 29, 10:30)
aš tai už tai kad jei vėluoja, verta pasidaryti NT, nes jei vaiduokliaus tai žinosi,kad kimba, ir gydytojai gal padės arba išlaikyti nėštumą arba bent jau ieškoti priežasčių kodėl neįsitvirtina. o ar neigiamas NT ar mmm tai vienodai nuvilia abu

drinks_cheers.gif
O po neigiamo NT mmm ne tokios depresyvios atrodo, spėji susitaikyti ax.gif Aišku būna kad ir be NT jauti kad nieko nėr, tada susitaupo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
O aš krentu žemyn ir laukiu O bei šoktelėjimo blush2.gif Nors buvau nusprendusi iškart po LP neplanuoti, bet žiūriu kad neišeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 29, 10:54)
Labas rytas  4u.gif
O aš krentu žemyn ir laukiu O bei šoktelėjimo  blush2.gif  Nors buvau nusprendusi iškart po LP neplanuoti, bet žiūriu kad neišeina  biggrin.gif

bigsmile.gif tai namuose audra po koldra laukia thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 29, 11:03)
bigsmile.gif tai namuose audra po koldra laukia  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai kad nesigauna tos audros doh.gif Galim ND daryti tik ramiai (ko aš laaaabai nekenčiu) rolleyes.gif Pusę malonumo man atima tas ramumas, bet duotis po visą lovą dar pilvas neleidžia blush2.gif Vistik papjaustė mane truputį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 29, 11:05)
Tai kad nesigauna tos audros  doh.gif  Galim ND daryti tik ramiai (ko aš laaaabai nekenčiu)  rolleyes.gif  Pusę malonumo man atima tas ramumas, bet duotis po visą lovą dar pilvas neleidžia  blush2.gif Vistik papjaustė mane truputį  biggrin.gif

idomu, kodel kai kurioms mergaitems po LP "liepia" 2 savaites buti be ND, o kitoms ne... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2010 09 29, 11:10)
idomu, kodel kai kurioms mergaitems po LP "liepia" 2 savaites buti be ND, o kitoms ne...  ax.gif

jei daug pilve knaisiojasi, tai riek viskam susigulėti apgyti, jei tik apžiūri ir nieko nepjausto, mato kad ovuliacija graži bus tai liepia dirbti
pas mane GERAI išsikuotė, bet irgi sakė pora dienų pakentėk o paskuikai tik noro bus, nei man nei MB dvi savaites jo nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 29 rugsėjo 2010 - 10:12
QUOTE(rositina @ 2010 09 29, 11:10)
idomu, kodel kai kurioms mergaitems po LP "liepia" 2 savaites buti be ND, o kitoms ne...  ax.gif

O man operavusi ginė pasakė tik tiek, kad kai jau bus noro ir jėgų, tai jau pulk vyrui į glėbį biggrin.gif biggrin.gif Nors pas mane pilve irgi pakankamai knaisiojosi rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos merginos, ieskau ir vel patarimo. Esme tame, kad jau beveik metai pas mane kaskart ciklo viduryje pradeda tepti rudai. Mano gine kiek ziuredavo, vis sakydavo kad gleivine labai isvesejus, bet va kodel kas ir kaip nieko nepasake..... Neiskentus nulekiau i BAKa pas O.K, ji is karto liepe darytis histeroskopija, po kurios man pasalino polipa. labai apsidziaugiau, galvojau vsio, pagaliau baiges vargas....ir ka galvojat...praejo dar keli menesiai ir vel tas pats.....nuejau vel pas savo gine, ji israse man antibiotiku del ureaplazmu, o vat kas liecia tepliojima nieko nepasake.....As jau net pradejau pati sakyti, kad bijau jog kokia endometrioze bus, kad gal laparoskopija daryt!!!! O ji man pasake, kad kadangi mums bus taikoma ICSI, tai koks skirtumas.......shakes...tokioj neviltyje esu....labai prasau parekomenduokit gera gine, kuri gerai apziuretu ir nenumotu i pacientes nusiskundimus!!!???? eiciau vel pas O.K., bet pas ja kainos didziules, kas karta uz pasilankyma negalim moket po 250 lt! nes ir taip tau[om procedurai pinigus, mat pas vyra visiskas pravalas su spermiukais.... Labai prasau, patarkit!
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2010 09 29, 11:40)
nuejau vel pas savo gine, ji israse man antibiotiku del ureaplazmu,
O ji man pasake, kad kadangi mums bus taikoma ICSI, tai koks skirtumas.......

*aš praleidau ar tau rastos ureaplazmos? g.gif
**na žinok gal ir nebeverta, bet aš tai norėčiau kad man vistiek pažiūrėtų jei ne dėl pastojimo, tai dėl kitų organų, o dėl ginės nežinau net ką patart
Atsakyti