Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 25, 11:56)
BUM, Linutas, chepka ar jusu planai del rytojaus nepasikeite?  mirksiukas.gif

mergos žinokit šiandien rūkau tonpusėn, važiuoju ir mąstau kad žiopla boba esu, nes neįsidėmėjau kur tas upelis bet įsivaizduoju kaip jūs ryt visos smagiai riedėsit thumbup.gif

QUOTE(Ankara @ 2010 09 25, 18:44)
Nu subalamutino dabar Siguliukas mane su tais vokeliais  doh.gif

nebūčiau aš pati vienas didelis BALAMUTAS, rašyk až pasiaiškinsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytukas biggrin.gif .Kivuka, na tu ir pavarai, saunuole ir drasi labai.As tai kazkaip bijojau liestis prie zaizdeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 09 23, 21:23)
nzn man tik gruodi nusimato, tai dabar sveriu kas ir kaip, bet vistiek ta baime yra blush2.gif net nzn, okiek kainuoja, nes noriu zinoti, kad paskui nebuciau kaip varle issprogdinus akis kaip kaip viskas sudetinga o paskui lengvai atsigavot , na po narkozes?

sveikutes!!!!!na as tai buvau balta varna is nedaugelio blush2.gif kuri nedave jokiu vokeliu blush2.gif
QUOTE(neirida @ 2010 09 23, 21:37)
ania  blush2.gif o tai jau ant rytojau ir i darba?

as irgi planavau i darba gryzt kita diena ar bent po keliu bet po operacijos supratau kad tai bus neimanoma doh.gif gal todel kad buvau pries puse metu operuota bet gal kokia savaite pavaiksciojus at padirbus ka jausdavausi kaip malkas krovus buciau doh.gif sakau matyt dare itaka ir ankstesne operacija ax.gif
QUOTE(vovera @ 2010 09 24, 01:34)
Sveikos mergaites, ruosiuosi si sestadieni antrai LP, tai bandau ikvepimo ir drasos cionais pasiieskoti .

sitas nikas man kazkur matytas ax.gif lotuliukas.gif ar tik ne senoji musu lankytoja??seniai kur bebuvo???juk zinai kad gali ieskoti cia paguodos ir patarimo juk mes visada palaikysim ir patarsim mirksiukas.gif o bijot juk pati zn kad nera ko mirksiukas.gif
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 24, 11:37)
Man tai pačioje bamboje pjūviuką darė, tai net neatrodo, kad būtų pjauta. thumbup.gif  O siūliukai tai matosi išlindę  Nebent tau su kokiais tirpstančiais susiuvo

mano drauge baige medicina ji sake kad db tirpstanciais siulais isoriniu zaizdu nesiuva siva tik vidinius organus su tirpstanciais ax.gif
QUOTE(pakasaite @ 2010 09 24, 14:59)
kaip suprantu ir po LAP sunku pastoti?

cia priklauso nuo problemos galbut pas MB blogai?pvz musu situacija LP daryta pries puse metu bet rezultato jokio nors daryti ir IUI bet vistiek nieko....nors dar gal niekas nebaigta blush2.gif nes jau 2diena veluoja mmmmnors man visad buna kaip laikrodukas ax.gif si menesi jokiu IUI ir stimuliaciju nedarem tik MB gydesi ir ilsejomes...kita men planavom GN o dar kita IUI tik aisku jei nebusiu nestuke.gif
QUOTE(rimma @ 2010 09 24, 17:07)
Va sito as irgi nesuvokiu, kaip galima 3 diena eit i darba  schmoll.gif matyt kiekvienas atvejis labai individualus mirksiukas.gif

tikrai individualus ejau i darba po 10 dienu nors gydytoja siule ilgiau pagulet namie bet ir po 10 dienu vilkausi kaip sudina virve....ir siaip darbas ejosi vangiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 09 26, 11:51)
nors dar gal niekas nebaigta blush2.gif nes jau 2diena veluoja mmmmnors man visad buna kaip laikrodukas ax.gif

bigsmile.gif ėėėėė bigsmile.gif taiir nuo BT ilsėjaisi? kaip su NT?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 26, 11:54)
bigsmile.gif  ėėėėė  bigsmile.gif  taiir nuo BT ilsėjaisi? kaip su NT?

