Įkraunama...
Įkraunama...

SMS žinutės...

QUOTE(Neatrastoji @ 2010 12 16, 16:51)
o aš manau, kad sms'ai laiškai ar dar koks nors kitoks bendravimas dar nič nieko nereiškia... tiesiog kartais tiek virtualus paflirtavimas ar sms... tai tik lengvas flirtas... čia tas pats kaip pvz vyras žiūri į kitas moteris gatvėje, tai jam uždraust tai daryt...

vyras i kitas TIK ziuri-o cia"labas kiskuti ir .." gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Papildyta:
QUOTE(luka15 @ 2010 12 17, 23:11)
vyras i kitas TIK ziuri-o cia"labas kiskuti ir .." gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

matyt nezinai to jausmo,kai randi savo brangiausiojo mob.tel"zuikuti, noriu su tavim myletis"virtualu cia ar ne-bet sirdi suskausta..
Atsakyti

matyt nezinai to jausmo,kai randi savo brangiausiojo mob.tel"zuikuti, noriu su tavim myletis"virtualu cia ar ne-bet sirdi suskausta..
[/quote]

Netikiu as tokiu "virtualumu" mad.gif As matyt nesu naivuole is prigimties schmoll.gif Jausciausi labai su..nai... radusi tokias zinutes ir galvociau apie atsisveikinima...
Atsakyti
frazė "zuikuti, noriu su tavim myletis" -reiškia ,kad jis jau paragavęs yra to zuikučio skonio 200 proc., kaip bebūtų gaila kažkam
Atsakyti
Na, maniškis mob telefoną laiko po slaptažodžio užraktu. Nematai - širdies neskauda. O kai kažkam rašo, pats pasako kam. Kartais tenka pačiai paklausti, labai pavydi esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros Deivė @ 2010 12 19, 00:21)
Na, maniškis mob telefoną laiko po slaptažodžio užraktu. Nematai - širdies neskauda. O kai kažkam rašo, pats pasako kam. Kartais tenka pačiai paklausti, labai pavydi esu ax.gif

Dar graziau cool.gif kam tie uzraktai jei neiko neslepi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 12 19, 11:58)
Dar graziau cool.gif  kam tie uzraktai jei neiko neslepi g.gif

užraktai tam, kad slepi...o ji jam ir pateisinimą jau sugalvojus" Nematai - širdies neskauda. O kai kažkam rašo, pats pasako kam. Kartais tenka pačiai paklausti, labai pavydi esu " jei tiki tai ir sako kas jam patogu, oi patikėkit mano meilužio žmona tokia avytė, kad iš tokių situacijų išsisukdavo, kartą skypėj teko susidurt nu jau akivaizdžiau būt negali ,o jis išsisisuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros Deivė @ 2010 12 19, 00:21)

Apsukruolis vyras lotuliukas.gif
"Rasau bendradarbiui, kada i darba klausiu"- o is tikruju, pupai kokiai del pasimatymo tariasi arba klausia, koa tsivezt kita karta - sauso ar saldaus biggrin.gif
Ateina atsakymas arba siaip zinute, nu knieti paskaityt butu, kas cia raso, ale koda pirma atspet reikia doh.gif ai, bet vyras nemeluos, pasakys, kas raso thumbup.gif
O siap tai: mamos, draugai, bendradarbiai, gimines, kaimynai ir visi kiti suauge zmones smsu neraso, o skambina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2010 12 19, 19:01)
Apsukruolis vyras lotuliukas.gif 
"Rasau bendradarbiui, kada i darba klausiu"- o is tikruju, pupai kokiai del pasimatymo tariasi arba klausia, koa tsivezt kita karta - sauso ar saldaus  biggrin.gif
Ateina atsakymas arba siaip zinute, nu knieti paskaityt butu, kas cia raso, ale koda pirma atspet reikia  doh.gif  ai, bet vyras nemeluos, pasakys, kas raso  thumbup.gif
O siap tai: mamos, draugai, bendradarbiai, gimines, kaimynai ir visi kiti suauge zmones smsu neraso, o skambina  mirksiukas.gif

Sutinku . drinks_cheers.gif . Suauge-skambina sms-vaikai .
Atsakyti
Radus netycia ar tycia kokia itartina zinute parodyciau i akis iskart ir liepciau pasiaiskint lotuliukas.gif o tada telefona i grindis, kad issilakstytu i dalis, nors, tai priklausytu nuo nervu bukles ta akimirka doh.gif
Atsakyti
SMS žinučių, skambučių ir t.t. tikrinimas partnerio telefone rodo tik jūsų nepasitikėjimą juo. O kur nėra pasitikėjimo, ten gimsta nuolatinė įtampa, nerimas, įtarinėjimai, pavydas.. kur visa tai gali peraugti į paranoją.
Atsakyti
Aš netikrinčiau . Nemėgstu pykčių , intrigų . Mano nuomone tegu daro ką nori.
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2010 12 19, 19:01)
<...>
O siap tai: mamos, draugai, bendradarbiai, gimines, kaimynai ir visi kiti suauge zmones smsu neraso, o skambina  mirksiukas.gif

Aš matyt arba suvaikėjau arba dar neužaugau, nes sms'ais dažniausiai ir rašau. Ypač bendradarbiams, sūnui, vyrui, mamai.
Skambint tingiu, pliurpti tingiu, į sms'ą sudėti visą esmę ir rūpimą klausimą, arba būtiną informaciją.
Atsakyti