Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(linuke79 @ 2010 09 22, 10:59)
Sveikutes.Ar priimsite mergytes jus mane i savo rateli ax.gif .Man LP daryta birzelio22d.

....ir.....? bigsmile.gif kaip po tos LP laikotės?
Atsakyti
Sveikutes.Ar priimsite mergytes jus mane i savo rateli ax.gif .Man LP daryta birzelio22d.Taip jus cia smagiai bendraujate biggrin.gif

Eikš BŪTINAI mirksiukas.gif Atsiras vietos thumbup.gif thumbup.gif
PASISLENKAM VISOS ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Sveikos, nu pavarot, pralinksmint sugebat kaip reikalas thumbup.gif
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 22, 09:05)
Kompresą padaryt ir palaikyt užrišus iki O  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Kivuka @ 2010 09 22, 09:38)
Beje, neiškenčiau ir ką tik praplėšiau pleistrą prie bambos pažiūrėti kaip atrodo mano tos žaizdelės  blush2.gif Ir maloniai nustebau, kad pjūviukas darytas per pačią bambą, tai jeigu ne išlindę siūliukai, net nesuprastum, kad buvo prapjauta  thumbup.gif  O aš jau galvojau, kad pjūvis bus po bamba ar šalia jos ir matysis negražiai  blush2.gif

Viskas apgalvota, tikrai ten nieko nesimatys, po apendicito baisiau lieka mirksiukas.gif

Sveikutes.Ar priimsite mergytes jus mane i savo rateli ax.gif .Man LP daryta birzelio22d.Taip jus cia smagiai bendraujate biggrin.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 09 22, 11:17)
PASISLENKAM VISOS  ploja.gif  ploja.gif

lotuliukas.gif į kairę ar į dešinę? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 22, 11:17)
PASISLENKAM VISOS  ploja.gif  ploja.gif

nu savo storąją tep greit nepastumsiu g.gif
Atsakyti
Aš jau pasislinkau su savo ištinusiu pilviuku tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 09 22, 11:21)
lotuliukas.gif į kairę ar į dešinę? lotuliukas.gif

Pagal pažiūras tongue.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 22, 11:24)
nu savo storąją tep greit nepastumsiu  g.gif

Tik jau nereikia- op op ir šlept tongue.gif Jei ką tai Praną su kranu iškviesim hihihi.gif hihihi.gif

QUOTE(Kivuka @ 2010 09 22, 11:35)
Aš jau pasislinkau su savo ištinusiu pilviuku  tongue.gif  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 22, 11:42)
Tik jau nereikia- op op ir šlept tongue.gif Jei ką tai Praną su kranu iškviesim  hihihi.gif  hihihi.gif

šikną pavilkau, o vat galvos šiandien neatkeliu-kviesk Praną einu "špakliuotis"
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 22, 11:48)
kviesk Praną einu "špakliuotis"

Nu bet tu ir drąsi bigsmile.gif - mūsų Pranas su TOKIU "kranu", kad oi oi oi- vaikyti saugokis doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu vsio, mergos baigiam lotuliukas.gif , nes man jau stogas ir taip važiuoja hihihi.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 22, 11:51)
Nu bet tu ir drąsi  bigsmile.gif - mūsų Pranas su TOKIU "kranu", kad oi oi oi- vaikyti saugokis  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif ane? bigsmile.gif taigi ir lovą einu klot jei jau taip dirbs lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj laikykit siūles mergos kad neplyštų hihihi.gif Kartais gerai kad kažkam stogas važiuoja - iš sykio gyvenimas bežiūrint praskaidrėja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Acia labai uz priemima, vietos daug tai tilpau lotuliukas.gif aciukas.Na pas mane tai rado 2 stadija endo, cistuke pasalino.Ir liepe gerti Kt 3 pakelius, tai va kaip ir baigiau jas gerti, sulaukiau jau antru mm, jos gausios nors nebetelioja kaip pirma, o iskart pramusa cia tai pliusas.O po operacijos tai greitai pakankamai atsigavau, buvo sunkoka vaikscioti greitai lotuliukas.gif variau kaip senute rolleyes.gif .Bet nieko, ko nepadarysi, kad norisi leliuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 22, 10:38)
Labas rytas  4u.gif

O kada jums "pilvas sugrįžo į savo vietą"?  biggrin.gif  Nes man jis vis dar papūstas nuo tų dujų, ar nuo išpjaustymų, net nežinau  g.gif
Vakar tai žarnynas visą dieną "burbuliavo", nes tikriausiai perdaug privalgiau  blush2.gif Ogi taip visko norisi po tokios dietos  biggrin.gif

Beje, neiškenčiau ir ką tik praplėšiau pleistrą prie bambos pažiūrėti kaip atrodo mano tos žaizdelės  blush2.gif Ir maloniai nustebau, kad pjūviukas darytas per pačią bambą, tai jeigu ne išlindę siūliukai, net nesuprastum, kad buvo prapjauta  thumbup.gif  O aš jau galvojau, kad pjūvis bus po bamba ar šalia jos ir matysis negražiai  blush2.gif

sveikutes ,as irgi geguzes men turejau lapar,kaune pas gyd TVARionaviciene,bet man padare tik viena skylute bamboje,ir neapziurejusi kiausintakio vel uzsiuvo,tipo sake kad lb daug saaugu,viskas sulipe,mat as turejau trukusi negimdini kiausintaki. ir vistiek liko neaisku ar likes kiausintakis yra geras doh.gif
o kiek jums skyluciu padare?
nezinau kaip toliau dabar kapstytis ir aiskintis g.gif
Atsakyti