tikriausiai ir as prie tu apgautuju
netycia vyras paliko tel.namie-as nieko neitardama "pasiciekavinau"-nuo sms is koto nuvirtau-"myliu,noriu myletis jurga.''gryzusiam branguciui pakeliau veja.tada puole ant keliu"cia tik sms,as su ja nesusitikau ,cia is interneto,tesias tik men."sudauze tel,prie mano akiu istryne anketas nu tada patikejau ,kad pakvailiojo..atleidau.tik per save negalejau perlipt ir elgtis kaip niekur nieko..kazkur po 4men.nakti parejo sms-"kaip laikais,zuikuti?jurga"raudojau i pagalve...pagal el.isklotines atsekiau,kad tesias jau pusmeti pries susekima..vyrui pasakiau...santykiai atsalo,o as tapau paranojike-seku kompo zurnale kokiuose puslapiuose buna..radau,kad nevisas anketas istryne,puslapiuose lankos..nieko nesakiau tada.save kaltinau,kad po vaiko gimimo jam demesio mazai skiriu.kantrybe truko,kai radau priminimo laiska,kad nesumokejo imokos greitiesiems kreditams..tada buvo komandiruotej brangusis..uzvire kepenys-paskambinau ir isrekiau,kas per paskola,kur tie pinigai,kraunuos daiktus ir su vaiku iseinam pas savo mama.tas paprase palaukt kol gris,paaiskins,gyvenkim..palaukiau..paaiskino, kad ta men.velavo alga ir skolinos mokesciam,isiutus isdejau, kas ant sirdies-zinau apie pazintis,sms ir t.t.ir man db viskas dzin..gyvent pasilikau,nes ir eit nelabai turiu kur-mama sunkiai vercias o dar as su vaiku,isidarbint sunku-daug apribojimu,nes esu invalide.padetis-santykiai visai neaiskus-buna dienu ,kad viskas puiku,meilu ir t.t,o buna ,kad nesikalbam..neseniai tikrinau lizingo imokas-atradau,kad paimtas tel. vyro vardu visai kitam mieste.ta uzlauziau-tas irgi nieko nezino,popieriu neturis .eis i bendrove aiskintis.. atseit...netikiu juodai.kartu eisiu.rasau ir matau pati,kad as naivuole :ax:turi kita ir jai dovaneles eina..matau iseitis-nezinau ar bandyt atsikovot arba visdelto iseit..pati isiutus pasakiau, kad dzin.. ka daryt??kas turi panasios patirties?