Neirida, as po narkozes, tai miegojau ir miegojau .I tuoleta, kai ejau buvo nelengva, nes sukosi galva, o siaip kai guli tai jautiesi pasaka .Ir dar visa savaite jauciausi keistai, greitai pavargdavau ir visa kita...Alina_nr_1, zinoma kad siuvo man visas, jeigu nesiutu, manau issiziotu.O pleistriukus ir man liepe kuo greiciau nuklijuoti, nes gyja greiciau ir slapinti.
QUOTE(neirida @ 2010 09 24, 09:02)
darriausi, viskas telpa inorma,kaikuriebiski didoki
Nu tada ramiai sau gyvenkit iki gruodžio ir ND O gal net ir neprireiks tos LP Ko ir LINKIU
Papildyta:
QUOTE(vovera @ 2010 09 24, 01:34)
Sveikos mergaites, ruosiuosi si sestadieni antrai LP, tai bandau ikvepimo ir drasos cionais pasiieskoti
Ale PUIKUS pasirinkimas Gerą mintį turi
Antra LP , taigi BAIKA- juk viskas jau praeita O blogybių skaitymas (už ką gausi barti ) optimizmo tikrai neįpūs
Aukščiau nosiką ir greičiau tą endo išsikuopk
Tiesa, o kelintą endo tau rado Nes aš irgi po KT maratono ir dar po natūralaus pusmečio mąstau apie antrą LP Nors tuo pačiu LABAI tikiuosi to nesulaukti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 24, 09:09)
Nu tada ramiai sau gyvenkit iki gruodžio ir ND O gal net ir neprireiks tos LP Ko ir LINKIU
labai tikiuosi kad neprireiks aciu uz palikejimus. Gine ziurejo viskas gerai, pati nezino kodel nesiseka mum taip, su MB turtu irgi viskas gerai, nors tyremes beveik pries metus, jis jau mestelejo pats mini gal pakartot spermograma, bet akau palaukiam LP, jei nieko neras tada pakartosim 30d skambinsiu ginei del LP galutinai susitarti, i eile atsistoti. tai turim pora ciklu tad pabandimui naturaliai pastot. Paskui prisake grieztai saugotis, kad nebutu tai jog busiu pastojus o LP viska sugadins ech kad tik neprireiktu tos operacijos
Labas rytas
Atsibodo tie tepliojimai
Linkiu tau to iš visos širdies
Atsibodo tie tepliojimai
QUOTE(neirida @ 2010 09 24, 09:41)
ech kad tik neprireiktu tos operacijos
Linkiu tau to iš visos širdies
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 24, 07:12)
vovera, arba slapta skaitai arba nujauti,kad planuokly jau keiksnojom tave sveikinu jau su naująją LP, ir linkiu kuo sėkmingiau pažaboti endo ir kam tu skaitai negers istorijas? čia mes nors pacirkinam vieną kitą Na o mudu natūraliai bandom iki naujų, jei nepastoju, tai man antra LP, vyrui tyrimas, ir tada bus aišku ar galima IUI. pagal tai ką neuveikė endo. dabar aš dar savo hormonus lytinius patikrinu, nes visas komplektas tai tik prieš du metus darytas. pareik į šeimą
Nu taip, o as galvoju ko taip daznai zagseti pradejau O kaip tau endo? Duoda apie save zinoti ar nieko nejauti?
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 24, 09:09)
Ale PUIKUS pasirinkimas Gerą mintį turi
Antra LP , taigi BAIKA- juk viskas jau praeita O blogybių skaitymas (už ką gausi barti ) optimizmo tikrai neįpūs
Aukščiau nosiką ir greičiau tą endo išsikuopk
Tiesa, o kelintą endo tau rado Nes aš irgi po KT maratono ir dar po natūralaus pusmečio mąstau apie antrą LP Nors tuo pačiu LABAI tikiuosi to nesulaukti
Kad cia pas mus endo nelabai skirsto. Kaip gyd sako, buna kad nuo vieno mazo zidinuko skausmas didelis, o kitos ir su isplitusia endo nieko nejaucia. Siaip kaip papaise ant lapuko, tai endo zidiniu issibarsciusiu pakankamai, apie saaugas nieko nesake. Bet pirmoji LP tik apzvalgine buvo, nieko per ja nedare, bet uztat koks pablogejimas po jos atsirado, turbut manoji endo supyko ir isbujojo nuo to karto
KT nesiule nes planuojam... nezinau kaip po sitos LP, gal jau rimciau ims gydyti
Linkiu kad tau tie trys menesiai su KT staigiai pralektu
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 24, 10:27)
O kiek laiko teplioja po LP? Man jau trecia diena, tik taip keistai, su gabaliukais, net nepanasu i mm..
