Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 22, 08:51)
bet tai prask tik vieną vietą.  unsure.gif  kad nesugalvotum kokių apatinių praskalbt ar dantų išmazgot  unsure.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš MB daikčiuką nuprausiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 22, 08:56)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aš MB daikčiuką nuprausiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o, bigsmile.gif čia tai gerai, gal ir užmerkt neblogai būtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 22, 08:57)
o,  bigsmile.gif  čia tai gerai, gal ir užmerkt neblogai būtų?  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kompresą padaryt ir palaikyt užrišus iki O doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 21, 22:20)
Nenoriu jūsų nuvilti, bet padeda ne konkrečiai vanduo, piramidė, akmuo ar medis, o TIKĖJIMAS, kad pavyks  mirksiukas.gif Ir jeigu tos priemonės jums padeda susikurti VILTĮ ir tikrą TIKĖJIMĄ, tai aš tik UŽ  thumbup.gif Nes dideli norai ir stiprus tikėjimas IŠSIPILDO  4u.gif

sita tai mes zinom, todel ir TIKIM jog kai nuvaziuosim , pamaisysim vandeneli ir issitrauksim sau leliuka mirksiukas.gif pamatysi visos dar iki nauju metu pamatysim issvajotus II

o cia del daikciuko nuprausimo gera ideja lotuliukas.gif reik daugiau parsivest kad ilgesniam laikui uztektu lotuliukas.gif

p.s. be to bus dviguba nauda ir leliuka parsivesim ir dar grybu prisirinksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemaiciuke: 22 rugsėjo 2010 - 08:09
Labas rytas 4u.gif

O kada jums "pilvas sugrįžo į savo vietą"? biggrin.gif Nes man jis vis dar papūstas nuo tų dujų, ar nuo išpjaustymų, net nežinau g.gif
Vakar tai žarnynas visą dieną "burbuliavo", nes tikriausiai perdaug privalgiau blush2.gif Ogi taip visko norisi po tokios dietos biggrin.gif

Beje, neiškenčiau ir ką tik praplėšiau pleistrą prie bambos pažiūrėti kaip atrodo mano tos žaizdelės blush2.gif Ir maloniai nustebau, kad pjūviukas darytas per pačią bambą, tai jeigu ne išlindę siūliukai, net nesuprastum, kad buvo prapjauta thumbup.gif O aš jau galvojau, kad pjūvis bus po bamba ar šalia jos ir matysis negražiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 22 rugsėjo 2010 - 08:50
QUOTE(Krempudra @ 2010 09 22, 08:06)
uzsirasiau pas Meceju  ax.gif o pas ka tu?
bet vat galvoju, ar dar man listi pas ji kazka del operacijos kalbeti  g.gif nes kaip minejau, tiesiog pasiskambinau telefonu i registratura ir uzsirasiau  blush2.gif abejoju, ar jis dabar kazka naujo man pasakys, o su popieriais gales susipazinti pries pat operacija  g.gif ir matyt, jei jau man nepasake apie joki rinkini, tai nieko ir nepirksiu  blush2.gif

aš pas tą patį biggrin.gif mano operacija paskirta penktadieniui, paskui jis kitą savaitę kažkur išlekia.
Bet kuriuo atveju prieš operaciją turbūt pats pasidarys echoskopiją. prie tavo turimų popierių. 4u.gif
Nžn, kaip geriau daryti, bet aš nuėjau konsultacijai, jis mane apžiūrėjo, padarė nuotraukytes užpildė kažkokį lapą ir prašė tą lapą su nuotraukyte prieš operaciją turėti, nes "fiziškai neatsimins" ką man daryti reikia.
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 09 22, 09:54)
prašė tą lapą su nuotraukyte prieš operaciją turėti, nes "fiziškai neatsimins" ką man daryti reikia.

vat vat drinks_cheers.gif as butent del to, kad jis tiesiog fiziskai neatsimins ir vis tiek pries pat operacija viska tures is naujo prisiminti ir suziureti, ir nenoriu gaisti laiko konsultacijai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 22, 09:38)
Labas rytas  4u.gif

O kada jums "pilvas sugrįžo į savo vietą"?  biggrin.gif  Nes man jis vis dar papūstas nuo tų dujų, ar nuo išpjaustymų, net nežinau  g.gif
Vakar tai žarnynas visą dieną "burbuliavo", nes tikriausiai perdaug privalgiau  blush2.gif Ogi taip visko norisi po tokios dietos  biggrin.gif

Oi irnesakyk.gif gerą savaitę pilvas buvo kaip arbūzas doh.gif Bezdėk sau į valias mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 22, 10:38)
Labas rytas  4u.gif

O kada jums "pilvas sugrįžo į savo vietą"?  biggrin.gif 

na isputimas man praejo gal kokia penkta diena tik, o i savo vieta pilvas sugryzo gal tik po geru 2 savaiciu: buvo patines po pjuviuku gal.. nzn..
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 22, 09:38)
O kada jums "pilvas sugrįžo į savo vietą"? 
Vakar tai žarnynas visą dieną "burbuliavo", nes tikriausiai perdaug privalgiau  blush2.gif Ogi taip visko norisi po tokios dietos  biggrin.gif
Beje, neiškenčiau ir ką tik praplėšiau pleistrą prie bambos

*kaip mergos sakė išsibezdėk
**na po dietos reikėjo namie kiek prisilaikyti, bet kuriuo atveju. man dar ir namie liepė savaitę saugotis nuo maisto, tai MB dietinį darė tokį vis
***pasmane irgi, tiesiog dar viena raukšlytė bamboj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 09 22, 10:04)

Beje, nepadėkojau tau už išsamią info prieš LP 4u.gif AČIŪ mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes.Ar priimsite mergytes jus mane i savo rateli ax.gif .Man LP daryta birzelio22d.Taip jus cia smagiai bendraujate biggrin.gif
Atsakyti