QUOTE(Sultry_blue @ 2010 09 16, 21:47)
Nepykit, jeigu prajuokinsiu su klausimu savo, bet man neaisku. Ar reikia ten visiskai viska nusidepiliuoti ar neturi reiksmes, nes gi pilva tik prapjaus...
Uzsirasiau operacijai Krikscioniskuose, tikiuosi nesigailesiu, kad ne KMU.
Galiu užgarantuoti 100proc., kad nesigailėsi - aš lygiai tokį pat sprendimą pavasarį priėmiau ir nesigailėjau nė kartelio
jei nori kokių smulkmenų, tai apie ten esančią tvarką paskaityk mano LP aprašymą kažkur apie kovo 28d. šioje temoje. jei kas neaišku - nesivaržyk ir klausk
depiliacija svarbu nuo pilvo pusės, o ten
tarp kojų jau mažiau svarbu. čia dėl higienos aplink tas skylutes turbūt
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 16, 19:03)
Tino jei aš iki IUI daeisiu, dar prieš tai dar viena LP laukia, būtent kad kiaušintakius patikrint. Nes ir dabar planuoti leido natūraliai tik su sąlyga kad viskas pratekama.
jei kiaušintakiai pratekami, tai bet juk dar lieka atstumas tarp kiaušidės ir kiaušintakio pradžios, kur visko gali nutikti tam kiaušinėliui
ai, nu nežinau, bet kai jau taip ta endo išbujoja, tai matyt gydytojai apsidraudžia ir siūlo IVF...
nors soory, bet jeigu nesurandam fiziologinių priežasčių, kodėl jie siūlo su endo daryt labiau IVF nei IUI, tai tada lieka mano pirminis atsakymas - tai labiau APSIMOKA jiems
.... o mums, deja deja, oi deja...