tai kad as vista visai nepagalvojau pasimatuot doh.gif ilsejomes nuo IUI ir stimuliaciju si cikla sakiau jei nesulauksiu mmmm snd ryt pirksiu NT lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 09 26, 12:06)
tai kad as vista visai nepagalvojau pasimatuot doh.gif ilsejomes nuo IUI ir stimuliaciju si cikla sakiau jei nesulauksiu mmmm snd ryt pirksiu NT lotuliukas.gif  blush2.gif

nu dar vienas pvz apie "poilsį" bigsmile.gif tai jau ryt galim tikėtis NT?
Atsakyti
Kaip suprantu as cia vienintele su tempetarura kankinuosi po LP, kazkaip jau ir neramu darosi doh.gif Nu zinojau, kad esu lepsis, bet kad toks istizes blink.gif

Rositina, kaip tau sekasi? Zinau, kad 16 palatoj gulejai smile.gif Sake ir mane ten perkels, bet vietu nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 26, 12:07)
nu dar vienas pvz apie "poilsį"  bigsmile.gif  tai jau ryt galim tikėtis NT?

na jei snd nesulaukiu mmmm tai tikrai...bet vistiek apsilankysiu ir papasakosiu kaip cia ta mano situacija...na as kazkaip niekad netikejau kad man taip gali atsitikti per "poilsi" na bet nesokam dar per griovi ir nesakom op nes dar peranksti....nors jus mergaites man keliat upa...nes as jau taip nusiteikiau netiketi ir fsio kol nematysiu realiu irodymu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu Kivuk, tu ir drasi blink.gif as tai pakibinu zaizdeles, bet siulu niekada netraukiau pati. As net negaliu ziuret kai juos traukia iskart silpna daros blush2.gif
Zinokit merginos kaip as tikiuos kad neprireiks LP blush2.gif vistiek as jos bijau, o ziuriu jus kaikurios ir po kelias daretes blink.gif vaje unsure.gif pas mane gine nieko bloga nemato,pas MB irgi viskas gerai, tai galvojam gal kas giliau uz tai ir LP nusimato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 09 26, 13:04)
Nu Kivuk, tu ir drasi  blink.gif  as tai pakibinu zaizdeles, bet siulu niekada netraukiau pati. As net negaliu ziuret kai juos traukia iskart silpna daros  blush2.gif
Zinokit merginos kaip as tikiuos kad neprireiks LP blush2.gif  vistiek as jos bijau, o ziuriu jus kaikurios ir po kelias daretes  blink.gif  vaje unsure.gif  pas mane gine nieko bloga  nemato,pas MB irgi viskas gerai, tai galvojam gal kas giliau uz tai ir LP nusimato unsure.gif

A man geriau pačiai save susitvarkyti, negu kai svetimi kiša rankas biggrin.gif Aš ir juokiuosi - jei galėčiau, tikriausiai save ir išsioperuočiau, kad svetimos rankos nelystų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O tu neirida, nusiramink, gal ir neprisireiks tau tos LP, ir būsi be reikalo užstresavusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 26, 13:07)
A man geriau pačiai save susitvarkyti, negu kai svetimi kiša rankas  biggrin.gif  Aš ir juokiuosi - jei galėčiau, tikriausiai save ir išsioperuočiau, kad svetimos rankos nelystų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O tu neirida, nusiramink, gal ir neprisireiks tau tos LP, ir būsi be reikalo užstresavusi  mirksiukas.gif

tongue.gif stengiuos, ale vistiek mintys taip ateina blush2.gif cia jau matyt nuo to nepabegsiu. Zinai kai visi sako atsipalaiduok, bet pasakyti lengva, o va padaryti... blush2.gif man atrodo as dar pakankamai gerai jauciuosi, nors giliai pasamonej g.gif bet aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
matyt as buvau viena is tu nedaugelio kurios visiskai nebijojo LP ir siaip operaciju nebijau....o ko cia bijot?adatu?iskenciama....narkozes?o ko jos ten bijot???? blink.gif suleis uzmigsi ir jau po visko atsibusi....skausmo???mano manymu skausmas yra zemesnej prioritetinej vietoj negu musu visu siekiamas tikslas tapti nestuke.gif irgi juk iskenciamas....o kokia dar baime lieka?mano akimis jokios g.gif juk stengiames del nestuke.gif taigi ir visos baimes man tada nublanksta...mintys man sukosi tada kad LP tai dar vienas zingsnis link nestuke.gif ir as jos lb laukiau... ax.gif
Atsakyti