Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Kivuka @ 2010 09 20, 21:09)
Labas vakarėlis  4u.gif

bigsmile.gif SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveik ir lauksim senai matyto II vaizdelio wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Linutas @ 2010 09 20, 21:41)
Tada siulau si sekmadieni, t.y. 26 d. arba kita sekamadieni spalio 3 diena.

verysad.gif Negaliu nei šį nei kitą verysad.gif Bet aš pridėčiau kokį pinigėlį, kad man į buteluką parvežtumėt stebuklingo vandenėlio rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 21, 08:33)
bigsmile.gif SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Sveik ir lauksim senai matyto II vaizdelio  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
verysad.gif Negaliu nei šį nei kitą verysad.gif Bet aš pridėčiau kokį pinigėlį, kad man į buteluką parvežtumėt stebuklingo vandenėlio  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

parvesim ir be pinigeliu kad tik macytu mirksiukas.gif svarbiausia ta saltini surast. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 21, 08:38)
parvesim ir be pinigeliu kad tik macytu  mirksiukas.gif svarbiausia ta saltini surast.  ax.gif

aciuks.gif aciuks.gif Kai susibėgsim arbatėle aviečių pavaišinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Kivuka,2010 09 20, 22:09]
Labas vakarėlis 4u.gif
Ohti, kaip gera girdeti tokius zodzius, kad ir man tokius rezultatus rolleyes.gif

Mergaites, man iskilo klausomas. Tai nejaugi taip ilgai niekas neleidzia valgyt? Man siandien nuo pietu jau nebegalima nieko kramtyti, rytoj LP tai ir vel be maisto visa diena. Man tik pagalvojus, kad maisto negausiu darosi silpna. As pusryciu nepavalgau man jau akyse pradeda temti it nebepaskrendu doh.gif

Ir dar klausimelis. Per kiek laiko tuos du litrus fortrans reikia isgerti? g.gif As per visa diena tokio kiekio skysciu nesuvartoju.
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 21, 09:04)
*Mergaites, man iskilo klausomas. Tai nejaugi taip ilgai niekas neleidzia valgyt? Man siandien nuo pietu jau nebegalima nieko kramtyti, rytoj LP tai ir vel be maisto visa diena. Man tik pagalvojus, kad maisto negausiu darosi silpna. As pusryciu nepavalgau man jau akyse pradeda temti it nebepaskrendu doh.gif

**Ir dar klausimelis. Per kiek laiko tuos du litrus fortrans reikia isgerti? g.gif  As per visa diena tokio kiekio skysciu nesuvartoju.

* aš irgi nepavalgius alpstu doh.gif Bet buvo visai smagu- nusilpus tokios juoko parkės ėmė, kad sesutė buvo atėjus mūsų raminti doh.gif thumbup.gif thumbup.gif Sunku tik pirmą pusdienį, paskui nesinori valgyt irnesakyk.gif

**Aš gėriau Cololyt 1 ltr ir reikėjo išgerti per 1 val mirksiukas.gif O paskui dar 2 ltr vien vandens rolleyes.gif Pamatysi- viskas bus normaliai rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

mane jau išrašo namolio clap.gif Prisijungiau prie neto, kol MB su rūbais atvažiuos ax.gif
Šiandien dar kartą su gydytoja kalbėjau, tai truputį nustebusi buvau blink.gif Sakė man jau O įvykusi šį ciklą, nors šiandien dar tik 13 CD blink.gif Tiesa, kai matavau, tai mačiau, kad BT šoktelėjo 9 CD, bet tikrai nebūčiau pagalvojusi, kad čia dėl O ax.gif Na bet sakė, nuo kito ciklo sėkmingai planuoti ir lauks manęs akušerijos skyriuje po 9 mėn
Ir gydytoja neišpasakyto malonumo, nors šiaip jinai garsėja bjaurumu Vat ką daro pinigai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 21 rugsėjo 2010 - 08:20
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 21, 10:19)
Labas rytelis  4u.gif 

mane jau išrašo namolio

Na tu ir spartuole thumbup.gif , as maniau, kad bent kokias dvi dienas palaikys. O valgyti jau gavai, ar pripratai ogu gyva buti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 21, 09:19)
Labas rytelis  4u.gif 
mane jau išrašo namolio clap.gif 

