na pasiemiau as lapeli, kur prideta prie palapines , tai taip, musu easy camp, daniska,
o gal kas dvivietį miegmaišį turit? kas patogaiu: du atskiri ar vienas?
na manau kad dvivietis miegmaisis labai nepatogu, nes kai vyras padaugins "sviezio oro", atsiguls skersai, tai oi vargelio turesi miegodama geriau pirkti toki, kur atsitraukia iki galo ir gali issiskleisti, palieka kaip uzklotas, bent jau as taip manau
QUOTE(lotaa @ 2006 05 23, 18:59)
na manau kad dvivietis miegmaisis labai nepatogu, nes kai vyras padaugins "sviezio oro", atsiguls skersai, tai oi vargelio turesi miegodama geriau pirkti toki, kur atsitraukia iki galo ir gali issiskleisti, palieka kaip uzklotas, bent jau as taip manau
na, mes ir iaip poviena kaldra miegam, tai sakau gal ir miegmaišyje šilčiau ir meiliau būtų kartu
Reikia tureti su vienodus vienviečius miegmaišius, kur sušalus, ar šiaip meilumo valandėlei užejus galima susisegt abu ir išeis vienas didelis, o galima ir atskirai miegot čia grynai nuo aplinkybių priklauso. Va taip.
Pritariu lienockai, toks variantas tikrai atrodo geriausias.
QUOTE(lotaa @ 2006 05 21, 17:16)
atsidariau camp puslapi ir išsižiojau kokių fainų palapinių, mūsų tokia, na ji nelabai aukšta 1,3 m., bet kai susistatem, išbandymui, man patiko erdvė mūsų tokia http://www.easy-camp...-GB&ID=60&pid=1
o ji tokia uždengta iš viršaus tokia kaip palapine ir tarp tų dviejų sluoksnių cirkuliuoja oras ir neleidžia prikaitint saulės spinduliam?
ir dar dėl miegmaišių... jau girdėjau nuomonę, kadką miegmaišis, geriau kaldra - kaip mano kiti?
QUOTE(AŠA @ 2006 05 26, 20:18)
ir dar dėl miegmaišių... jau girdėjau nuomonę, kadką miegmaišis, geriau kaldra - kaip mano kiti?
Taigi kaldra kiek vietos užima Ir dar sveria nemenkai
na, visi mūsų turistiniai yra su mašina, tad vieta ir svoris kaip ir neaktualu...
QUOTE(AŠA @ 2006 05 26, 20:18)
...jau girdėjau nuomonę, kadką miegmaišis, geriau kaldra - kaip mano kiti?
Kaldra patogiau, miegmaišyje - šilčiau
ar siltas? kokia sudetis? gal ir reiktu kokia kainyte, kur tu esi?