tai va jau komanda surinkom belieka tik patalpa susirast ir pradet veikla papigiai
Taiva, chepka dar paklaus SB, ar leis vairuoti i tolima kelione. Noreciau nuvaziuoti prie Druskininku kazkoks saltinelis yra, kur sako isgerus vandens visos apniesteja
kiek teisybes, kiek sutapimo nezinau, dabar turiu eiti nuo PC, bet pabandysiu surasti ta tema ir jums parodyti.
Taigi renkam komanda. isvykstam is Kauno. Siulykit data (savaime suprantama, patogiau butu savaitgali). Ant kelio susimestume lygiom dalim
Norinciu vaziuoti saraselis:
1. Linutas
2.
3.
QUOTE(Linutas @ 2010 09 20, 18:09)
tai va jau komanda surinkom belieka tik patalpa susirast ir pradet veikla papigiai
Taiva, chepka dar paklaus SB, ar leis vairuoti i tolima kelione. Noreciau nuvaziuoti prie Druskininku kazkoks saltinelis yra, kur sako isgerus vandens visos apniesteja
kiek teisybes, kiek sutapimo nezinau, dabar turiu eiti nuo PC, bet pabandysiu surasti ta tema ir jums parodyti.
Taigi renkam komanda. isvykstam is Kauno. Siulykit data (savaime suprantama, patogiau butu savaitgali). Ant kelio susimestume lygiom dalim
1. Linutas
2.
3.
1. Linutas
2.
3.
Nebloga idėja Jei tik nebūsiu užimta būtinai prisijungsiu
1. Linutas
2. bum
3.
QUOTE(bum @ 2010 09 20, 18:18)
ziurint kuri savaitgali, prisijungciau ir as
1. Linutas
2. bum
3. zemaiciuke
QUOTE(Ankara @ 2010 09 20, 12:19)
Ačiū žinau kad reikia, bet vis tiek nervas dėl tos operacijos ima
ir man tas pats... kazkaip neramu
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 20, 14:57)
idomu kaip Kivukai sekesi?
tikrai idomu
QUOTE(Linutas @ 2010 09 20, 14:08)
Ankara, sveika atvykus i sio tyrimo kluba
Ziuriu anksciau ar veliau vis tiek visos senbuves cia susirenka. tik cia striges reikalas ir nei viena iki storejimo galo niekaip nenueina (cia kalbu apie senbuves aktyvistes )
Nu neprišnekėk blem, aš dar vilčių nepalaidojau
QUOTE(rositina @ 2010 09 20, 19:03)
ir man tas pats... kazkaip neramu
O aš galvojau čia aš viena tokia nervuota
Ankara, cia visos nervuotos iki LP ir jau ramios po jos
Labas vakarėlis
Ką tik visi lankytojai išsigarbino namolio, tai prisijungiau trumpam prie neto
Tai va, 9 val jau man suleido narkozę ir nieko nebeatsimenu Prasičiuchinau prieš 12 val ir toks jausmas "obana visai gerai jaučiuosi-nesisuka galva, nepykina, pilvą maudžia vos vos (per mm daugiau net)" Užteko tik pabandyti nueiti iki tuliko Didvyrė Tamsu akyse pasidarė ir vos neišdribau Užtat mano brangiausias beveik visą dieną su manim serga, net darbe laisvą dieną pasiėmė Medikai vis dar neleidžia valgyti, tik truputį gerti, bet nebūčiau aš, jeigu neužkrimsčiau Sriubytės mama atnešė, tada jogurto suvalgiau - vis šis tas Jau nuo pat prabudimo svajoju kaip valgysiu viską iš eilės, pradedant nuo rytojaus. O šiaip galiu pasakyti, kad tikėjausi žymiai blogiau jaustis
Dabar išvados Operavusi ginė sakė, kad labai gerai padariau pasirinkusi LP, nes jos žodžiais "rado visko po truputį pas mane" Sakė kiaušintakiai pratekami Tik va rado saąugų tose vietose, kur išeina kiaušinėlis, tai sakė tau jis taip niekad ir nenueidavo iki gimdos Sutvarkė jas. Tada dar rado pačią pradžią endometriozės, kurios židinukus panaikino. Ir dar plius prabadė pačias kiaušides, kad geriau O vyktų Pasak ginės, viskas praėjo puikiai, viską sutvarkė ir rezultatas geras Liepė išėjus iš ligoninės pulti į mylimo vyro glėbį ir susilaukti bent trijų vaikučių
Žodžiu nusiteikusi optimistiškai per kelis mėn pastoti
Jeigu kas domina, klauskite, nes aš irgi jau profė ant to dalyko
Ką tik visi lankytojai išsigarbino namolio, tai prisijungiau trumpam prie neto
