Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 24, 11:37)

*nu žinok KAIP prieš LP aš jos nejaučiau, tai DABAR pusdienį yra patepliojimų, per mmm viena diena SKAUSMINGA buvo, nors paskutinės valkatos lengvutės buvo. Dėl tų skausmų tai tik paskutinės 2 mmm prieš LP buvo su 1 valandos skausmo priepoliu, bet tada žinojau kad cistą turiu dar. dauiau nieko.
o dabar?  g.gif  per ND biški tai šen tai ten nemaloniai pamaudena, ir per mmm kažkodėl užpakaliuką maudžia  doh.gif  nors neaišku ar tai susiję-daugiau voveryt nieko  schmoll.gif
**nu bet ką reiškia "diagnostinė/apžvalginė"? nu ir man žada daryt tokią, BET jei jau ras kažką tai jau ir taisys-nu kam narkozę leist, pjaustyt ir nieko nepakibint?????  doh.gif

* man tai nuo tos slykstynes KASDIEN skauda, skausmas kaip per mmm, buna kad net visa nugaros ir pilvo apacia dega doh.gif Apie ND net nekalbu doh.gif O uzpakaliukas ir endo irgi susije...
** pas mus diagnostine reiskia, kad ilindo, paziurejo, ka pamate uzrase ir viskas... nieko niekas daugiau nedaro... Tik vel nukreipima pas gydytoja gauni, po kokiu 3 menesiu nueini, o jis ir sako, radom ta ir ta, reikes gydyti doh.gif Nes man po pirmos LP konkreciai depresija buvo, isivaizdavau, kad jeigu kazka rado, tai ir sutvarke, tai nesupratau, KODEL tas skausmas manes neapleidzia. Paskui paaiskejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 24, 11:37)
Man tai pačioje bamboje pjūviuką darė, tai net neatrodo, kad būtų pjauta. thumbup.gif  O siūliukai tai matosi išlindę  g.gif  Nebent tau su kokiais tirpstančiais susiuvo  g.gif

As pasiskaicius pas jus irgi tikėjausi, kad man per pačią bambą padarys, o dabar žiūriu yra visai ne taip.. Gal nuo pačios bambos priklauso? Pvz. mano yra iššokusi, gal todėl nedarė per ją? g.gif
O siūlai gal tada kokie ten tirpstantys, nes tikrai nesimato niekas smile.gif Blogiausias dalykas yra tai, kad užklijavo bet kokiu pleistru, o aš buvau ir pamiršus, kad nuo bet kokių mane beria, tai dabar visą pilvą niešti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 09 24, 11:48)
As pasiskaicius pas jus irgi tikėjausi, kad man per pačią bambą padarys, o dabar žiūriu yra visai ne taip.. Gal nuo pačios bambos priklauso? Pvz. mano yra iššokusi, gal todėl nedarė per ją? g.gif

Pas mane duobutės formos bamba blush2.gif Tai tas pjūviukas tik dar viena raukšlytė viduje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 09 24, 11:14)
O kiek laiko teplioja po LP? blush2.gif  Man jau trecia diena, tik taip keistai, su gabaliukais, net nepanasu i mm..

Ten kogero valosi 'rašalas', nes tikrino kiaušintakių pratekamumą. Man irgi ėjo panašūs dalykai kaip po gimdos nuotraukos keletą dienų ax.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 09 24, 11:32)
** (mes šiaip irgi planuojam, bet....) laikas greitai bėga  mirksiukas.gif Kaip pagalvoju, kad po LP gavom NET pusmetį natūralaus pastojimo, o jis va ėmė ir prabėgo, tai tie trys ciklai prazvimbs akimirksniu  smile.gif

Nieko sau NET biggrin.gif Man tai labai mažai pusmetis, 3 ciklai ir baigta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 09 24, 11:55)
Ten kogero valosi 'rašalas', nes tikrino kiaušintakių pratekamumą. Man irgi ėjo panašūs dalykai kaip po gimdos nuotraukos keletą dienų ax.gif

tiksliai doh.gif Nes man tik pirmą dieną kraujuko buvo, o paskui tepliojimas toks lyg į rudumą g.gif O kokios spalvos tas "rašalas" turi būti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 09 24, 11:55)
Nieko sau NET biggrin.gif Man tai labai mažai pusmetis, 3 ciklai ir baigta doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu mums gavosi 5 ciklai, nes po LP užsitęsė mmm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 24, 11:57)
tiksliai  doh.gif Nes man tik pirmą dieną kraujuko buvo, o paskui tepliojimas toks lyg į rudumą  g.gif  O kokios spalvos tas "rašalas" turi būti  blush2.gif

Tai natūralu kad po to pakreša ir rudesnis eina ax.gif Na bet su kiekviena diena vis mažiau turėtų jo matytis rolleyes.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 09 24, 12:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu mums gavosi 5 ciklai, nes po LP užsitęsė mmm  rolleyes.gif

Nu tai tikrai nemažai - net 5 šansus turėjot, svarbu nesnausti thumbup.gif O tai jau baigėsi tas pusmetis? Kas dabar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 24, 11:57)
tiksliai  doh.gif Nes man tik pirmą dieną kraujuko buvo, o paskui tepliojimas toks lyg į rudumą  g.gif  O kokios spalvos tas "rašalas" turi būti  blush2.gif

na aš tai sakyčiau man kraujukas bėga, nes šviežio kraujo spalva.. blush2.gif bet gal viską įtakoja tas mano nelemtasis nesivystantis..
Jei dar turėsiu klausimų vėl užlėksiu pas jus, nes man atrodo ta operacinė LP yra pratiškai tas pats, kas paprasta, tik kad po mano vidų labiau knaisiojosi.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 09 24, 12:17)
man atrodo ta operacinė LP yra pratiškai tas pats, kas paprasta, tik kad po mano vidų labiau knaisiojosi.. blush2.gif

Tai kad žinok ir pas mane normaliai pasiknaisiojo biggrin.gif Nes visokio "turto" nereikalingo rado biggrin.gif
Atsakyti
laba, gal yra kam dare santaruose LP pas gyd., Ciurliene? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 09 24, 12:12)
Nu tai tikrai nemažai - net 5 šansus turėjot, svarbu nesnausti thumbup.gif O tai jau baigėsi tas pusmetis? Kas dabar? g.gif

Snausk nesnaudęs verysad.gif Yra kaip yra verysad.gif
Vakar baigėsi- raudonųjų armija eilinį kartą nugalėjo doh.gif
Dabar trys ciklai su KT, paskui vėl pusmetis natūraliai ir t.t. Nes kituose reikaluose viskas gerai, tik ta endo. Bet turbūt per laisvą laiką dar ką nors sugalvosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,
as ir vel noriu pasiguosti verysad.gif
vakar visai netiketai atsibruko mm, taip liudna...atrodo per tiek laiko jau turejau igyti imuniteta, bet vistiek, liudna nors tu ka aggressive.gif cray.gif
Atsakyti