QUOTE(Palaiminta @ 2010 10 07, 19:48)
As buvau susidurusi su sms mano draugo telefone nuo moters, kuri ji bande "kabinti". Jie buvo susitike keleta kartu, labai jau i aki jai mano draugas krito, todel prilipo kaip vantos lapas. Budavo, sedim mes taip romantiskai vakare su draugu prie vyno taures, zvakiu, ir pyypt, ateina zinute. Kokia dvylikta nakties. Klausiu, kas cia tau naktim rasineja ? Pasiima mobilu, ziuri, ji. Tipo raso: Labas, kaip laikaisi, man tai nesimiega, apie tave pagalvojau..." Jisai neatrasinejo tu zinuciu, galiausiai parase tiesiai sviesiai, kad turi mergina ir su ja santykiai rimti, palinki jai geros kloties. Kuri laika viskas ramu, po kiek laiko kaip kokia nesusipratusi vel kazka panasaus raso. Paskui ji pradejo ji kviesti i visokius renginius, i boulinga ir pan. As ji dar taip paerzindavau, tai gal nueik? Sako, jei eisiu, tai tik su tavim. O as sakau, kad juk manes tai nekviete, tik tave. Galiausiai ji uzkviete ji i rengini, kur iejimas buvo laisvas. Nusprendem eiti kartu ir jai pasirodyti, kad tikrai MB turi drauge, kad as ne koks mirazas... Galvojom, kad mane pamaciusi ,susipras. Pasisveikinom, susipazinom, maciau, kad ji jautesi kazkaip nepatogiai, turbut nesitikejo mane pamatyti. Vel praejo kuris laikas. MB ir sako viena diena- vel gavau is jos zinute. Na,as klausiu, ka ji raso. Raso, kas susirgo, biuletenis, i darba neina, tipo gal paguodos, paramos reikia? Sakau, ka parasei atgal ? Tai sako, palinkejau greiciau pasveikti Kartais ir piktina mane tokie poelgiai, ir gaila tokiu nesupratingu moteru, kam listi pri uzimto vyro ? Gal bando tokiu budu kazkaip ji nuo manes atmusti? Tik nesupranta, kad kuo daugiau vejiesi, tuo smarkiau nuo taves bega.
kai jis nustos jai atrasinet, tada po kurio lsiko ji neberasys. kadangi jis atrasineja, tai ji vilciu ir nepraranda jus tikrai ne kliutis