Įkraunama...
Įkraunama...

SMS žinutės...

QUOTE(Nakviša @ 2010 12 27, 15:30)
Aš matyt arba suvaikėjau arba dar neužaugau, nes sms'ais dažniausiai ir rašau. Ypač bendradarbiams, sūnui, vyrui, mamai.
Skambint tingiu, pliurpti tingiu, į sms'ą sudėti visą esmę ir rūpimą klausimą, arba būtiną informaciją.

Nesijaudinkite, aš taip pat tada skaitausi suvaikėjusi, nes nemėgstu skambinti. SMS - man pats tas rolleyes.gif

O šiaip, jei vyras slepia telefoną ar kažką įnirtingai vis rašinėja ir teigia, jog negražu nepasitikėti vienas kitu, nieko gero nereiškia - paprasčiausiai, kai du žmonės neturi ko nuo vienas kito slėpti, tai ir dzin būna, kur tas telefonas ir kuris kur pasižiūrėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 12 19, 10:58)
Dar graziau cool.gif  kam tie uzraktai jei neiko neslepi g.gif

cia kaip strutis- galva i smeli ir nieko nematau...nes per urakta vistiek nepamatysiu... saves nuraminimas ir tiek...jau pats uraktas rodo kad kakas yra slepiama,vadinasi vyras jumis nepasitiki... tai ar galima juo blush2.gif pasitiketi?
Atsakyti
QUOTE(warnalesa @ 2011 01 14, 13:23)
cia kaip strutis- galva i smeli ir nieko nematau...nes per urakta vistiek nepamatysiu... saves nuraminimas ir tiek...jau pats uraktas rodo kad kakas yra slepiama,vadinasi vyras jumis nepasitiki... tai ar galima juo  blush2.gif pasitiketi?

Turbūt trupinys po "Z" klavišu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 01 14, 11:24)
Turbūt trupinys po "Z" klavišu biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O gal, kad maziau zzzystu - jis uzpiltas superglue.
Atsakyti
Seip sms raso vaikai arba kai kazka slepia...na arba jei situacija kai negali atskambinti.... nors man patogiausia sms 4u.gif
Kaip reaguotumete jei vyro tel rastumete erotine sms? o dabar jau ne tik sms, bet ir mms..... tiesiogiai vaizdeliu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Invidia @ 2011 01 21, 11:11)
Seip sms raso vaikai arba kai kazka slepia...na arba jei situacija kai negali atskambinti.... nors man patogiausia sms  4u.gif
Kaip reaguotumete jei vyro tel rastumete erotine sms? o dabar jau ne tik sms, bet ir mms..... tiesiogiai vaizdeliu.... g.gif

kvailiausia ką galit sugalvoti - iškelti sceną arba ignoruoti lovoje.
jei taip pasielgtumėt, nebūtų ko stebėtis kad vyrui siunčiami tokie mms.
Atsakyti
Mms gauna ne maniskis.....tik zinau tokia reale situacija. Maniskis tai gaudavo sms: labanakt brangusis arba labas rytas miau ir t.t. kiekvienos zinutes gale miau budavo. Aisku buvau supykus....bet kai siek tiek nusiraminau tada pasisodinau ji ir pasikalbejom. Pasake jog nieko nevyksta, neprisigalvok. Baigesi tuom jog jis suorganizavo visiem kartu eiti i koncerta ir pamatyti kas ji per viena. Tada ir buvo aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2010 12 27, 15:30)
Aš matyt arba suvaikėjau arba dar neužaugau, nes sms'ais dažniausiai ir rašau. Ypač bendradarbiams, sūnui, vyrui, mamai.
Skambint tingiu, pliurpti tingiu, į sms'ą sudėti visą esmę ir rūpimą klausimą, arba būtiną informaciją.

Tikslei parasita. As tik sms,man primena senus laikus kada zmones rasidavo laiskus,ir jos laukdavo. Ir flirtas sms labai patinka,kartais ir draugus paerzenu (ai zmonos pazista manes,jou ne piksta) lotuliukas.gif O skambinu tik reikalais,i darba,ra saip kada skubei reike info.

O i svetima mobilu ar pinegine nelendu,ir kitem patariu nelisk, negalima. Jai vyras nores ir taip nusimilins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Invidia @ 2011 01 21, 22:20)
Mms gauna ne maniskis.....tik zinau tokia reale situacija. Maniskis tai gaudavo sms: labanakt brangusis arba labas rytas miau ir t.t. kiekvienos zinutes gale miau budavo. Aisku buvau supykus....bet kai siek tiek nusiraminau tada pasisodinau ji ir pasikalbejom. Pasake jog nieko nevyksta, neprisigalvok.  Baigesi tuom jog jis suorganizavo visiem kartu eiti i koncerta ir pamatyti kas ji per viena. Tada ir buvo aisku  smile.gif

smalsu...ir kas ji buvo?
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 11 12, 15:29)
Tikri draugai islieka ir istekejus ir vaiku susilaukus, o tie, kurie vaiku neturi, tai aisku, atsisijoja.
Niekur neinu be vyro ir be vaiko, juk seima yra viena visuma ir man nenormalu, kai atskirai eina tusintis, atskirai atostogauja doh.gif Ir mano vyras nesuprastu, jei as lakstyciau su draugemis, taip kaip as nesuprasciau jo, geriancio kazkur su draugais. Ir taip mazai matosi seimos per itemptus darbo grafikus, tai brangini keikviena minute kartu, ir lauki greiciau vakaro, kada susitiksi. Ir sexas buna ne del to, kad bijoma, kad vyras nepabegtu, o del to, kad to nori abi puses  tongue.gif .
Va taip va, ir ne, as sau tikrai neatrodau neidomi, kalbam su vyru NE TIK apie maista ir pampersus, bet ir apie tai, pvz, kodel vyrai eina i kaire, is ko jus cia visos pazvenget, nes pacios matyt nedristat paklausti CHA CHA CHA.

Na nezinau jei nei jus nei jusu vyras bijote vienas kita isleisti su draugais pasidugti tai nemanau kad ilgai gyvensite kartu...nepyk bet tokia jau ta tiesa...ir nesakykit kad nenorite islekti i koki klubeli su draugemis padurniuoti, na nebent jus neturite draugiu...oj turiu tokiu pvz is aplinkiniu rato ...pati turiu Dukryte ir visada kai noriu kurnors pasidukti su draugemis nepraleidziu progos islekti...ir vyras tam nepriestarauja ir as jam niekada nepriestarauju...dabar suprantu jus ir jusu ta pasakyma apie sexa ir nuejima i kaire...jus be galo to bijote ir laaaabai nepasitikite vienas kitu...be reikalo... g.gif bet gal jus dar labai jauni man kazkodel taip atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Godulio mamyte: 24 sausio 2011 - 01:02
QUOTE(Godulio mamyte @ 2011 01 24, 00:59)
.jus be galo to bijote ir laaaabai nepasitikite vienas kitu..

kaip pirstu i aki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Delight cola @ 2011 01 23, 20:12)
smalsu...ir kas ji buvo?

ji buvo jo grupioke ir cia jos toks bendravimo budas su visais smile.gif
Atsakyti