Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(sadauskyte @ 2010 09 24, 13:47)
sveikutes,
as ir vel noriu pasiguosti verysad.gif
vakar visai netiketai atsibruko mm, taip liudna...atrodo per tiek laiko jau turejau igyti imuniteta, bet vistiek, liudna nors tu ka  aggressive.gif  cray.gif

Aš sutinku su tavim, kad LIŪDNA verysad.gif Netgi paskelbčiau vakar dieną gedulo diena cool.gif Nes man vakar irgi mmm atsivilko doh.gif
Laikykis mirksiukas.gif Ateis toks laikas, kai NEATSIBRUKS mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip suprantu ir po LAP sunku pastoti?
Atsakyti
QUOTE(pakasaite @ 2010 09 24, 14:59)
kaip suprantu ir po LAP sunku pastoti?

Taigi LP ne dėl pastojimo daro doh.gif Dėl pastojimo yra kitos procedūros- IUI, IVF ir pan mirksiukas.gif
LP visų pirma daroma dėl pačios moters SVEIKATOS rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 24 rugsėjo 2010 - 14:19
Sveiko mergaites, pagaliau ir as prie kompo atsivilkau. Ryte grizau is ligonines, paskaitinejau ka priplepejot, o parasyti sveikatos ir nebeuzteko. Tai va pasidalinsiu ispudziais po LP. Dziugu, kad pripazino I stadija endo, bet sako gydytoja, kad perejimas link II. Saaugu nerado, kiausintakiai praeinami, bet sake ilgi ir vingiuoti, kazkas panasaus i amerikietiskus kalnelius biggrin.gif Siaip viskas gerai tik dabar folikulu subrendimas kelia nerima, nes dare 13 ciklo diena, bet vyraujanciu folikulu nemate, nors ju buvo nemazai ir nemaziukai.
Kalbant apie savijauta, tai tikrai nesuprantu kaip sugebat 3 diena i darba nueit ar namu darbus atlikt, man tai nieko panasaus nesinori ir gydytoja sake kad po 2 savaiciu isdykauti smile.gif Man tai visas dienas pateplioja, tai rusvai, tai su krauju, na ziuresim kaip toliau bus. Siaip pilvas burbuliuoja, viduje burbuliukai sprogineja, tai bandau isivaizduoti, kad kazkas panasaus bus kai pipiras viduje spurdes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 24, 17:28)
Kalbant apie savijauta, tai tikrai nesuprantu kaip sugebat 3 diena i darba nueit ar namu darbus atlikt, man tai nieko panasaus nesinori ir gydytoja sake kad po 2 savaiciu isdykauti  smile.gif  Man tai visas dienas pateplioja, tai rusvai, tai su krauju, na ziuresim kaip toliau bus.

Va sito as irgi nesuvokiu, kaip galima 3 diena eit i darba schmoll.gif matyt kiekvienas atvejis labai individualus mirksiukas.gif
Atsakyti
Na aš trečią dieną irgi nebūčiau ėjusi į darbą, bet gulėti irgi jau jokio noro neturėjau blush2.gif Prie PC sėdėjau, o paskui su MB į parduotuvę važiavom ir į svečius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 24, 16:28)
Siaip viskas gerai tik dabar folikulu subrendimas kelia nerima, nes dare 13 ciklo diena, bet vyraujanciu folikulu nemate, nors ju buvo nemazai ir nemaziukai.
Kalbant apie savijauta, tai tikrai nesuprantu kaip sugebat 3 diena i darba nueit ar namu darbus atlikt,

*o kaip tau PKS klausimas? g.gif
**ir aš nesuprantu. kai grįžau iš ligoninės tai nusnaudžiau kol MB valgyt darė nes buvau nuo 10min važiavimo pavargau, paskui leido 10min prie kompo ir vėl pavargau doh.gif ir čia buvo trečia diena jau po LP
Atsakyti
QUOTE(rimma @ 2010 09 24, 17:07)
Va sito as irgi nesuvokiu, kaip galima 3 diena eit i darba  schmoll.gif matyt kiekvienas atvejis labai individualus mirksiukas.gif

na labai sunku buvo taip anksti i darba eiti, bet kadangi ne plytas nesiojau tai iskenciau, kaip minejau anksciau, dukra batus uzdedavo, nuimdavo, net kelnes padedavo nusimaut blush2.gif as pilva buvau su nesciosios dirzu apjuosus, tai pakankamai normaliai jauciausi, zinoma buciau su malonumu savaite pailsejusi, bet aplinkybes to neleido verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 24, 19:28)
kaip minejau anksciau, dukra batus uzdedavo, nuimdavo, net kelnes padedavo nusimaut blush2.gif 
zinoma buciau su malonumu savaite pailsejusi, bet aplinkybes to neleido  verysad.gif

zemaituke, nugi baisu blink.gif negi tos aplinkybės tokios kad niekaip negalėjai likti?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 24, 19:38)
zemaituke, nugi baisu  blink.gif  negi tos aplinkybės tokios kad niekaip negalėjai likti?

na cia buvo ir zmogiskumo klausimas blush2.gif as dirbu suaugusiu mokytoja ir kaip tik mano mokiniams turejo but egzaminas, negalejau ju pavesti ir neparuosti (deja kitos sios specialybes mokytojos pas mus nera verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 24, 19:59)
na cia buvo ir zmogiskumo klausimas  blush2.gif  as dirbu suaugusiu mokytoja ir kaip tik mano mokiniams turejo but egzaminas, negalejau ju pavesti ir neparuosti (deja kitos sios specialybes mokytojos pas mus nera  verysad.gif )

nu žinok ir aš pedagogė, bet po 10 dienų stovėjau siūbuodama prieš mokinius, nu koks čia darbas g.gif aišku tau medalis priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 24, 20:07)
nu žinok ir aš pedagogė, bet po 10 dienų stovėjau siūbuodama prieš mokinius, nu koks čia darbas  g.gif  aišku tau medalis priklauso  4u.gif

aciu uz medali mirksiukas.gif na man pasiske tuo kad dirbau dvi dienas o po to savaitgalis, tai pirmadieni jau begiojau ax.gif kazkaip pakankamai greit atsigavau ax.gif
Atsakyti