Tai va, 9 val jau man suleido narkozę ir nieko nebeatsimenu Prasičiuchinau prieš 12 val ir toks jausmas "obana visai gerai jaučiuosi-nesisuka galva, nepykina, pilvą maudžia vos vos (per mm daugiau net)" Užteko tik pabandyti nueiti iki tuliko Didvyrė Tamsu akyse pasidarė ir vos neišdribau Užtat mano brangiausias beveik visą dieną su manim serga, net darbe laisvą dieną pasiėmė Medikai vis dar neleidžia valgyti, tik truputį gerti, bet nebūčiau aš, jeigu neužkrimsčiau Sriubytės mama atnešė, tada jogurto suvalgiau - vis šis tas Jau nuo pat prabudimo svajoju kaip valgysiu viską iš eilės, pradedant nuo rytojaus. O šiaip galiu pasakyti, kad tikėjausi žymiai blogiau jaustis
Dabar išvados Operavusi ginė sakė, kad labai gerai padariau pasirinkusi LP, nes jos žodžiais "rado visko po truputį pas mane" Sakė kiaušintakiai pratekami Tik va rado saąugų tose vietose, kur išeina kiaušinėlis, tai sakė tau jis taip niekad ir nenueidavo iki gimdos Sutvarkė jas. Tada dar rado pačią pradžią endometriozės, kurios židinukus panaikino. Ir dar plius prabadė pačias kiaušides, kad geriau O vyktų Pasak ginės, viskas praėjo puikiai, viską sutvarkė ir rezultatas geras Liepė išėjus iš ligoninės pulti į mylimo vyro glėbį ir susilaukti bent trijų vaikučių
Žodžiu nusiteikusi optimistiškai per kelis mėn pastoti
Jeigu kas domina, klauskite, nes aš irgi jau profė ant to dalyko
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 20, 20:09)
na kaip saunu, sveikinu atlaikius isbandyma ir susitvarkius bedeles
Dabar statom ta i eile belaukianciu padrindinio rezultato mazu apdesi visas mus senbuves
Tada siulau si sekmadieni, t.y. 26 d. arba kita sekamadieni spalio 3 diena. manau tempti daugiau neapsimoka, nes sala vis labiau ir labaiu
1. Linutas
2. bum
3. zemaiciuke
zemaiciuke, o kaip tu jau pasveikus po Lp, gal galetum vairuoti vaziuojanciu butu o vairuojanciu
QUOTE(Linutas @ 2010 09 20, 14:08)
Ice tea, gal dafai padarom dar viena meeta ir nulekiam prie to saltinio stebuklingo kol vandenelis neisalo?
jo čia gundai
QUOTE(Linutas @ 2010 09 20, 14:24)
buvo buvo tokia mintis jau su Tino ir verslo plana kurem
ot konkurenciją darytume
aš pavairuočiau, bet negaliu
stai is kur viska uzviriau ir dar is to pasijuokiau
http://www.supermama...?...&p=35977617]http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...&p=35977617
ir skaitykit toliau...
labai idomu ar dar kas buvo prie sios akies
gal sita diskusija reiktu kelti prie netradiciniu gydymo temos
taigi vaziuojam ten diskutuoti
>[url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=624107&view=findpost&p=40479560[/url]
http://www.supermama...?...&p=35977617]http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...&p=35977617
ir skaitykit toliau...
labai idomu ar dar kas buvo prie sios akies
gal sita diskusija reiktu kelti prie netradiciniu gydymo temos
taigi vaziuojam ten diskutuoti
>[url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=624107&view=findpost&p=40479560[/url]
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 20, 22:09)
Labas vakarėlis
sveikute.. kaip saunu, kad viskas gerai praejo ir viska sutvarke.. dabar belieka tik kuo greiciau patapti..
QUOTE(Linutas @ 2010 09 20, 21:41)
na kaip saunu, sveikinu atlaikius isbandyma ir susitvarkius bedeles
Dabar statom ta i eile belaukianciu padrindinio rezultato mazu apdesi visas mus senbuves
Tada siulau si sekmadieni, t.y. 26 d. arba kita sekamadieni spalio 3 diena. manau tempti daugiau neapsimoka, nes sala vis labiau ir labaiu
1. Linutas
2. bum
3. zemaiciuke
zemaiciuke, o kaip tu jau pasveikus po Lp, gal galetum vairuoti vaziuojanciu butu o vairuojanciu
1. Linutas
2. bum
3. zemaiciuke
as drasiai galiu vairuot nes jauciuosi puikiai as labiau uz si sekmadieni, nes spalio 3 mano jubiliejus galim vaziuot su mano masina