Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Kivuka @ 2010 09 23, 12:04)
Pas mane rado 1 stadiją endo  rolleyes.gif O tie KT...aš nusistačiusi prieš juos...pati gėriau net 10 metų  doh.gif  juk kai nustoji gerti, endo vėl atsinaujina.. g.gif

nu žinai tada pasirinkimas yra kitas dirbtinai sukeliamas klimaksas, tai nežinau kuris yra blogiau. g.gif po KT ji po kiek tai laiko vėl grįžta kiek tai į savo vėžes bet ne iš kart po LP
Atsakyti
Nesiginčysiu, nes tiksliai iki galo nežinau kaip ten yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 23, 12:15)
nu žinai tada pasirinkimas yra kitas dirbtinai sukeliamas klimaksas, tai nežinau kuris yra blogiau. 
dirbtinis klimaksas gali būti sukeliamas tik kai endo yra nuo III st. O jei amžius jau artėja link 35, tai išvis reiktų labai pasvarstyti ar gerti tuos vaistus, nes galima užmigdyti kiaušides ir yra šansas, kad organizmas taip ir nepabus.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 09 23, 14:24)
išvis reiktų labai pasvarstyti ar gerti tuos vaistus

tai ir sakau,kad KT ne visada toks baisus baubas
Atsakyti
Kiek jums laiko kraujavo (tepliojo) po LP? g.gif Man tai keistai rudai teplioja su kažkokiais mažais krešuliukais blink.gif Čia gal valosi tie išpjaustymai g.gif
Atsakyti
user posted image

LP daryta 15CD paskui 4 dienas tepliojo, 23-24CD prasidėjo ovuliaciniai skausmai 25CD OT buvo teigiamas (visgi-ko nesitikėjau) paskui 13DPO matavau kad matyčiau kas su ciklu darosi, ir ramiai sulaukiau mmmm ND sugebėjau pasiryžti tik po 13 dienų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 23 rugsėjo 2010 - 13:52
Siguliuk, nu ir užsitęsė tavo pirmas ciklas po LP blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
sakykit, o kokiam laikui po operacijos duoda biuleteni? g.gif gal jau esat suskaiciavusios, kiek labai gali nukenteti atlyginimas? g.gif
ar ne geriau sitam laikui pasiimti atostogas? g.gif
Atsakyti
Aš kai nedirbu, tai man ir nedarbingumo lapelio nereikėjo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 23 rugsėjo 2010 - 14:02
QUOTE(Krempudra @ 2010 09 23, 15:00)
sakykit, o kokiam laikui po operacijos duoda biuleteni? g.gif gal jau esat suskaiciavusios, kiek labai gali nukenteti atlyginimas?  g.gif
ar ne geriau sitam laikui pasiimti atostogas?  g.gif

Tai aišku, kad atostogos labiau apsimoka smile.gif
Biuliotenį gavau 10 dienų (čia su operacijos diena) mirksiukas.gif O nukenčia tai NEREALIAI, juk už 1-2 nedarbingas dienas moka darbdavys (100 %), už 3-7 dienas 40 %, o 8-.... 80 %. Nesunku pasiskaičiuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2010 09 23, 16:00)
sakykit, o kokiam laikui po operacijos duoda biuleteni? g.gif gal jau esat suskaiciavusios, kiek labai gali nukenteti atlyginimas?  g.gif

duoda nuo savaites iki menesio.. man menesi tese ir as patenkinta sedejau namuose - atostogavau, ilsejausi po operacijos.. ax.gif rolleyes.gif kaip tik grazus laikas buvo, geguzes menuo.. wub.gif kiek nukentes atlyginimas nuo algos dydzio priklauso.. na man gal kokiais 500 nuketejo, bet as del to nesukau galvos rolleyes.gif o atostogos man ir taip rekalingos buvo rugpjuti.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2010 09 23, 15:00)

as bileteni turejau tik 4 dienas (viena is ju pirma diena sekmadienis), treciadieni paleido is ligonines o jau ketvirtadieni buvau darbe, ejau susilenkus trumpiau dirbau, bet ejau nes biletenis grynas nuostolis doh.gif
Atsakyti