Tikri draugai islieka ir istekejus ir vaiku susilaukus, o tie, kurie vaiku neturi, tai aisku, atsisijoja.
Niekur neinu be vyro ir be vaiko, juk seima yra viena visuma ir man nenormalu, kai atskirai eina tusintis, atskirai atostogauja
Ir mano vyras nesuprastu, jei as lakstyciau su draugemis, taip kaip as nesuprasciau jo, geriancio kazkur su draugais. Ir taip mazai matosi seimos per itemptus darbo grafikus, tai brangini keikviena minute kartu, ir lauki greiciau vakaro, kada susitiksi. Ir sexas buna ne del to, kad bijoma, kad vyras nepabegtu, o del to, kad to nori abi puses
.
Va taip va, ir ne, as sau tikrai neatrodau neidomi, kalbam su vyru NE TIK apie maista ir pampersus, bet ir apie tai, pvz, kodel vyrai eina i kaire, is ko jus cia visos pazvenget, nes pacios matyt nedristat paklausti CHA CHA CHA.
Na nezinau jei nei jus nei jusu vyras bijote vienas kita isleisti su draugais pasidugti tai nemanau kad ilgai gyvensite kartu...nepyk bet tokia jau ta tiesa...ir nesakykit kad nenorite islekti i koki klubeli su draugemis padurniuoti, na nebent jus neturite draugiu...oj turiu tokiu pvz is aplinkiniu rato ...pati turiu Dukryte ir visada kai noriu kurnors pasidukti su draugemis nepraleidziu progos islekti...ir vyras tam nepriestarauja ir as jam niekada nepriestarauju...dabar suprantu jus ir jusu ta pasakyma apie sexa ir nuejima i kaire...jus be galo to bijote ir laaaabai nepasitikite vienas kitu...be reikalo...
bet gal jus dar labai jauni man kazkodel taip atrodo...