Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Kivuka @ 2010 09 23, 14:59)
Siguliuk, nu ir užsitęsė tavo pirmas ciklas po LP  blink.gif  blink.gif  blink.gif

oi tu nematai mano ciklo kuris tesėsi net 100 dienų lotuliukas.gif o šiaip manasis ciklas tiesiog įrodymas vienas kad po LP kai kada ciklas tęsiasi toliau
Atsakyti
nes mastau, o jei netycia po LP iseitu greitai tapti nestuke.gif bigsmile.gif paskui ismokos nukentetu, nes apimtu ir nedarbingumo laikotarpi unsure.gif ir taip jau nespejom i ismoku traukini, kuris nuvaziuoja nuo liepos 1 d. o dar nutarktuotu del sito biuletenio doh.gif aisku, nelabai grazu viska daryti is isskaiciavimo blush2.gif bet vis delto... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2010 09 23, 16:21)
nes mastau, o jei netycia po LP iseitu greitai tapti  nestuke.gif  bigsmile.gif paskui ismokos nukentetu, nes apimtu ir nedarbingumo laikotarpi  unsure.gif ir taip jau nespejom i ismoku traukini, kuris nuvaziuoja nuo liepos 1 d. o dar nutarktuotu del sito biuletenio doh.gif aisku, nelabai grazu viska daryti is isskaiciavimo  blush2.gif bet vis delto... cool.gif

na cia tau geriau spresti, bet as manau, kad tas biletenis ne taip jau daug itakos tas ismokas, ne sjuk ima 12 men vidurki, tai nebus jis toks reiksmingas. anksciau kai imdavo trumpesni laikotarpi daugiau itakos nedarbingumas turedavo
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2010 09 23, 15:21)
nelabai grazu viska daryti is isskaiciavimo  blush2.gif bet vis delto... cool.gif

Čia turi pati apsispręsti- ar tau ATOSTOGOS svarbu ar pinigai mirksiukas.gif
Aš kai kiekvieną atostogų dieną PILNUMOJ išnaudoju kelionėms, tai pati ėmiau biuliotenį ir ramia sąžine gulėjau bambą išvertus, kad sugytų- net leidau sau telefoną darbinį išjungti hihihi.gif
Atsakyti
o kokia ten tvarka su biuletenio israsymu? israso ligonineje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2010 09 23, 15:49)
o kokia ten tvarka su biuletenio israsymu? israso ligonineje?  g.gif

Taip, išrašo ligoninėj. O uždaro biuletenį šeimos klinikoj. Nors dabar galima kažkaip internetu g.gif Va šito tai nežinau, nes aš dar ant lapelinių biuletenių užtaikiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 23, 16:16)
Taip, išrašo ligoninėj. O uždaro biuletenį šeimos klinikoj. Nors dabar galima kažkaip internetu g.gif Va šito tai nežinau, nes aš dar ant lapelinių biuletenių užtaikiau  rolleyes.gif

jei ligoninės išrašyto biuletenio galiojimo šeimos gydytojas ar ginė nepratęsia, tai jis užsidaro elektroniškai pats
Atsakyti
Sveikosmergaites ax.gif
gruodi man nusimato videolaparskopija.Labai norejau suzinoti kaiek jus mokejote uz sia operacija blush2.gif labai jau as bijau jos blush2.gif ir is tos baimes nieo gines nepasikamantinejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 09 23, 19:04)
Sveikosmergaites  ax.gif
gruodi man nusimato videolaparskopija.Labai norejau suzinoti kaiek jus mokejote uz sia operacija blush2.gif labai jau as bijau jos  blush2.gif  ir is tos baimes nieo gines nepasikamantinejau doh.gif

mergyt nebijok, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 23, 20:02)
mergyt nebijok, viskas bus gerai  4u.gif

wub.gif niu bijau ziauriai, jau krauja bijau duot, o cia jau visa operacija blush2.gif su MB kalbames ka daryt, tai jis jau lyg ir mane ikalbineja
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 09 23, 20:48)
wub.gif  niu bijau ziauriai, jau krauja bijau duot, o cia jau visa operacija  blush2.gif  su MB kalbames ka daryt, tai jis jau lyg ir mane ikalbineja

Puikiai tave suprantu,nes ir pati prieš operaciją drebėjau kaip lapas, dvi savaites prieš iš viso sustreikavau,nebevalgiau,susigadinau skrandi,o galiausiai paaiškėjo,kad to tikrai nereikėjo. Nuo mano tokių psichavimų tik sunkiau atsigavau,nes jau buvo nualintas organizmas prieš operaciją, taip,kad nusiramink ir galvok optimistiškai. Tikrai nieko nejausi, tik po operacijos truputį skaudės,bet viskas ištveriama 4u.gif mirksiukas.gif viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 09 23, 21:17)
Puikiai tave suprantu,nes ir pati prieš operaciją drebėjau kaip lapas, dvi savaites prieš iš viso sustreikavau,nebevalgiau,susigadinau skrandi,o galiausiai paaiškėjo,kad to tikrai nereikėjo. Nuo mano tokių psichavimų tik sunkiau atsigavau,nes jau buvo nualintas organizmas prieš operaciją, taip,kad nusiramink ir galvok optimistiškai. Tikrai nieko nejausi, tik po operacijos truputį skaudės,bet viskas ištveriama 4u.gif  mirksiukas.gif viskas bus gerai 4u.gif

blush2.gif nzn man tik gruodi nusimato, tai dabar sveriu kas ir kaip, bet vistiek ta baime yra blush2.gif net nzn, okiek kainuoja, nes noriu zinoti, kad paskui nebuciau kaip varle issprogdinus akis blush2.gif blin kaip kaip viskas sudetinga blush2.gif blush2.gif blush2.gif o paskui lengvai atsigavot , na po narkozes?
Atsakyti