Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 27, 09:57)
tai plikašikniuką gali ir prie KT supti, o vat vandenį turėsi užšąldyti

Jei nuo dūšios- tai žinok, pati norėčiau tą plikašiknį išnešioti ir PAGIMDYTI ax.gif
O vandenuką TIKRAI užšaldysiu ir kaip delikatesą paskui po kūbelį sučiulpsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 27, 09:17)
Kaip upeliukščio ekspedicija  bigsmile.gif

tiesiog nuostabi thumbup.gif . prisitraukem sau leliuku, ir iki nauju metu visos jus su teigiamais NT nudziuginsim mirksiukas.gif
vandenukas pas mane, i saldytuve isidejau, kad nesugestu lotuliukas.gif dabar tik susibegt reiketu mirksiukas.gif
nuotykiu daug, ispudziu dar daugiau, o smagiausia kad vyras miske masinos raktus pamete doh.gif ieskojom kaip adatos sieno kupetoj ir svarbiausia radom thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 27, 10:13)
tiesiog nuostabi  thumbup.gif . prisitraukem sau leliuku, ir iki nauju metu visos jus su teigiamais NT nudziuginsim  mirksiukas.gif

o tu gal kokį JAU norėtum sugadinti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 27, 10:13)
nuotykiu daug, ispudziu dar daugiau, o smagiausia kad vyras miske masinos raktus pamete  doh.gif  ieskojom kaip adatos sieno kupetoj ir svarbiausia radom  thumbup.gif

Tai kiek grybų radot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 27, 10:17)
Tai kiek grybų radot  bigsmile.gif

na mes prisirinkom beveik 2 kibirus, nebebuvo kada rinkti reikejo masinos raktus ieskoti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 27, 10:17)
o tu gal kokį JAU norėtum sugadinti?  bigsmile.gif

oi tikrai si cikla neverta, nes jau jauciu kaip tos valkatos parslenka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 27, 09:17)
Kaip upeliukščio ekspedicija  bigsmile.gif

Nepaskendom jei tas domina biggrin.gif Oras buvo pasaka, pats tas bastytis po dzūkijos įžymias vietas thumbup.gif Buvom toj piramidėj, po to šaltinyje makalavom rankom ieškodamos lelių (šaltas zaraza), dargi gėrėm tą vandenį (linutas vis bijojo kad kupranugarių kokliošų nepasigautume) biggrin.gif O po to varėm grybauti..

QUOTE(Ice tea @ 2010 09 27, 10:17)
Tai kiek grybų radot  bigsmile.gif

Super daug, bet kai aš neekspertė tai nerinkau visų iš eilės biggrin.gif Tik kurie į baravykus panašūs hihihi.gif Linutas nenorėjo palikti tų grybų prisigrūdo visur tiek kad po to namo nešėsi apsikrovusi visa laugh.gif Įdomu ar neišsidrėbė pakeliui tiesiai ant tų grybų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 27, 08:53)
Aš juk ant KT sėdau  Pasiliksiu ateičiai
Žemaituke, kada mytas

ojei, na tasi vis del to ta bruda rysi doh.gif O mes taip stengemes tau sviezuteli rekianti leliuka istraukti lotuliukas.gif
Beje, merginos, mano sunys irgi gavo vandens, o jau lake, kaip pasiute lotuliukas.gif Vyras nakti dapylinet turejo, ko anksciau nebuve, nors as velai vakare buvau pripylus bliuda bigsmile.gif

pasakojimas mano bloge blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 09 27, 10:29)
ojei, na tasi vis del to ta bruda rysi  doh.gif O mes taip stengemes tau sviezuteli rekianti leliuka istraukti  lotuliukas.gif

O ką daryt doh.gif AČIŪ JUMS thumbup.gif thumbup.gif

O tavo ciucai turbūt irgi ciuciukų nori bigsmile.gif
Papildyta:
Kaunietės, gal ryt susibėgam bigsmile.gif Siūlau Pas Paolo (prie fontano, bet ne Šerno iltis) apie 18 val rolleyes.gif
Ar tinka ir patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 27 rugsėjo 2010 - 09:47
šiaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 27 rugsėjo 2010 - 10:07
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 27, 09:44)
Kaunietės, gal ryt susibėgam  bigsmile.gif Siūlau Pas Paolo (prie fontano, bet ne Šerno iltis) apie 18 val  rolleyes.gif
Ar tinka ir patinka  bigsmile.gif

as iki 18 val dirbu doh.gif
Bet man geriau arciau kur miesto sodas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 09 27, 11:09)
as iki 18 val dirbu  doh.gif
Bet man geriau arciau kur miesto sodas  blush2.gif

Galim ir į Miesto sodą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 27, 10:44)
Kaunietės, gal ryt susibėgam  bigsmile.gif Siūlau Pas Paolo (prie fontano, bet ne Šerno iltis) apie 18 val  rolleyes.gif
Ar tinka ir patinka  bigsmile.gif

Aš ir iki 18 dirbu, geriau būtų 18:30 ir tai turbūt biškį vėluočiau ax.gif

Einu skaityt ką Linutas pribūrė biggrin.gif
Atsakyti