QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 24, 11:37)
*nu žinok KAIP prieš LP aš jos nejaučiau, tai DABAR pusdienį yra patepliojimų, per mmm viena diena SKAUSMINGA buvo, nors paskutinės valkatos lengvutės buvo. Dėl tų skausmų tai tik paskutinės 2 mmm prieš LP buvo su 1 valandos skausmo priepoliu, bet tada žinojau kad cistą turiu dar. dauiau nieko.
o dabar? per ND biški tai šen tai ten nemaloniai pamaudena, ir per mmm kažkodėl užpakaliuką maudžia nors neaišku ar tai susiję-daugiau voveryt nieko
**nu bet ką reiškia "diagnostinė/apžvalginė"? nu ir man žada daryt tokią, BET jei jau ras kažką tai jau ir taisys-nu kam narkozę leist, pjaustyt ir nieko nepakibint?????
* man tai nuo tos slykstynes KASDIEN skauda, skausmas kaip per mmm, buna kad net visa nugaros ir pilvo apacia dega Apie ND net nekalbu O uzpakaliukas ir endo irgi susije...
** pas mus diagnostine reiskia, kad ilindo, paziurejo, ka pamate uzrase ir viskas... nieko niekas daugiau nedaro... Tik vel nukreipima pas gydytoja gauni, po kokiu 3 menesiu nueini, o jis ir sako, radom ta ir ta, reikes gydyti Nes man po pirmos LP konkreciai depresija buvo, isivaizdavau, kad jeigu kazka rado, tai ir sutvarke, tai nesupratau, KODEL tas skausmas manes neapleidzia. Paskui paaiskejo