Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

tai va jau komanda surinkom group.gif belieka tik patalpa susirast ir pradet veikla papigiai lotuliukas.gif

Taiva, chepka dar paklaus SB, ar leis vairuoti i tolima kelione. Noreciau nuvaziuoti prie Druskininku kazkoks saltinelis yra, kur sako isgerus vandens visos apniesteja lotuliukas.gif
kiek teisybes, kiek sutapimo nezinau, dabar turiu eiti nuo PC, bet pabandysiu surasti ta tema ir jums parodyti.
Taigi renkam komanda. isvykstam is Kauno. Siulykit data (savaime suprantama, patogiau butu savaitgali). Ant kelio susimestume lygiom dalim ax.gif
Norinciu vaziuoti saraselis:
1. Linutas
2.
3.
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 09 20, 18:09)
tai va jau komanda surinkom  group.gif belieka tik patalpa susirast ir pradet veikla papigiai  lotuliukas.gif

Taiva, chepka dar paklaus SB, ar leis vairuoti i tolima kelione. Noreciau nuvaziuoti prie Druskininku kazkoks saltinelis yra, kur sako isgerus vandens visos apniesteja  lotuliukas.gif
kiek teisybes, kiek sutapimo nezinau, dabar turiu eiti nuo PC, bet pabandysiu surasti ta tema ir jums parodyti.
Taigi renkam komanda. isvykstam is Kauno. Siulykit data (savaime suprantama, patogiau butu savaitgali). Ant kelio susimestume lygiom dalim  ax.gif
Norinciu vaziuoti saraselis:
1. Linutas
2.
3.

Nebloga idėja biggrin.gif Jei tik nebūsiu užimta būtinai prisijungsiu biggrin.gif
1. Linutas
2. bum
3.
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 09 20, 18:18)
Nebloga idėja biggrin.gif Jei tik nebūsiu užimta būtinai prisijungsiu biggrin.gif
1. Linutas
2. bum
3.

ziurint kuri savaitgali, prisijungciau ir as mirksiukas.gif

1. Linutas
2. bum
3. zemaiciuke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemaiciuke: 20 rugsėjo 2010 - 17:49
QUOTE(Ankara @ 2010 09 20, 12:19)
Ačiū  4u.gif žinau kad reikia, bet vis tiek nervas dėl tos operacijos ima  biggrin.gif

ir man tas pats... kazkaip neramu schmoll.gif
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 20, 14:57)
idomu kaip Kivukai sekesi? ax.gif

tikrai idomu
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 09 20, 14:08)

Ankara, sveika atvykus i sio tyrimo kluba  thumbup.gif
Ziuriu anksciau ar veliau vis tiek visos senbuves cia susirenka. tik cia striges reikalas ir nei viena iki storejimo galo niekaip nenueina (cia kalbu apie senbuves aktyvistes  biggrin.gifdoh.gif

Nu neprišnekėk blem, aš dar vilčių nepalaidojau biggrin.gif

QUOTE(rositina @ 2010 09 20, 19:03)
ir man tas pats... kazkaip neramu  schmoll.gif

