QUOTE(kumute* @ 2010 09 25, 09:27)
Tikrai kad kiekvieno atvejis individualus.Cia viskas priklauso nuo organizmo.As pavz kita diena po lapar. jau po miesta vaiksciojau
Ir kaip????? As ryt labai planuoju i viena paroda vaziuoti, bet bijau, kad kojos nelabai islaikys, bus tik antra diena po LP....
QUOTE(rimma @ 2010 09 25, 11:15)
Šaunuolė tu , as dar ir ketvirta diena vaiksciojau kaip senute
As po pirmos LP irgi ilgokai taisiausi, bet cia dar ir psichologinis momentas, ypac kai yra namuose kas aplinkui sokineja Simuliavau pora savaiciu
QUOTE(lauraz5 @ 2010 09 26, 11:51)
*sitas nikas man kazkur matytas ar tik ne senoji musu lankytoja??seniai kur bebuvo???juk zinai kad gali ieskoti cia paguodos ir patarimo juk mes visada palaikysim ir patarsim o bijot juk pati zn kad nera ko
**mano drauge baige medicina ji sake kad db tirpstanciais siulais isoriniu zaizdu nesiuva siva tik vidinius organus su tirpstanciais
***tikrai individualus ejau i darba po 10 dienu nors gydytoja siule ilgiau pagulet namie bet ir po 10 dienu vilkausi kaip sudina virve....ir siaip darbas ejosi vangiai
* aciu mielosios uz palaikyma
** cia turbut ir nuo salies priklauso, pvz UK viska tirpstanciais siulais susiuna, tiek per 1 LP, tiek dabar. Gal ir gerai taip, nes jeigu reiketu paciai traukti, tai butu ne kas... As is tu bailiuku
*** as berods irgi 10 dienu nejau i darba, tai nelabai man to laiko uzteko atsigauti, siandien nusivilkau i poliklinika (nes ligonineje pamirso biuleteni duoti, o ir as varna kazkaip pamirsau), tai norejo tik 7 dienoms duoti, tai siaip ne taip iszyziau 10 dienu, paskui ziuresiu, reikes pas koki sukalbamesni daktara eiti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 09 26, 14:28)
matyt as buvau viena is tu nedaugelio kurios visiskai nebijojo LP ir siaip operaciju nebijau....o ko cia bijot?adatu?iskenciama....narkozes?o ko jos ten bijot???? suleis uzmigsi ir jau po visko atsibusi....skausmo???mano manymu skausmas yra zemesnej prioritetinej vietoj negu musu visu siekiamas tikslas tapti irgi juk iskenciamas....o kokia dar baime lieka?mano akimis jokios juk stengiames del taigi ir visos baimes man tada nublanksta...mintys man sukosi tada kad LP tai dar vienas zingsnis link ir as jos lb laukiau...
Man tai baisiausia buna kai pagalvoju kad galiu nebeprabusti, juk bet kurioje operacijoje pasitaiko mirtinu atveju. Kai pagalvoji, paciai tai viskas dzin jau butu, bet va dukryte, mama, MB..... Visa kita tai nebaisu, nei adatos, nei skausmas.