Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Ice tea @ 2010 09 21, 15:12)
Mergaitės, VISADA pastojimo tikimybė yra 50/50- arba pastoji arba ne  tongue.gif

Aha, tik kaip i ta kita 50 proc pakliuti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 21, 14:16)
Aha, tik kaip i ta kita 50 proc pakliuti g.gif  biggrin.gif

Va čia ir yra VISO TO paslaptis rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 09 21, 14:13)
pirmą kartą ruošiausi LP, o nuvažiavus operuojantis gydytojas iškart pasakė kad bus laparotomija (buvo per didelė mioma). Nieko, iškenčiamas tas skausmas 4u.gif Palyginus LP su laparotomija, LP yra tikrai tik juokas.
Skaičiau, kad kažkuriai merginai forume buvo, kad operacijos metu teko atlikti laparotomiją, bet čia jau matyt atskiri ir tikrai vienetiniai atvejai.  4u.gif

nes mane prigasdino, kad mano atveju operacijos metu gali pasirodyti, kad reikia daryti laparotomija unsure.gif labai tikiuosi, kad neprireiks cool.gif
o kiek laiko po laparotomijos teko isguleti ligonineje?
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2010 09 21, 14:21)
nes mane prigasdino, kad mano atveju operacijos metu gali pasirodyti, kad reikia daryti laparotomija  unsure.gif labai tikiuosi, kad neprireiks cool.gif
o kiek laiko po laparotomijos teko isguleti ligonineje?
Čia kas tave taip neatsakingai gasdina? biggrin.gif Man nei viena ginė nepasakė, kad gali būti laparotomija, tik per apžiūrą prieš operaciją gydytojas tiesiai šviesiai pasakė, LP nebus, bus pjūvis. Ligoninėje gulėjau 4 dienas: nuo antradienio iki penktadienio. 4u.gif Antibus leidžia 4 dienas, tai jas tikrai tektų išgulėti, jei darytų laparotomiją. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 09 21, 14:57)
Čia kas tave taip neatsakingai gasdina?  biggrin.gif Man nei viena ginė nepasakė, kad gali būti laparotomija, tik per apžiūrą prieš operaciją gydytojas tiesiai šviesiai pasakė, LP nebus, bus pjūvis. Ligoninėje gulėjau 4 dienas: nuo antradienio iki penktadienio.  4u.gif Antibus leidžia 4 dienas, tai jas tikrai tektų išgulėti, jei darytų laparotomiją.  4u.gif

na per daug negasdino, tiesiog susnekejo, kad man gali prireikti. matyt kad nusiteikciau bet kokiam, net ir blogesniam variantui ir po to nebutu siurprizu tongue.gif todel dabar ir nusiteikineju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 21, 12:18)
aga, o man reikėjo iš konteinerio parsinešt  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 21, 14:16)
Aha, tik kaip i ta kita 50 proc pakliuti g.gif  biggrin.gif

Čia visoms labai įdomus klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 20, 21:09)
Labas vakarėlis  4u.gif
...Žodžiu nusiteikusi optimistiškai per kelis mėn pastoti    blush2.gif
Jeigu kas domina, klauskite, nes aš irgi jau profė ant to dalyko biggrin.gif

Dziugu girdeti, kad viskas gerai pavyko, tikekimes kad ir mums visoms bus taip gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2010 09 21, 15:04)
na per daug negasdino, tiesiog susnekejo, kad man gali prireikti.

pas ką operuosies?
Atsakyti
KIVUKA, šaunuolė tu,taip greitai atsigavai mirksiukas.gif 4u.gif

LINUTAS, leido ir man vyras važiuoti,bet jei Žemaituke sutinka mus vežti tai dar geriau,nes aš mieliau keleive pabūčiau blush2.gif . O man irgi labiau šis sekmadienis tiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2010 09 21, 13:05)
ir dar idomu del zarnyno valymo  g.gif irgi nieko neminejo, kad kokiu miltuku pagerti ar kazko. tik kad reikia atvykti nevalgius ir negerus  g.gif bet vis tiek kyla klausimas - kada reiketu paskutini karta pavalgyti  g.gif
man antakalnyje darys histeroskopiją - jokių miltukų nereikia gerti. Tiesiog atvykti nevalgius negėrus. Šiandien kalbėjau su gydytoju kuris operuos, davė lapuką kuriame yra nurodytas medicininio rinkinio numeris, prašė nupirkti jei yra pinigų, bet net per kelis kartus pakartojo, kad pirkti rinkinio neprivalau.
Atsakyti
O mes su rositina rytoj kausimes, kuria pirma ant stalo guldys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2010 09 21, 17:54)
davė lapuką kuriame yra nurodytas medicininio rinkinio numeris, prašė nupirkti jei yra pinigų, bet net per kelis kartus pakartojo, kad pirkti rinkinio neprivalau.

O man ginė pasakė, kad "ai nėra čia ko pirkti" ir net nedavė jokio lapuko ax.gif
Atsakyti