Įkraunama...
Įkraunama...

Palapinės ir miegmaišiai

Nusipirkau palapinę.
3-ietę, su prieškambariu. Yra 1 vėdinimo anga 2 palapinės sluoksnyje. {Ji su užuolaidėle ir tinkleliu} . Vidinės palapinės sienos yra iš tinklelio, tad vėdinimas ir apsauga nuo vabzdžių yra aukščiausios klasės. Dar vienas šios palapinės privalumas tas, kad yra 2 išėjimai {centrinis ir iš šono} {tai gerai yra todėl, kad pučiant vėjui galima pasirinkti pro kur išeiti.}.
Jau spėjau ir išbandyti. Tikrai nenusivyliau. Vietos užteko 6 asmenims : 4palapinėje ir 2 prieškambaryje .Prieškambario pliusas dar ir tas, kad ten galima susidėti daiktus, jis taip pat gali tapti puikiu guoliu šuniui. Taip kartą dariau ir aš. Nors mano palapinė praleidžia tik 800mm vandens, bet aš naudoju kaip 3 sluoksnį "celofaną" , tad ji tikrai pasiruošus dideliam "stormui".
Žinau keletą gudrybių {įmantrybių} , kaip galima kuo geriau išnaudoti palapinę, taipogi pagerinti jos būklę, tad aš puikiai išsiverčiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmogusss: 22 birželio 2008 - 20:32
Ieškom ir mes šeimyninės palapinės, norisi aukštesnės ir su galimybe vaikam atskirai miegoti su prieangiu ax.gif

Labiausiai kaip ir atitinka poreikius šita:

Taranto 500

TARANTO 500

Gal kas turit ir galit pakomentuoti, ar lengvai susideda, ar patogi ir t.t...

AČIŪ
Atsakyti
Ar taip ir neatsiras, kas galėtų patarti dėl palapinės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LT @ 2008 07 09, 14:17)
Ieškom ir mes šeimyninės palapinės, norisi aukštesnės ir su galimybe vaikam atskirai miegoti su prieangiu  ax.gif

Labiausiai kaip ir atitinka poreikius šita:

Taranto 500

TARANTO 500

Gal kas turit ir galit pakomentuoti, ar lengvai susideda, ar patogi ir t.t...

AČIŪ

Aš turiu bigsmile.gif tą pirmąjį variantą - penkiavietę. Prieš šitą buvom įsigiję tiksliai nepamenu kaip vadinos, bet esmė ta, kad joje nebuvo vietos absoliučiai. O šitą nusipirkę tikrai nepasigailėsit. Jinai tikrai pakankamai aukšta, miegojimui vietos sočiai (kaip tik vakar grįžom iš Palangos, tai miegojom 4 žmonės ir šuo tongue.gif ir dar laisvai 2 žmonės be jokio vargo būtų tilpę), dar labai svarbu, kad yra didelis "koridorius", mes jame netik maistą ir daiktus visokius susidedam, bet dar jei ir blogas oras, įsinešam stalą apvalų su kėdėm. Beja, užvakar iki pietų Palangoj lijo, o palapinė neperbėgo nei kiek. Manau pakankamai apibūdinau. Jei ką, klausk per až, neseku šios temos, užklydau netyčia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2008 07 16, 15:44)
Aš turiu  bigsmile.gif tą pirmąjį variantą - penkiavietę. Prieš šitą buvom įsigiję tiksliai nepamenu kaip vadinos, bet esmė ta, kad joje nebuvo vietos absoliučiai. O šitą nusipirkę tikrai nepasigailėsit. Jinai tikrai pakankamai aukšta, miegojimui vietos sočiai (kaip tik vakar grįžom iš Palangos, tai miegojom 4 žmonės ir šuo  tongue.gif  ir dar laisvai 2 žmonės be jokio vargo būtų tilpę), dar labai svarbu, kad yra didelis "koridorius", mes jame netik maistą ir daiktus visokius susidedam, bet dar jei ir blogas oras, įsinešam stalą apvalų su kėdėm. Beja, užvakar iki pietų Palangoj lijo, o palapinė neperbėgo nei kiek. Manau pakankamai apibūdinau. Jei ką, klausk per až, neseku šios temos, užklydau netyčia  4u.gif

AČIŪ drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal dar kas pasidalins apie turimas palapines?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LT @ 2008 07 29, 14:38)
Gal dar kas pasidalins apie turimas palapines?
ax.gif

Turim tokia. Isbandem 1 karta sauletomis, nevejuotomis dienomis. Pastatant nebuvo jokiu problemu. Dienos metu joje vaiko nemigdziau, nes buvo labai tvanku (visos angos buvo atvertos).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilgynė: 30 liepos 2008 - 00:37
Man Loap produkcija labai patinka. biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
O mes tai sau tokia pirkom- visas namas! thumbup.gif
Cia nuoroda is autogido
http://www.autogidas...as_1995/19/8837
Mes tokia priekaba sau pirkom tik kitos spalvos
Atsakyti
o ar kas bandet siustis is JAV palapines?
Atsakyti
palyginkite Campus ir Colman firmų palapines - kiek skiriasi šios firmos?
Atsakyti