Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Linutas @ 2010 09 20, 18:09)
Noreciau nuvaziuoti prie Druskininku kazkoks saltinelis yra, kur sako isgerus vandens visos apniesteja  lotuliukas.gif
kiek teisybes, kiek sutapimo nezinau, dabar turiu eiti nuo PC, bet pabandysiu surasti ta tema ir jums parodyti.

o kurioj vietoj tas saltinis yra, niekaip nete nerandu g.gif

vyras sako vaziuok vaziuok dar grybu kibira parvesi lotuliukas.gif

Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 20, 21:09)
Tik va rado saąugų tose vietose, kur išeina kiaušinėlis, tai sakė tau jis taip niekad ir nenueidavo iki gimdos  ax.gif  Sutvarkė jas.

Va čia ir svarbiausia bigsmile.gif Dabar galėsit darbuotis iš peties thumbup.gif

QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 21, 09:04)
Ohti, kaip gera girdeti tokius zodzius, kad ir man tokius rezultatus rolleyes.gif
Mergaites, man iskilo klausomas. Tai nejaugi taip ilgai niekas neleidzia valgyt? Man siandien nuo pietu jau nebegalima nieko kramtyti, rytoj LP tai ir vel be maisto visa diena. Man tik pagalvojus, kad maisto negausiu darosi silpna. As pusryciu nepavalgau man jau akyse pradeda temti it nebepaskrendu doh.gif

Ir dar klausimelis. Per kiek laiko tuos du litrus fortrans reikia isgerti? g.gif  As per visa diena tokio kiekio skysciu nesuvartoju.

Man tai kažkaip nebuvo problema nevalgyti, ir taip kai stresas jokio noro valgyti biggrin.gif Geriausia nueik anksčiau miegot ir tiek hihihi.gif O po operacijos tai jau priklausys nuo to kaip jausies. Mane tai ir nuo vandens pykino tai apie maistą ir pagalvot negalėjau schmoll.gif Dar sekančią dieną jau pietus normalius davė vištieną tai sunkiai lindo, matyt skrandis susitraukė biggrin.gif Užtat veidrodyje po to į save buvo malonu žiūrėt - kaip manekenė atrodžiau hihihi.gif

QUOTE(Kivuka @ 2010 09 21, 09:37)
Aga, laukiu mm, ginė sakė, kad jos turėtų ateiti anksčiau  blush2.gif  Ir šešt jau liepė siūlus išsitraukti  rolleyes.gif

Tai natūraliai kad anksčiau, nes ir O anksčiau buvo mirksiukas.gif

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 21, 10:18)
o kurioj vietoj tas saltinis yra, niekaip nete nerandu  g.gif 

vyras sako vaziuok vaziuok dar grybu kibira parvesi  lotuliukas.gif

Ot gražiausia, važiuosim o nė viena nežino kur tas šaltinis lotuliukas.gif

Nu vis šiokia tokia nauda hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 21, 08:33)
Bet aš pridėčiau kokį pinigėlį, kad man į buteluką parvežtumėt stebuklingo vandenėlio  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

o tu tikra kad mergaitės kitais būdais neišgaus vundenėlio lotuliukas.gif

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 21, 10:18)
vyras sako vaziuok vaziuok dar grybu kibira parvesi  lotuliukas.gif

tai grybai točnai virusuoti bus bigsmile.gif

QUOTE(bum @ 2010 09 21, 10:55)
Užtat veidrodyje po to į save buvo malonu žiūrėt - kaip manekenė atrodžiau hihihi.gif

va, va, man taip 8kg ir nugaravo, o po LP visi vos ne atgal į ligoninę grūdo ligų ieškot, net ir MB

kiškius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 21, 11:41)
o tu tikra kad mergaitės kitais būdais neišgaus vundenėlio  lotuliukas.gif

niekuo nesu tikra blush2.gif , bet..... kas nerizikuoja tas negeria ŠOMPANO mirksiukas.gif O šiuo atveju VUNDENĖLIO lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 21, 11:46)
niekuo nesu tikra  blush2.gif , bet..... kas nerizikuoja tas negeria ŠOMPANO  mirksiukas.gif O šiuo atveju VUNDENĖLIO  lotuliukas.gif

skanaus tada visgi ir kuodidesnio tikėjimo tuo vandenuku wub.gif
Atsakyti
skestantis griebiasi siaudo, o mes vandenuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 09 21, 12:41)

va, va, man taip 8kg ir nugaravo, o po LP visi vos ne atgal į ligoninę grūdo ligų ieškot, net ir MB

kiškius  4u.gif

Va cia tai neblogai, na man pakaktu kokius 5 kg pradanginti, bet tada reiketu is puskes susigrazinti visus rubus lotuliukas.gif Man po duphastono keli kilogramai prilipo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 21, 12:13)
man pakaktu kokius 5 kg pradanginti, bet tada reiketu is puskes susigrazinti visus rubus lotuliukas.gif 

aga, o man reikėjo iš konteinerio parsinešt blink.gif
Atsakyti
as irgi jau uzsirasiau LP. tiesa pasakius, is pradziu labiau linkau prie darymosi bak'e, bet tame paciame bak'e mane nuo sios idejos atkalbejo unsure.gif nes tipo pas juos geriau darytis, kai nera dideliu problemu, o jei yra tikimybe, kad gali buti sudetingesnis atvejis, geriau darytis valstybineje istaigoje.
uzsirasiau antakalnyje. tik man kazkaip keistai pasirode, kad gali ten tiesiog telefonu paskambinti, pasakyti kada nori operuotis, pas ka, kokia diagnoze ir viskas g.gif ir belieka su visai popieriais ir tyrimais prisistatyti sutarta diena unsure.gif kiek pasiskaiciau archyve, mergaites lygtais kazkada pries operacija vis tiek susitikdavo su gydytoju, o ne tik pacia operacijos diena g.gif ir dar iskaiciau, kad antakalnyje labai daznai prasydavo nupirkti laporoskopijos rinkinius g.gif o man telefonu niekas nieko nesake g.gif kad paskui nebutu, kad nuvaziavusi operacijai pasijusiu kaip kokia balta vista unsure.gif
ir dar idomu del zarnyno valymo g.gif irgi nieko neminejo, kad kokiu miltuku pagerti ar kazko. tik kad reikia atvykti nevalgius ir negerus g.gif bet vis tiek kyla klausimas - kada reiketu paskutini karta pavalgyti g.gif
Atsakyti
laba jungiuosi prie jusu. mazum kam dare tokia operacija: laparaskopija su histeroskopija?
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2010 09 21, 13:06)
laba jungiuosi prie jusu. mazum kam dare tokia operacija: laparaskopija su histeroskopija?

man dare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2010 09 21, 13:06)

darė darė. Čia 2in1 biggrin.gif klausk kas domina. Daro laparaskopiją, ir po tapačia narkoze histeroskopiją padaro. 4u.gif
Atsakyti