Įkraunama...
Įkraunama...

Raumenų stangrinimas/riebalų deginimas

Norėčiau iškelti tokį klausimuką, kaip taisyklingai sportuoti, kad labiau degtų riebaliukai, o ne raumenys augtų? T.y. kokiu intensyvumu atlikti pratimus ant treniruoklių, kas kiek pratimų reikia "pailsėti" ir t.t. Gal čia atsirastų kokia mamytė biggrin.gif - trenerė, kuri galėtų mažumėlę pakonsultuoti? 4u.gif Nes nuėjus į sporto klubą, treneriai siunčia vos ne ant visų iš eilės treniruoklių, nors dalis iš jų moterims tikrai yra nereikalingi ax.gif
Atsakyti
aha...man irgi reiktu mazuliuku patarimeliu kaip sudeginti per nedideli laiko tarpa daugiau riebalu...o gal zinot kokiu pratimeliu namuose? man labai reiktu atsikratyti riebalus nuo pilvo ir slaunu...bei sutvirtinti rankos raumenis... 4u.gif ... gal ka patartumet? smile.gif
Atsakyti
Matyt, pasirodysiu kvailai klausdama, bet jau nuo paauglystės rūpi vienas klausimėlis. Įv. knygelėse ar žurnaluose, kur rodomi pratimai, kartais randu parašyta, jog tas ar anas pratimas padės sustangrinti raumenis ir "ten, kur buvo riebalai, bus tik raumenys". Tai gal kas man, kvaišai, pasakytumėte ar tai reiškia, kad riebalų neliks ir kojos bus plonesnės, o gal kojos atrodys taip pat, tik ten bus ne riebalai, o raumenys? blush2.gif
Juk norisi tai, kad riebalų neliktų, o raumenys tegu būna ten, kur buvę. blush2.gif
Atsakyti
aš taip suprantu, kad ten nebebanguos nuo kiekvieno judesio, o sustangrės. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelysot @ 2006 01 13, 17:16)
aha...man irgi reiktu mazuliuku patarimeliu kaip sudeginti per nedideli laiko tarpa daugiau riebalu...o gal zinot kokiu pratimeliu namuose? man labai reiktu atsikratyti riebalus nuo pilvo ir slaunu...bei sutvirtinti rankos raumenis...  4u.gif  ... gal ka patartumet?  smile.gif

riebalu deginimas, o ypac nuo pilvo ir slaunu reikalauja ilgo ilgo laiko ir dideliu dideliu pastangu. nesitikek stebuklo. vienintelis budas: saikingas potraukis maistui ir didziule meile sportui! ILGAM. VISAM GYVENIMUI... tongue.gif
Atsakyti
bet kokie pratimai ir daug daug pakartujimu pvz as klube sportuoju pilvo presas uzima vos ne valanda laiko ir taip kasdien tik tada rezultatu galima tiketis na o namuose sportuoti tai yra forume parasyta visokiausiu pratimu tik reik paskaityt ir i darba kibt.as tarkim presui atsiguli kojas uz radiatoriaus ir lenkiesi bet ne iki keliu kojos sulenktos per kelius na ir kokius 500 aisku su sustojimas jei be neiseina.darot kiek iseina tik aisku pirma savaite nereik persistengt kad ant rytojaus pilvo neskaudetu na zodziu tiek iki kada raumenys pavargs jei tai 10 butu atsilenkimu tai ir uztenka po keliu min vel 10 na ir bent pirma diena kokia 50 su pertraukom reiktu padaryt.na ka galiu pasakyt cia tik vienas pratimukas virsutinio preso daliai o kur dar apatine kur sonai.SPORTAS SVEIKATA BET REIKALAUJA LAIKO.as jau kokius 3-5 metus sportuoju presas gerai matosi tikrai bet tai daug kantrybes pareikalavo.vat o dabar atsigulu ir 500 atsilenkimu be sustojimo padarau.o siaip kaip minejau namu salygom tai forume daug ir aiskai aprasyti pratimai
SEKMES SPORTE!!!!!!!!!!!SPORTAS JEGA biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastacia @ 2006 01 20, 15:51)
riebalu deginimas, o ypac nuo pilvo ir slaunu reikalauja ilgo ilgo laiko ir dideliu dideliu pastangu. nesitikek stebuklo. vienintelis budas: saikingas potraukis maistui ir didziule meile sportui! ILGAM. VISAM GYVENIMUI...  tongue.gif

