QUOTE(arbuzina @ 2010 11 10, 21:41)
atsisake ar neatsisake, veikia daugiau ka nors ar neveikia... jei vyras is tos rusies, tai jis tiesiog negali buti ilgai istikimas...
gali ir neatsisakyti, ir kokia tik nori buti... bet praeina tas pirmasis zavesys ir vel sviezienos reikia
Ir didziausia beda, ta, kad boboms butent tokie vyrai ir patinka... mat moka su moterim apseiti
As ir nesakau,kad jei moteris darys viska,kad tik vyrui patiktu,kad jis neis tokiu atveju i kaire,vieni eis,kiti ne,visaip buna,bet as sakau,kad jei moteris apart vaiko vistyklu ir puodu nieko nemato,tai tokia vyrui tikrai bus neidomi,reikia moketi viska suderinti ir neuzsisedeti tarp puodu
.
QUOTE((Lelija) @ 2010 11 11, 09:08)
O as nesuprantu moteru, kurios turi mazus vaikus, nutrenkia bile kam ir neaisku ar pavalgiusius ir eina savais keliais, su draugem papliurpti, manikiurus darytis.
Patikekit, yra pilnai tokiu.
Mano manymu, tikri draugai islieka, kiek tu vaiku beturetum, bet lakstyti kaip paauglei, ale buti idomiai, nu man kazkaip...
Vyrui, jei jis myli, jo moteris visada bus idomi...
Bet kas jus per zmogus,jus matote tik arba juoda,arba balta
.
Cia jau kazkoks krastutinis atvejis,cia jau ne motinos,kurios nutrenkia ir nesirupina ar vaikas pavalges,gal nekalbekime apie tokius atvejus.Nereikia lakstyti,kaip paauglei,bet nereikia tik namie sedeti.Jussedite istisai namie,neinate darytis manikiuro?Neinate i kirpykla,nes turite vaika ir turite sedeti namie?Neinate su draugemis susitikti?Man durnas toks mastymas,kad jei jau moteris turi vaika,tai ji turi buti tik namu seimininke ir mama
.
O ka paryskinau,tai visiska nesamone,jei vyras myli zmona,bet ji net savimi nebesirupina,kalba tik apie pampersus ir maista,bet kokiam mylinciam vyrui ji taps neidomi,nebukit tokia naivi
.
QUOTE(luka15 @ 2010 11 12, 12:04)
tikriausiai jusu tiesa,klaida padariau, kad vien su vyru laika leidau...draugai kazkaip atsijojo...persikelem i kita miesta,su vezimeliu kur cia nueisi,draugai tik jo bendradarbiai,be seimu..ka su ju panelem nuveiksi-nera kalbos bendros
man puodai,vystyklai,joms kosmetika,tusai...pries leliu kartu su vyru lietuva maisem,koncertai,parodos..db su vaikiuku tam nesirystu,ovyras mano"kompaneiskas"jam butina tarp zmoniu buvot....matyt tapau neidomi...
Galima visur lekti ir su vaiku,turiu drauge,kuri su dviem vaikuciais visur keliauja,eina i visus balius,bendrauja su draugais.Cia reikia tik noro!Kokiame mieste gyvenate?Nueikite i skyreli kaimynai,gal atrasite mamu su vaikuciais,kurios mielai pasivaikscios su jumis su vezimeliais
.
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2010 11 12, 13:34)
gerai kai taip paprasta.. duodi ir negruzini ir vsio -vyras ištikimas per amžius
šitos priežasties vyras neįvardino
bijojo
o ana ir patikejo,kad yra tik dvi priezastys ejimo i kaire
,tai dabar bijo kazka vyrui pasakyti ir bijo atsisakyti sexo
,kol ta darys,bus garantuota,kad jos vyras i kaire neis
.