QUOTE(Kivuka @ 2010 09 22, 11:35)
Aš jau pasislinkau su savo ištinusiu pilviuku
labutis mergaiciukes!man po LP kiek atsimenu tai nebuvo pilvukas papusta...
tik vat pti tai plese ziaurokai...
QUOTE(angel08 @ 2010 09 22, 12:09)
sveikutes ,as irgi geguzes men turejau lapar,kaune pas gyd TVARionaviciene,bet man padare tik viena skylute bamboje,ir neapziurejusi kiausintakio vel uzsiuvo,tipo sake kad lb daug saaugu,viskas sulipe,mat as turejau trukusi negimdini kiausintaki. ir vistiek liko neaisku ar likes kiausintakis yra geras
o kiek jums skyluciu padare?
nezinau kaip toliau dabar kapstytis ir aiskintis
vat E.T man ir nepatiko del savo salto atzagarumo...gaila kad pasirinkimas pakankamai mazas bet jei reikes tai reiks ieskot kito speco...o norejau paklaust merginos
Vanagasjei nesuklydau pavarde rasydama ar daro IUI ar kitas proceduras?ar jus tikeinat pas ji kaip pas eilini giniu?nes esu visiskai nusivylusi giniu klanu ir ieskau tikrai gero giniaus/es...kurie ziuretu i mano problema rimtai o ne pro pirstus...ir nzn koki/ia pasirinkti...
tiesa del LP kad nieko nepadare nesuprantu...buvo rizika tai buvo bet kad nepajudint pirsto kad kazka padaryt nu nzn
vistiek bent reikejo pasistengt matyt kazkur skubejo ir nemate reikalo gaist laiko...
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 22, 12:19)
angelėli, kaip jau buvau ir sakiusi: eik kitos nuomonės. 100proc tikiu,kad kitas gydytojas padarys rimtą chirurginę operaciją ir tau viską atskirs-nu negi ten viena masė kad instrumento net neina įkišt?
pritariu 100% nesinervink ir tiesiai i paieskas
QUOTE(Linutas @ 2010 09 22, 19:48)
sveikos,
nesupratau siandien atidarau lp musu fotki albumeli ir jis tuscias?
o dar geriau, kad ir slpatazodis pakeistas!!!!
kaip tai?