Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 27, 22:12)
o po 2-jų mėnesių kartojai tyrimą?

schmoll.gif po menesio kazkur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 09 27, 22:17)
schmoll.gif  po menesio kazkur unsure.gif

bet tai bacilos nebebuvo?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 27, 22:19)
bet tai bacilos nebebuvo?

nebebuvo, o reikejo gal veliau dar pakartot? nes vieno ciklo pradzioj jas rado, tai ta men jau saugojomes,o po mm nuejau, pakartojom ir nebebuvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neirida: 27 rugsėjo 2010 - 21:21
QUOTE(neirida @ 2010 09 27, 22:20)
nebebuvo, o reikejo gal veliau dar pakartot? nes vieno ciklo pradzioj jas rado, tai ta men jau saugojomes,o po mm nuejau, pakartojom ir nebebuvo

na man ta tyrimą liepė kartoti po 2-jų mėnesių, kad rezultatai būtų objektyvūs

FOR FUN mergos:

Naujagimio monologas

Kas per durna liaudis aplink mane gyvena?! Jau 20 dienų negalim susikalbėti. Štai vakar, pavyzdžiui... Apsisiusiojau – visa nugara šlapia. Naktį. Rėkiu jiems, kad man nekomfortiška taip gulėti, o jie... Kaip reikia manęs nemylėti, kad apsidirbusiam vaikinui vietoj sauso pamperso po užpakaliu, čiulptuką burnon įkištų. Nuo jo sausiau juk nepasidaro...
Suprantama, aš jį išspjoviau. Aiškinu jiems toliau apie šlapias kelnes. Nesupranta.

APSISIUSIOJAU AŠ!!! – rėkiu jiems. Jokio rezultato.

Beje, o ar tikrai aš vyrukas? Pasijudinau, pamperse lyg tai kažkas yra. Ufff, palengvėjo. Vyrukas. Tikras.

O čia kas per snukis apsimiegojęs išlindo? Koks, nafig, „Valgyt jis nori"??? Šlapia man!

Gal tyliai kalbu? Reikia pamėginti garsiau... Na, štai – jau trys apsimiegoję snukiai. Bando suprasti. Ne, jie tikrai – arba arabai, arba mongolai. Kas čia per uti-puti? Lietuviškai jiems aiškinu – pampersą pakeiskit... Ne, nu tu tik pažvelk – vėl čiulptuką įkišo... Blin, užaugsiu – pakaišios jie man...

Opa, viena protinga atsirado. Sako, pampersą reikia pačiupinėti. Tai čiupinėk gi greičiau – akys ant kaktos išsivers... Aha, aš buvau teisus. Išsivertė. Eeee... pala pala, tu ką, nurenginėsi mane dabar? O pampersų keitimo technologijos nenurengiant dar nesugalvojo? Tiek to, bala jūsų nematė, nuoginkit. Brrr... Vėsoka. Aprenkit greičiau. Ei, klounai, ką ten apžiūrinėjate??? A? Grožitės? Na, gerai, grožėkitės. Visgi šiltas pampersas – geras daiktas. Ko tai valgyt užsimaniau. Ėsti noriu!!!! Blin, atsiuntė man Dievas šitus stabdžius... Koks po perkūnais – „Vėl apsimyžo"?!!! Kuo sysioti??? Kartoju skiemenimis ir dar garsiau – nė-ra kuo!!! Stop stop, kuriems galams pampersą nuiminėji, aš gi ką tik apšilau tiktai. Ko nustebus tokia? Tuščia ten? Taigi taigi!! O ėsti kaip norisi, jomajo... O! Vėl ta protinga sako – gal pamaitinti jį? Šaunuolė. Tikrai protinga. Skiriu vyresniąja. Girdžiu, ta, kur protinga, tam, kuris durnas, sako – tą padaryk, aną, šitą... Taip, viskas gerai, nesuklydau dėl jos. Ji čia svarbiausia. Čept čept... mmmmm... skanumėlis... Lafa... Ko tai miegas apėmė... Nusnausti gal, ar ką? Čiulptuką duok. Kam sakau – čiulptukas kad man būtų!! Čiulptuką, čiulptuką! O! Netgi tas durnesnis jau suprato. Vystosi liaudis ir tai džiugina. Rytoj atsikelsiu – toliau auklėsiu... Hrrrr...

Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 27, 21:56)
BT gal ir nieko, o vat NT neigiamas  schmoll.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif console.gif
Na, šiaip kol nėra mmm dar ne viskas prarasta ir prašom aukščiau nosiuką mirksiukas.gif
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 27, 22:25)
Naujagimio monologas

Čia tai geras!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytukas.Siguliukas geras monologas thumbup.gif .Gero mergytems pasisedejimo, bet ir as kaip noreciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2010 09 28, 08:07)
Gero mergytems pasisedejimo, bet ir as kaip noreciau verysad.gif

Tai atlėk bigsmile.gif
Papildyta:
KT gėrusių mergaičių noriu paklausti- ar geriant KT pilve irgi "vartosi", gurguliuoja g.gif Mano supratimu juk ten viskas ilsėtis turi- ko jie ten makaluojasi doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 28, 09:50)
KT gėrusių mergaičių noriu paklausti- ar geriant KT pilve irgi "vartosi", gurguliuoja g.gif Mano supratimu juk ten viskas ilsėtis turi- ko jie ten makaluojasi  doh.gif  blink.gif

Na tu teisi, kai geriau KT nieko nejausdavau.
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 28, 10:13)
Na tu teisi, kai geriau KT nieko nejausdavau.

doh.gif Tai kas ten pas mane GYVENA blink.gif Gal koks kaspiniuotis blink.gif mamamija ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 28, 08:50)
KT gėrusių mergaičių noriu paklausti- ar geriant KT pilve irgi "vartosi", gurguliuoja g.gif Mano supratimu juk ten viskas ilsėtis turi- ko jie ten makaluojasi  doh.gif  blink.gif

Tai gal žarnynas ten tau gurguliuoja, ne kiaušidės hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 28, 08:50)

kas tie JIE nežinau, bet šiaip tu pusryčius valgei? nes jei ne tai 8.50 pats laikas, o šiaip mnau tik viršinimas koks tai vyksta, niekas gimdoj negurguliuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 28, 11:33)
kas tie JIE nežinau, bet šiaip tu pusryčius valgei? nes jei ne tai 8.50 pats laikas, o šiaip mnau tik viršinimas koks tai vyksta, niekas gimdoj negurguliuoja  lotuliukas.gif

Suprantu, kad juokingai skamba doh.gif , bet aš kalbu apie VAKAR vakarą doh.gif
Nu tas gurguliavimas, tai negurguliavimas- o skausmeliai šonuose, kaip prieš O. Ir baikit juoktis- aš juk PAŽĮSTU savo organizmą tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (čia aš dabar labai rimtu veidu lotuliukas.gif lotuliukas.gif )

Nu gerai- pralinksminau visas savo pojūčiais doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 28 rugsėjo 2010 - 10:48