Bet del to siuvimo kaip keista Sekmadieni nusiplesiu pleistriukus ir jauciu sokas man bus, reiks lekt i ligonine atgal bet tada niekas nepriims be siuntimo
QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 09 24, 11:14)
O kiek laiko teplioja po LP? Man jau trecia diena, tik taip keistai, su gabaliukais, net nepanasu i mm..
Bet del to siuvimo kaip keista Sekmadieni nusiplesiu pleistriukus ir jauciu sokas man bus, reiks lekt i ligonine atgal bet tada niekas nepriims be siuntimo
Man šiandien 5 diena jau Man irgi iš pradžių su krešuliukais buvo
Rytoj važiuosiu į ligoninę siūlų traukti
Taigi dabar gali nusiplėšti tuos pleistriukus ir pažiūrėti ar susiūta Aš nusiplėšiau 3 dieną, apžiūrėjau ir su naujais mažesniais pleistriukais užsiklijavau
QUOTE(vovera @ 2010 09 24, 11:04)
*pirmoji LP tik apzvalgine buvo, nieko per ja nedare, bet uztat koks pablogejimas po jos atsirado, turbut manoji endo supyko ir isbujojo nuo to karto
**Linkiu kad tau tie trys menesiai su KT staigiai pralektu
**Linkiu kad tau tie trys menesiai su KT staigiai pralektu
*ale tai tu matai Nu tada pjauk lauk tą mėšlą ir kad daugiau neataugtų
** (mes šiaip irgi planuojam, bet....) laikas greitai bėga Kaip pagalvoju, kad po LP gavom NET pusmetį natūralaus pastojimo, o jis va ėmė ir prabėgo, tai tie trys ciklai prazvimbs akimirksniu
Praplėšiau visus tris vien dėl to, kad žvilgtėlčiau kaip ten atrodo.. Tai po bamba didžiausias pjūviukas ir taip negražiai atrodo kol kas..
Tiesa, niekad nemačiau kaip atrodo tie siūlai žaizdoje, ar turi kažkas išlindę būti? Nes man nieko nesimato sakyčiau, tik žaizdytės..
Tiesa, niekad nemačiau kaip atrodo tie siūlai žaizdoje, ar turi kažkas išlindę būti? Nes man nieko nesimato sakyčiau, tik žaizdytės..
QUOTE(neirida @ 2010 09 24, 09:41)
su MB turtu irgi viskas gerai, nors tyremes beveik pries metus, jis jau mestelejo pats mini gal pakartot spermograma,
kol laukiate galite ir pakartoti, jei kas negerai tai dar prieš LP "remontuotis" pradėsit
QUOTE(vovera @ 2010 09 24, 11:04)
Nu taip, o as galvoju ko taip daznai zagseti pradejau O kaip tau endo? Duoda apie save zinoti ar nieko nejauti?
Bet pirmoji LP tik apzvalgine buvo, nieko per ja nedare
Bet pirmoji LP tik apzvalgine buvo, nieko per ja nedare
*nu žinok KAIP prieš LP aš jos nejaučiau, tai DABAR pusdienį yra patepliojimų, per mmm viena diena SKAUSMINGA buvo, nors paskutinės valkatos lengvutės buvo. Dėl tų skausmų tai tik paskutinės 2 mmm prieš LP buvo su 1 valandos skausmo priepoliu, bet tada žinojau kad cistą turiu dar. dauiau nieko.
o dabar? per ND biški tai šen tai ten nemaloniai pamaudena, ir per mmm kažkodėl užpakaliuką maudžia nors neaišku ar tai susiję-daugiau voveryt nieko
**nu bet ką reiškia "diagnostinė/apžvalginė"? nu ir man žada daryt tokią, BET jei jau ras kažką tai jau ir taisys-nu kam narkozę leist, pjaustyt ir nieko nepakibint?????
QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 09 24, 11:34)
Praplėšiau visus tris vien dėl to, kad žvilgtėlčiau kaip ten atrodo.. Tai po bamba didžiausias pjūviukas ir taip negražiai atrodo kol kas..
Man tai pačioje bamboje pjūviuką darė, tai net neatrodo, kad būtų pjauta. O siūliukai tai matosi išlindę Nebent tau su kokiais tirpstančiais susiuvo
QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 09 24, 11:34)
Turi būt išlindę žilkos galiukai O gal tau sukabino su tirpstančiais siūlais