Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(neirida @ 2010 09 23, 21:23)
o paskui lengvai atsigavot , na po narkozes?

aš atvežta iš renimacijos dar miegelio norėjau,o kai atsibudau po valandėlės,tai ir į wc pati ėjau ir vyrą palydėt, narkozės kaip nebūta.
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 09 23, 21:32)
aš atvežta iš renimacijos dar miegelio norėjau,o kai atsibudau po valandėlės,tai ir į wc pati ėjau ir vyrą palydėt, narkozės kaip nebūta.

ania blush2.gif o tai jau ant rytojau ir i darba?
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 09 23, 21:37)
ania  blush2.gif o tai jau ant rytojau ir i darba?

oi aš tai ne. kaip jau sakiau,buvau susivarius organizmą,tai porą savaičių buvau labai silpna,nes skrandį vos ne iki opos buvau davarius, bet kaip gydytoja sakė,čia jau ne dėl operacijos. pati per savo kvailą galvą pasidariau nesąmonių, todėl nedaryk klaidos ir geriau paprašyk raminamų vaistukų, kad duotų kokiai savaitei prieš operaciją,jei žinai,kad pati nesusitvarkysi su savimi. bet yra mergyčių, kurios jau po kelių dienelių į darbą žygiavo kuo puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 09 23, 22:02)
yra mergyčių, kurios jau po kelių dienelių į darbą žygiavo kuo puikiausiai.

tame tarpe ir as, jau trecia diena po LP buvau darbe blush2.gif o bijojau LP kaip begemotas skiepu mirksiukas.gif o penkta diena po LP atlikom ND blush2.gif

tiesa po narkozes labai norejau miego, pabudau kai atejo vyras su dukra, bet greit juos isprasiau nes taip norejau miego, kad sakes doh.gif ismiegojau 4,5 val po operacijos. blush2.gif o pabudus su visa lasine jau skuodziau i WC ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemaiciuke: 23 rugsėjo 2010 - 21:08
Labas mergytės smile.gif
Na ir priplepėjot Jūs čia, o man tai vokeliai dar ramybės neduoda, šiaip tai lankausi vaisingumo klinikoj ir gydytoja iš klinikos pati operaciją darys, bet siuntimas tai iš poliklinikos tai reiks mokėt kažin klinikai ar ne, ar tiesiog vokelį gydytojai duot ir jei duot tai kaip, nes visai aš nemoku su tais vokeliais elgtis, neteko man susidurt blush2.gif Ar išvis nebūtina, nes ir po to pas ją lankysiuos ir toliau pinigėlius jau už IUI mokėsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 09 23, 22:02)
oi aš tai ne. kaip jau sakiau,buvau susivarius organizmą,tai porą savaičių buvau labai silpna,nes skrandį vos ne iki opos buvau davarius, bet kaip gydytoja sakė,čia jau ne dėl operacijos. pati per savo kvailą galvą pasidariau nesąmonių, todėl nedaryk klaidos ir geriau paprašyk raminamų vaistukų, kad duotų kokiai savaitei prieš operaciją,jei žinai,kad pati nesusitvarkysi su savimi. bet yra mergyčių, kurios jau po kelių dienelių į darbą žygiavo kuo puikiausiai.

