QUOTE(neirida @ 2010 09 23, 21:23)
nzn man tik gruodi nusimato, tai dabar sveriu kas ir kaip, bet vistiek ta baime yra
net nzn, okiek kainuoja, nes noriu zinoti, kad paskui nebuciau kaip varle issprogdinus akis kaip kaip viskas sudetinga o paskui lengvai atsigavot , na po narkozes?
sveikutes!!!!!na as tai buvau balta varna is nedaugelio
kuri nedave jokiu vokeliu
QUOTE(neirida @ 2010 09 23, 21:37)
ania
o tai jau ant rytojau ir i darba?
as irgi planavau i darba gryzt kita diena ar bent po keliu bet po operacijos supratau kad tai bus neimanoma
gal todel kad buvau pries puse metu operuota bet gal kokia savaite pavaiksciojus at padirbus ka jausdavausi kaip malkas krovus buciau
sakau matyt dare itaka ir ankstesne operacija
QUOTE(vovera @ 2010 09 24, 01:34)
Sveikos mergaites, ruosiuosi si sestadieni antrai LP, tai bandau ikvepimo ir drasos cionais pasiieskoti .
sitas nikas man kazkur matytas
ar tik ne senoji musu lankytoja??seniai kur bebuvo???juk zinai kad gali ieskoti cia paguodos ir patarimo juk mes visada palaikysim ir patarsim
o bijot juk pati zn kad nera ko
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 24, 11:37)
Man tai pačioje bamboje pjūviuką darė, tai net neatrodo, kad būtų pjauta.
O siūliukai tai matosi išlindę Nebent tau su kokiais tirpstančiais susiuvo
mano drauge baige medicina ji sake kad db tirpstanciais siulais isoriniu zaizdu nesiuva siva tik vidinius organus su tirpstanciais
QUOTE(pakasaite @ 2010 09 24, 14:59)
kaip suprantu ir po LAP sunku pastoti?
cia priklauso nuo problemos galbut pas MB blogai?pvz musu situacija LP daryta pries puse metu bet rezultato jokio nors daryti ir IUI bet vistiek nieko....nors dar gal niekas nebaigta
nes jau 2diena veluoja mmmmnors man visad buna kaip laikrodukas
si menesi jokiu IUI ir stimuliaciju nedarem tik MB gydesi ir ilsejomes...kita men planavom GN o dar kita IUI tik aisku jei nebusiu
QUOTE(rimma @ 2010 09 24, 17:07)
Va sito as irgi nesuvokiu, kaip galima 3 diena eit i darba
matyt kiekvienas atvejis labai individualus
tikrai individualus ejau i darba po 10 dienu nors gydytoja siule ilgiau pagulet namie bet ir po 10 dienu vilkausi kaip
sudina virve....ir siaip darbas ejosi vangiai