Nu bet TIKRAI greita bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tai dabar laukiam mmm ir pradedam naują SĖKMINGĄ ciklą mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 09 21, 09:24)
Na tu ir spartuole thumbup.gif , as maniau, kad bent kokias dvi dienas palaikys. O valgyti jau gavai, ar pripratai ogu gyva buti? biggrin.gif

blush2.gif Vakar paslapčiom sriubytės ir jogurto užkandau, o šiandien jau atnešė pilną lėkštę pusryčių, nuo kurių persivalgiau doh.gif Vis dėl to dar reikia mažiau valgyti, nes žarnynas kažkiek atpratęs nuo "darbo" biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 21, 09:33)
Nu bet TIKRAI greita  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tai dabar laukiam mmm ir pradedam naują SĖKMINGĄ ciklą  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Aga, laukiu mm, ginė sakė, kad jos turėtų ateiti anksčiau blush2.gif Ir šešt jau liepė siūlus išsitraukti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 21, 10:19)
Labas rytelis  4u.gif 

mane jau išrašo namolio clap.gif  Prisijungiau prie neto, kol MB su rūbais atvažiuos  ax.gif
Šiandien dar kartą su gydytoja kalbėjau, tai truputį nustebusi buvau  blink.gif  Sakė man jau O įvykusi šį ciklą, nors šiandien dar tik 13 CD  blink.gif  Tiesa, kai matavau, tai mačiau, kad BT šoktelėjo 9 CD, bet tikrai nebūčiau pagalvojusi, kad čia dėl O  ax.gif  Na bet sakė, nuo kito ciklo sėkmingai planuoti ir lauks manęs akušerijos skyriuje po 9 mėn 
Ir gydytoja neišpasakyto malonumo, nors šiaip jinai garsėja bjaurumu  Vat ką daro pinigai blush2.gif

niu gi saunumelis.. thumbup.gif greitai tave ji isleido.. ir as jau antra diena namo norejau ir laabai gerai jauciausi, bet ji mane dar viena dienele pasilaike padraugauti.. lotuliukas.gif
o gydytoja ir man labai patiko, ir jos malonumas tikrai ne del pinigeliu.. schmoll.gif gal nuo nuotaikos priklauso, gal kokie biolaukai sutampa nzn... rolleyes.gif nes kai ji man GN dare as jai nei lito nedaviau, bet rupinosi kaip mama ir labai maloni buvo.. thumbup.gif tai net paskui norejau nest atsidekot.. o per LP irgi as atsidekojau tik po operacijos.. bet ir pries operacija labai maloni buvo.. thumbup.gif nors teko girdeti apie jos "bjauruma"
Papildyta:
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 21, 10:37)
Aga, laukiu mm, ginė sakė, kad jos turėtų ateiti anksčiau  blush2.gif  Ir šešt jau liepė siūlus išsitraukti  rolleyes.gif

as isitrukiau po savaites - pirmadieni, bet ir tai sesele, kuri trauke, sake dar truputi per anksti.... tai gal cia nuo kiekvieno organizmo priklauso kaip gyja.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 09 21, 09:37)
o gydytoja ir man labai patiko, ir jos malonumas tikrai ne del pinigeliu..  schmoll.gif

Kiskiau, aš ne pas tą pačią operavausi blush2.gif Pas vedėją blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2010 09 21, 09:38)
as isitrukiau po savaites - pirmadieni, bet ir tai sesele, kuri trauke, sake dar truputi per anksti.... tai gal cia nuo kiekvieno organizmo priklauso kaip gyja..  g.gif

aš irgi galvojau, kad po savaitės reiks traukti g.gif bet darysiu kaip sakė, kad paskui neįaugtų tie siūlai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 21, 10:41)
Kiskiau, aš ne pas tą pačią operavausi  blush2.gif  Pas vedėją  blush2.gif
Papildyta:

rimtai???? bigsmile.gif tai apsigalvojai? kodel? o kas vedejas/a siuo metu yra? nes kiai mane operavo tai Ivonaitis buvo.. g.gif
Atsakyti