Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Labas mergaitės 4u.gif
QUOTE(-zuvedra- @ 2010 09 26, 23:06)
o kaip jumis visas pradejo kamuot mintys apie endo?kokie pozymiai buvo? unsure.gif

Manęs nekamavo tokios mintys, mano ginei kilo įtarimas, nes pas mane prieš ir po mm rudai tepliodavo biggrin.gif Bet LP ne dėl to darė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 26, 12:09)
Kaip suprantu as cia vienintele su tempetarura kankinuosi po LP, kazkaip jau ir neramu darosi doh.gif  Nu zinojau, kad esu lepsis, bet kad toks istizes  blink.gif

Rositina, kaip tau sekasi? Zinau, kad 16 palatoj gulejai smile.gif  Sake ir mane ten perkels, bet vietu nebuvo ax.gif

Na, del tos sekmes... Operacija ir narkoze tai lengvai praejo, nors stresavau ta diena siaubingai, buvau turbut baltesne uz sniega doh.gif Ir paleido mane jau kita diena namo, tik kad rezultatai visai nedziugina... Pries operacija dar ir GN padare... Problemos su kiausintakiais del daugybes saaugu, kurios susidare po vaikysteje tureto perforuoto apendicito (keliu operaciju). ryt vaziuosiu jau siulu traukt... o temeperaturos tai as irgi truputi (apie 37 su dalim) turejau pora dienu, tik speju kad tai gali buti ir nuo streso ir nuo "ale persalimo"- kazkas nosi kutena.
dalci, o kada tau siulus trauks?
QUOTE(neirida @ 2010 09 26, 13:20)
tongue.gif  stengiuos, ale vistiek mintys taip ateina blush2.gif  cia jau matyt nuo to nepabegsiu. Zinai kai visi sako atsipalaiduok, bet pasakyti lengva, o va padaryti...  blush2.gif  man atrodo as dar pakankamai gerai jauciuosi, nors giliai pasamonej  g.gif  bet aciu uz palaikyma  4u.gif

Patarciau dabar apie tai visai negalvot, nes nori ar nenori diena pries ir operacine diena vis tiek buna itemptos, tai kam save kankint kelis menesius, uzteks ir poros dienu...

QUOTE(Kivuka @ 2010 09 26, 21:54)
O aš jau nuo sekmadienio, kai pradėjau valytis žarnyną, pradėjau svajoti, kaip po LP valgysiu didžkukulius  biggrin.gif  Beje, po LP jau savaitė - o aš jų dar nevalgiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kazkodel visad taip, kai negali valgyt, tada labiausiai norisi... man ir taip nutiko, kai jau zarnyna valiau- net saltkretis pradejo krest- nuo bado lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2010 09 27, 11:55)
Na, del tos sekmes... Problemos su kiausintakiais del daugybes saaugu, kurios susidare po vaikysteje tureto perforuoto apendicito (keliu operaciju).

ir..? sąaugas pašalino, dabar jie pratekami ar nebe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 27, 11:07)

Čia gal tu rašei? biggrin.gif Aš tai jau visai galėčiau tokį parašyti hihihi.gif Gal reikia imti uždarbiauti? mastau.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 09 27, 12:21)
Čia gal tu rašei? biggrin.gif Aš tai jau visai galėčiau tokį parašyti hihihi.gif Gal reikia imti uždarbiauti? mastau.gif laugh.gif

cool.gif aš irgi skaitau ir galvoju: So? g.gif Nothing new. lotuliukas.gif ot mes išprusę, kaip dėtume bobutėms paskaitą apie nepastojimą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 27, 11:10)
Galim ir į Miesto sodą  mirksiukas.gif

man tinka ir miesto sodas mirksiukas.gif kai jau nuspresit, mes prisijungsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 27, 12:19)
ir..? sąaugas pašalino, dabar jie pratekami ar nebe?  g.gif

deja cry.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2010 09 27, 12:55)

dalci, o kada tau siulus trauks?

As katik is ligonines ir jau su istrauktais siulais. Gydytoja sake, kad gija viskas puikiai. Maniskis tave 15 kabinete mate, gaila kad taip ir nesusitikom. Tai ka tau rositina per LP padare? Ka gydytoja sake?

Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2010 09 27, 12:55)

tai dabar jau tik IVF? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2010 09 27, 11:55)

ojei, mergyt! verysad.gif Neimk taip i galva, uztai zinai prieazsti, taupai pinigelius ir... atlieki sekminga IVF ir mus visas apdedi thumbup.gif
Atsakyti
Nu joooo, tas straipsnis tai fuksams mirksiukas.gif Bet pasikartoti visada gerai mirksiukas.gif

Dėl susibėgimo- tai taip ir tariam- rytoj 18 val. Miesto sode. Kas kada gali, tas tada ir prisijungia thumbup.gif thumbup.gif

Zemaiciuke, tave užvažiuot pasiimti g.gif Parašyk į až, kurt tiksliai atlėkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-zuvedra- @ 2010 09 27, 00:06)
o kaip jumis visas pradejo kamuot mintys apie endo?kokie pozymiai buvo? unsure.gif

Viskas prasidejo nuo to, kad nepastojau. Ejau pas gydytoja ir visus savo pojucius pradejau pasakoti, o apie pojucius kalbant tai jau senokai vedu kalendoriu su smulkiais pastebejimais. Gerai, kad bendrosios praktikos gydytoja mano buvo labai izvalgi ir itare endo, va tada ir prasidejo maratonas. Ieskodama informacijos supratau, kad tamsus tepliojimai pries ir po mm, skausmingos mm, skausminga ovuliacija yra endo pozymiai. Dziaugiuosi, kad greita ta endo pagavom, nes man ji pradejo reikstis kazkur po 2 metu nutraukus kontraceptikus. Kaip supratau mano atveju KT endo stabde. Kalbant apie endo pozymius visos gydytojos teiraujasi ar reguliarios mm. Sis klausimas juos labai domina ir atrodo tuetu tai daznai pasireiksti, nors kiek zinau daugumai moteru mm buna reguliarios su endo. Placiau apie endo paieskok straipsiu, juose labai smulkiai surasyti visi pozymiai. Sekmes kariaujant su sita ir visomis kitomis bjaurybemis. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti