Sveiki, gal patarsite kur įsigyti (aišku nebrangiai) didelę šeimyninę palapinę su prieangiu?
ačiū
ar niekas nebandė palapinėse naudoti tuos čiužinukus kur ant lovų siūlo reklamose? (na dormeo tipo, bet būna jų ir pigesniu kaip Jyspe pvz?)
ačiū už atsakymus
sveikos
noriu įsigyti miegmaišį. tačiau nelabai supratau aš ant jų etikečių užrašytų temperatūrų. ten parašyta temperatūra reiškia, kad galima miegot, kai toje vietoje yra būtent tokia temperatūra? ar kaip?
noriu įsigyti miegmaišį. tačiau nelabai supratau aš ant jų etikečių užrašytų temperatūrų. ten parašyta temperatūra reiškia, kad galima miegot, kai toje vietoje yra būtent tokia temperatūra? ar kaip?
ten parašyta, kad tokioje temperatūroje miegant, tu dar turi jaustis komfortabiliai.
na jei rašo +15 , tai prie +10 bus šaltoka.
jei rašo 0, tai jei ir nukris iki +2 - +5 tu patenkinta sau miegosi
na jei rašo +15 , tai prie +10 bus šaltoka.
jei rašo 0, tai jei ir nukris iki +2 - +5 tu patenkinta sau miegosi
sveikos, Supermamos.
mes su MB skrendame i kroatija savaitei, nusprendem nakvoti kempinguose, mums reikia nusipirkti du lengvus ir labai susispaudziancius miegmaisius, kad ant peciu nesiotumemes, ir palapines reikia, dvivietes, kuo lengvesnes, ir kuo labiau susispaudziancios... esme tame, kad turi buti galima pasiimti i lektuvo salona viska, nes tik su dviem kuprinem skrendame (neturi buti jokiu metaliniu strypu), ir po to ant peciu nesiotis reikes visa kelione, gal net su dviraciais veziotis. domimes HANNAH, gal galite pasiulyti alternatyvu?
kur Vilniuje patartumet nulekti apziureti asortimenta?
atsiprasau, neperskaiciau visos temos, o gal ir pasikeite jau pardavimai ir produktai per pora metu, sakau
mes su MB skrendame i kroatija savaitei, nusprendem nakvoti kempinguose, mums reikia nusipirkti du lengvus ir labai susispaudziancius miegmaisius, kad ant peciu nesiotumemes, ir palapines reikia, dvivietes, kuo lengvesnes, ir kuo labiau susispaudziancios... esme tame, kad turi buti galima pasiimti i lektuvo salona viska, nes tik su dviem kuprinem skrendame (neturi buti jokiu metaliniu strypu), ir po to ant peciu nesiotis reikes visa kelione, gal net su dviraciais veziotis. domimes HANNAH, gal galite pasiulyti alternatyvu?
kur Vilniuje patartumet nulekti apziureti asortimenta?
atsiprasau, neperskaiciau visos temos, o gal ir pasikeite jau pardavimai ir produktai per pora metu, sakau
sveikos, gal galite parekomenduoti,kokios firmos pripuciamą čiužinį pirkti,kad tiktų miegoti palapineje kokios firmos?
iš anksto dekoju už info...
iš anksto dekoju už info...
O as labai ieskau palapines-uzuovejos nuo vejo ir saules vaikeliui. Gal kas zinote kur galima butu ju rasti?
Niekur neuzmatau
Niekur neuzmatau
O gal kas kokių atsiliepimų turi apie freetime palapines?
Mes pirmome pries 8 metus palapine ir miegmaisius. Palapine Columbia, miegmaisiai Norht face. Sumokejome daug, bet buvo verta. Miegmaisiai labai kompaktiski, bet silti. Palapine didele, neperlyja, patogi ir tt. Naudojame kasmet, po 1-3 kartus i sezona. Skaitau tai daiktai, i kuriuos reikia investuoti
man tik palapines reikia, bet nelabai zinau kur galima butu nuvaziuoti ir paziureti pardavime. Nerandu tokiu parduotuviu. Miegmaisiai nedomina, nes turim ciuzini 2vieti, tai atstoja normalia lova
QUOTE(locato @ 2011 11 20, 13:50)
man tik palapines reikia, bet nelabai zinau kur galima butu nuvaziuoti ir paziureti pardavime. Nerandu tokiu parduotuviu. Miegmaisiai nedomina, nes turim ciuzini 2vieti, tai atstoja normalia lova
Man ir palapinės reikia, tokios kaip ir jūs rašėt. Tai abi lauksime, būsim draiugės
Buvau mačius internetinėse, atrodo pigu.lt Tik labai nemėgstu pirkti internetu. Kažkaip nesusiruošiu atidžiai išstudijuot. Gal jums pavyktų
95% kad teks intiku pirkti, nes apciuopiamu parduotuviu praktiskai nera Lt. Kazkoki puslapi Lt buvau rades su geromis palapinemis (tik nepamenu koks), bet boston 400 - 899Lt berods buvo. O nete galima rasti 170e plius siuntimas. Boston 500 - 220e pan sukasi kainos. Pigu.lt viena isbedos tik yra easy camp. Suku minti, kad vienas zmogus nupirktu anglijoje ir atskraidintu lektuvu i lt. 15KG - 15e berods rainair. Arba ebay.com. Kito varianto nematau....
Va anglijoje kur ziurejau ir mastau pirktis Palapines
Va anglijoje kur ziurejau ir mastau pirktis Palapines
Pasidomejau kiek siuntimas gali kainuoti palapines 17kg is ebay. nuo 300lt gali siekti ir dar daugiau. pigiau nuskristi ir nusipirkti