niu pasistengsiu apsiraminti blush2.gif nesskrandukaspas mane ir taip suvarytas
Atsakyti
O aš kaip atsibudau po narkozės, tai miegoti nuėjau tik apie 22 val biggrin.gif Visi, kas mane matė, sakė, kad net nesimato, jog man buvo operacija, plepėjau išsišiepusi kaip niekur nieko blush2.gif Net palatos kolegė paklausė, ar aš tikrai gerai jaučiuosi ir galiu plepėti lotuliukas.gif Man net pilvą tik maudė, skausmų taip ir nepajaučiau rolleyes.gif Nors nuskausminamųjų nevartojau (seselės per visą dieną gal 10 kartų klausė, kad gal jau suleisti nuo skausmo) biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, norėjau paklausti vieno klausimo.. g.gif O jums visoms po laparoskopijos siuvo įpjovimus? Man antradieni darė operacinę laparoskopiją dėl nesivystančio ir cistos plyšimo.. Jau atsibudus žaizdos buvo užklijuotos, kitą dieną tik nuplėšė pleistrus ir perklijavo naujus. Tepasakė, kad po 5 dienų galėsiu pati nusiplėšti pleistrus. Tai man taip išeina nieko nesiuvo..? unsure.gif Nepasakė nieko, nei ar reikia kada kam pasirodyti.. g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, ruosiuosi si sestadieni antrai LP, tai bandau ikvepimo ir drasos cionais pasiieskoti biggrin.gif Dar kaip vista prisiskaiciau internete apie LP komplikacijas, norejau dar apie blogiau pasibaigusius atvejus paskaityti, bet uzteko sveiko proto nebelandzioti doh.gif
Kinkos dreba, bet ir laukiu LP, nes toji zaltiena endo pradejo kasdienius skausmus kelti, pats laikas jai vieta parodyti.
Siguliuk, simtas metu, kas naujo planavimo programoj? Laukiat iki Nauju? Kas paskui? IUI? Mes buvom pas vaisingumo ''specus'', tai eilini karta kraujo tyrimus pamete, na paskui galva pakraipe, kaip ir ''sveikai atrodot, nesuprantu kodel neiseina vaiku susilaukti'' na ir viskas biggrin.gif Bet labai ant ju nevarysiu, nes per gera savaite LP suorganizavo, kas jiems visiskai nebudinga lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 09 23, 22:36)
Merginos, norėjau paklausti vieno klausimo.. g.gif  O jums visoms po laparoskopijos siuvo įpjovimus? Man antradieni darė operacinę laparoskopiją dėl nesivystančio ir cistos plyšimo.. Jau atsibudus žaizdos buvo užklijuotos, kitą dieną tik nuplėšė pleistrus ir perklijavo naujus. Tepasakė, kad po 5 dienų galėsiu pati nusiplėšti pleistrus. Tai man taip išeina nieko nesiuvo..? unsure.gif  Nepasakė nieko, nei ar reikia kada kam pasirodyti.. g.gif

Na bamboj skyle tai uzsiuvo biggrin.gif Dar viena skylute zemiau bambos buvo, bet ja tik pleistru uzklijavo, kuo graziausiai uzgijo, zymes neliko.
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 09 23, 22:16)
Na ir priplepėjot Jūs čia, o man tai vokeliai dar ramybės neduoda, šiaip tai lankausi vaisingumo klinikoj ir gydytoja iš klinikos pati operaciją darys

zuiki, tai jei privačioj klinikoj darysies gi teks man atrodo ir taip oficialiai už ją mokėti bent dalį, kokie vokeliai? baik juokus. paskui dar IUI. juk tau jau procedūros sočiai kainuos doh.gif

QUOTE(vovera @ 2010 09 24, 01:34)
Sveikos mergaites, ruosiuosi si sestadieni antrai LP
Siguliuk, simtas metu, kas naujo planavimo programoj? Laukiat iki Nauju? Kas paskui? IUI?

vovera, arba slapta skaitai arba nujauti,kad planuokly jau keiksnojom tave biggrin.gif sveikinu jau su naująją LP, ir linkiu kuo sėkmingiau pažaboti endo gun_smilie.gif ir kam tu skaitai negers istorijas? čia mes nors pacirkinam vieną kitą blush2.gif Na o mudu natūraliai bandom iki naujų, jei nepastoju, tai man antra LP, vyrui tyrimas, ir tada bus aišku ar galima IUI. pagal tai ką neuveikė endo. g.gif dabar aš dar savo hormonus lytinius patikrinu, nes visas komplektas tai tik prieš du metus darytas. pareik į šeimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 09 23, 19:04)
Sveikosmergaites  ax.gif
gruodi man nusimato videolaparskopija.Labai norejau suzinoti kaiek jus mokejote uz sia operacija blush2.gif labai jau as bijau jos  blush2.gif  ir is tos baimes nieo gines nepasikamantinejau doh.gif

Baikė ta LP irnesakyk.gif hihihi.gif
Aišku, čia ne mano reikalas, bet įkišiu savo trigrašį blush2.gif - o tu hormonus tyreisi g.gif Nes iš BT grafikiuko norėtųsi ax.gif

O aš, mergaitės, pradėjau "atostogas"- prasidėjo trys ciklai su KT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 24, 09:00)
Baikė ta LP  irnesakyk.gif  hihihi.gif
Aišku, čia ne mano reikalas, bet įkišiu savo trigrašį blush2.gif - o tu hormonus tyreisi g.gif Nes iš BT grafikiuko norėtųsi  ax.gif

O aš, mergaitės, pradėjau "atostogas"- prasidėjo trys ciklai su KT  doh.gif

darriausi, viskas telpa inorma,kaikuriebiski didoki ax.gif
Atsakyti