QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 26, 12:09)
Kaip suprantu as cia vienintele su tempetarura kankinuosi po LP, kazkaip jau ir neramu darosi
Nu zinojau, kad esu lepsis, bet kad toks istizes
Rositina, kaip tau sekasi? Zinau, kad 16 palatoj gulejai
Sake ir mane ten perkels, bet vietu nebuvo
Na, del tos sekmes... Operacija ir narkoze tai lengvai praejo, nors stresavau ta diena siaubingai, buvau turbut baltesne uz sniega
Ir paleido mane jau kita diena namo, tik kad rezultatai visai nedziugina... Pries operacija dar ir GN padare... Problemos su kiausintakiais del daugybes saaugu, kurios susidare po vaikysteje tureto perforuoto apendicito (keliu operaciju). ryt vaziuosiu jau siulu traukt... o temeperaturos tai as irgi truputi (apie 37 su dalim) turejau pora dienu, tik speju kad tai gali buti ir nuo streso ir nuo "ale persalimo"- kazkas nosi kutena.
dalci, o kada tau siulus trauks?
QUOTE(neirida @ 2010 09 26, 13:20)
stengiuos, ale vistiek mintys taip ateina
cia jau matyt nuo to nepabegsiu. Zinai kai visi sako atsipalaiduok, bet pasakyti lengva, o va padaryti...
man atrodo as dar pakankamai gerai jauciuosi, nors giliai pasamonej
bet aciu uz palaikyma
Patarciau dabar apie tai visai negalvot, nes nori ar nenori diena pries ir operacine diena vis tiek buna itemptos, tai kam save kankint kelis menesius, uzteks ir poros dienu...
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 26, 21:54)
O aš jau nuo sekmadienio, kai pradėjau valytis žarnyną, pradėjau svajoti, kaip po LP valgysiu didžkukulius
Beje, po LP jau savaitė - o aš jų dar nevalgiau
kazkodel visad taip, kai negali valgyt, tada labiausiai norisi... man ir taip nutiko, kai jau zarnyna valiau- net saltkretis pradejo krest- nuo bado