Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Labas rytas 4u.gif

O kaip jums mergaitės su ciklu po LP? g.gif Jis tęsėsi toliau, ar iš naujo prasidėjo? (nors ginė sakė, kad jis turėtų tęstis toliau) Nes man vis dar teplioja (4 diena) ir BT tokia kaip pirmoje fazėje.. g.gif Mąstau, kad gal man jį kaip naują traktuoti... pasimečiau..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 23, 10:19)
Labas rytas  4u.gif

O kaip jums mergaitės su ciklu po LP?  g.gif  Jis tęsėsi toliau, ar iš naujo prasidėjo? (nors ginė sakė, kad jis turėtų tęstis toliau) Nes man vis dar teplioja (4 diena) ir BT tokia kaip pirmoje fazėje.. g.gif Mąstau, kad gal man jį kaip naują traktuoti... pasimečiau..

na man ta pati gine (jei tau ji, o ne operavusi) irgi sake, kad toliau tesis tas pats ciklas, o tepliojimai tai tipo gimda valosi, o operavusi gydytoja, sake kad tas kraujavimas tai yra naujos mm ir cikla skaiciuoti nuo operacijos.. visgi ji teisesne buvo, nes lygiai 12 dienu po operacijos man buvo O, o po dar 14 d. sulaukiau mm... taigi as labaiu linkus tiketi, kad po operacijos prasideda naujas ciklas.. aiksu priklauso kas jos metu daryta.. bet jei leistos kiausides, t.y. subadytos, tai manau7 naujas ciklas daugumai prasideda..
Atsakyti
sio klausimu as irgi vis dar nezinioje g.gif nes mano lygiai tokia pati situacija. o kuria ciklo diena dare tau LP Kivuka?
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 09 23, 09:30)
Labas rytas  4u.gif

na man ta pati gine (jei tau ji, o ne operavusi) irgi sake, kad toliau tesis tas pats ciklas, o tepliojimai tai tipo gimda valosi, o operavusi gydytoja, sake kad tas kraujavimas tai yra naujos mm ir cikla skaiciuoti nuo operacijos.. visgi ji teisesne buvo, nes lygiai 12 dienu po operacijos man buvo O, o po dar 14 d. sulaukiau mm... taigi as labaiu linkus tiketi, kad po operacijos prasideda naujas ciklas.. aiksu priklauso kas jos metu daryta.. bet jei leistos kiausides, t.y. subadytos, tai manau7 naujas ciklas daugumai prasideda..

Ačiukas 4u.gif Pas mane ten viduj beveik viskas paliesta biggrin.gif
Aš dėl ciklo kalbėjau tik su operavusia gydytoja ax.gif Bet aš irgi linkusi manyti, kad prasidėjo naujas ciklas, nes BT labiau tinkanti pirmajai fazei rolleyes.gif Nu žodžiu, reikia laukti ir stebėti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rimma @ 2010 09 23, 09:31)
o kuria ciklo diena dare tau LP Kivuka?

Man darė 12 CD, ir operavusi ginė sakė, kad matė, jog O šį ciklą jau įvykusi g.gif
Atsakyti
Man darė 12 CD, ir operavusi ginė sakė, kad matė, jog O šį ciklą jau įvykusi g.gif
[/quote]

man dare 9 CD, tepliojo 3ar 4 dienas, o dabar nesusigaudau kokioj cia tas mano ciklas fazej rolleyes.gif o kai paklausiau gydytojos, kaip cia man toliau bus, ji sake "arba tesis arba is naujo ciklas prasidejo" - ka as ir pati zinau blink.gif o santykiauti sako pradek, kai pati galesi, po kokiu 2sav. Taip ir likau nieko nesupratusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimma @ 2010 09 23, 10:28)
  o santykiauti sako pradek, kai pati galesi, po kokiu 2sav. Taip ir likau nieko nesupratusi  g.gif

Nu tai santykiauk, kaip liepė ginė, ir nesuk sau galvos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 23, 11:29)
Nu tai santykiauk, kaip liepė ginė, ir nesuk sau galvos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ir ziauru angel08, nors galejo piningeliu neimti verysad.gif .Kivuka man tai buvo po LP israse KT, tai nelabai ka as tau patarsiu.Ir kai operavo mane , buvo kazkur pabaiga ciklo ax.gif .Daktare nelabai norejo apsiimti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2010 09 23, 10:58)
.Kivuka man tai buvo po LP israse KT, tai nelabai ka as tau patarsiu:rolleyes:

O kodėl tau KT išrašė? blink.gif Man tai net ant lapo, kur išdavė, parašyta, kad gydymas - PASTOJIMAS blush2.gif
Atsakyti
O todel, kad prislopinti endo, nes rado 2 stadija.Ir KT geriau be pertauku, tai ir mm neturejau kelis menesius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 09 23, 08:48)

angelėli, žemai lenkiuosi tau už tą baisią procedūrą bevaisę, bet kokia ji žiūrkė, būsiu nėščia-geruoju jos neminėsiu schmoll.gif PYP PYP

KT kartais išrašo jei endometriozė būna labai išplitusi, gydytojai chirurgiškai jos židinius ir kitus padarinius pašalina, bet duoda KT kad ir per hormonus lytinė reprodukcinė sistema sulėtėtų, kad biški ligą "išdurti" paskui jau intensyviai bandom PASTOTI bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane rado 1 stadiją endo rolleyes.gif O tie KT...aš nusistačiusi prieš juos...pati gėriau net 10 metų doh.gif juk kai nustoji gerti, endo vėl atsinaujina.. g.gif

P.S. Kaip man skauda nugarą per juosmenį po tos LP blink.gif
Atsakyti