O aš galvojau čia aš viena tokia nervuota blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ankara, cia visos nervuotos iki LP ir jau ramios po jos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif
Ką tik visi lankytojai išsigarbino namolio, tai prisijungiau trumpam prie neto ax.gif
Tai va, 9 val jau man suleido narkozę ir nieko nebeatsimenu blush2.gif Prasičiuchinau prieš 12 val ir toks jausmas "obana visai gerai jaučiuosi-nesisuka galva, nepykina, pilvą maudžia vos vos (per mm daugiau net)" Užteko tik pabandyti nueiti iki tuliko doh.gif Didvyrė doh.gif Tamsu akyse pasidarė ir vos neišdribau ax.gif Užtat mano brangiausias beveik visą dieną su manim serga, net darbe laisvą dieną pasiėmė wub.gif Medikai vis dar neleidžia valgyti, tik truputį gerti, bet nebūčiau aš, jeigu neužkrimsčiau blush2.gif Sriubytės mama atnešė, tada jogurto suvalgiau - vis šis tas thumbup.gif Jau nuo pat prabudimo svajoju kaip valgysiu viską iš eilės, pradedant nuo rytojaus. O šiaip galiu pasakyti, kad tikėjausi žymiai blogiau jaustis cool.gif
Dabar išvados bigsmile.gif Operavusi ginė sakė, kad labai gerai padariau pasirinkusi LP, nes jos žodžiais "rado visko po truputį pas mane" rolleyes.gif Sakė kiaušintakiai pratekami thumbup.gif Tik va rado saąugų tose vietose, kur išeina kiaušinėlis, tai sakė tau jis taip niekad ir nenueidavo iki gimdos ax.gif Sutvarkė jas. Tada dar rado pačią pradžią endometriozės, kurios židinukus panaikino. Ir dar plius prabadė pačias kiaušides, kad geriau O vyktų ax.gif Pasak ginės, viskas praėjo puikiai, viską sutvarkė ir rezultatas geras thumbup.gif Liepė išėjus iš ligoninės pulti į mylimo vyro glėbį ir susilaukti bent trijų vaikučių lotuliukas.gif
Žodžiu nusiteikusi optimistiškai per kelis mėn pastoti blush2.gif
Jeigu kas domina, klauskite, nes aš irgi jau profė ant to dalyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 20, 20:09)
Labas vakarėlis  4u.gif
Jeigu kas domina, klauskite, nes aš irgi jau profė ant to dalyko biggrin.gif

na kaip saunu, sveikinu atlaikius isbandyma ir susitvarkius bedeles thumbup.gif
Dabar statom ta i eile belaukianciu padrindinio rezultato nestuke.gif mazu apdesi visas mus senbuves thumbup.gif

Tada siulau si sekmadieni, t.y. 26 d. arba kita sekamadieni spalio 3 diena. manau tempti daugiau neapsimoka, nes sala vis labiau ir labaiu doh.gif
1. Linutas
2. bum
3. zemaiciuke
zemaiciuke, o kaip tu jau pasveikus po Lp, gal galetum vairuoti ax.gif vaziuojanciu butu o vairuojanciu schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 09 20, 14:08)
Ice tea, gal dafai padarom dar viena meeta ir nulekiam prie to saltinio stebuklingo kol vandenelis neisalo?  ax.gif

jo čia gundai doh.gif

QUOTE(Linutas @ 2010 09 20, 14:24)
buvo buvo tokia mintis  lotuliukas.gif jau su Tino ir verslo plana kurem  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ot konkurenciją darytume thumbup.gif

aš pavairuočiau, bet negaliu unsure.gif
Atsakyti
stai is kur viska uzviriau ir dar is to pasijuokiau biggrin.gif
http://www.supermama...?...&p=35977617]http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...&p=35977617
ir skaitykit toliau...
labai idomu ar dar kas buvo prie sios akies g.gif
gal sita diskusija reiktu kelti prie netradiciniu gydymo temos blush2.gif
taigi vaziuojam ten diskutuoti ax.gif
>[url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=624107&view=findpost&p=40479560[/url]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 20 rugsėjo 2010 - 21:02
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 20, 22:09)
Labas vakarėlis  4u.gif

sveikute.. 4u.gif kaip saunu, kad viskas gerai praejo ir viska sutvarke.. dabar belieka tik kuo greiciau nestuke.gif patapti.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 09 20, 21:41)
na kaip saunu, sveikinu atlaikius isbandyma ir susitvarkius bedeles  thumbup.gif
Dabar statom ta i eile belaukianciu padrindinio rezultato  nestuke.gif mazu apdesi visas mus senbuves  thumbup.gif

Tada siulau si sekmadieni, t.y. 26 d. arba kita sekamadieni spalio 3 diena. manau tempti daugiau neapsimoka, nes sala vis labiau ir labaiu  doh.gif
1. Linutas
2. bum
3. zemaiciuke
zemaiciuke, o kaip tu jau pasveikus po Lp, gal galetum vairuoti  ax.gif vaziuojanciu butu o vairuojanciu  schmoll.gif  doh.gif

as drasiai galiu vairuot nes jauciuosi puikiai thumbup.gif as labiau uz si sekmadieni, nes spalio 3 mano jubiliejus blush2.gif galim vaziuot su mano masina ax.gif
Atsakyti