sutinku.Na kartais ir pailset reikia. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
http://www.supermama...showtopic=21838
va cia slaunim pasiskaityt yra na yra tikrai tu pratimu ka tik perzvelgiau kad nepameluociau
Atsakyti
http://www.supermama...showtopic=25864
ir dar na manau pasieskosit ypac senesnese temose yra visko apsciai
Atsakyti
ir tikrai nesamoningas pasakymas kad degtu o raumenys neaugtu.man net juokinga skaityt kai zmones taip raso ar kalba jog raumenys tai kai grybai po lietaus auga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif taip tikrai nera patikekit tada as buciau jau miss pasaulis kulturiste biggrin.gif biggrin.gif jus tik sportuokit o kai pamatysit kad jau raumenys dideli tai parasykit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aisku nereik griebt didziausiu svoriu reik intencyvios treniruotes ir tiek 2-3 priejimai na ir pakartojimu kiek sugebat 20,30,50,ar daugiau.na as siep sportuoju ir su svoriu nes organizmas pripranta prie kruvio na kiek galima po 500 atsilenkimu daryt tai dabar pasiemu 5 kg ir darau atsilenkimus na ir kojas tai pat su svoriu ir tikrai nera tu raumenu o kojios grazios plonos patreniruotos nebijokit neuzaugs taip greit tie raumenys.ir nereik bekt svertis ir issigast jei priaugai kelis kg tarkim nes raumuo uz riebala sunkesnis paimkit pvz kg raumens ir kg riebalu tai riebalu dvigubai daugiau na kazkas panasaus ir pvz priaugusios 2 kg raumenys sutvirtes riebalinis sluoksnis nukris ir atrodysit zymiai plonesne negu be tu 2 kg. na labai daug esu pasiskaicius apie tuos dalykus teko daug daug dometis nes sportas tai mano neatsiejama fyvenimo dalis
Atsakyti
QUOTE(pupiniukas @ 2006 01 20, 15:40)
ir tikrai nesamoningas pasakymas kad degtu o raumenys neaugtu.man net juokinga skaityt kai zmones taip raso ar kalba jog raumenys tai kai grybai po lietaus auga  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  taip tikrai nera patikekit tada as buciau jau miss pasaulis kulturiste  biggrin.gif  biggrin.gif jus tik sportuokit o kai pamatysit kad jau raumenys dideli tai parasykit  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  aisku nereik griebt didziausiu svoriu reik intencyvios treniruotes ir tiek 2-3 priejimai na ir pakartojimu kiek sugebat 20,30,50,ar daugiau.na as siep sportuoju ir su svoriu nes organizmas pripranta prie kruvio na kiek galima po 500 atsilenkimu daryt tai dabar pasiemu 5 kg ir darau atsilenkimus na ir kojas tai pat su svoriu ir tikrai nera tu raumenu o kojios grazios plonos patreniruotos nebijokit neuzaugs taip greit tie raumenys.ir nereik bekt svertis ir issigast jei priaugai kelis kg tarkim nes raumuo uz riebala sunkesnis paimkit pvz kg raumens ir kg riebalu tai riebalu dvigubai daugiau na kazkas panasaus ir pvz priaugusios 2 kg raumenys sutvirtes riebalinis sluoksnis nukris ir atrodysit zymiai plonesne negu  be tu 2 kg. na labai daug esu pasiskaicius apie tuos dalykus teko daug daug dometis nes sportas tai mano neatsiejama fyvenimo dalis

Uo, jei esat apsiskaičiusi, tai gal ir man gerą žodelį tarsit 4u.gif
Gridėjau, kad galima sportuoti 3 būdais:
1) kad degtų riebalai
2) kad augtų raumenukai
3) kad kūnas tvirtėtų, t.y. esami raumenys stiprinami, bet neauginami
Aišku, toks skirstymas sąlyginis, tai neprikalkit manęs prie kryžiaus hihihi.gif
Mano klausimėlis tokis: kaip pasirinkti intensyvumą pagal kiekvieną būdą? Kokieas pertraukas daryti? Nes pvz. nuo pilvuko noriu riebaliuką nudegint, ant užpakaliuko raumenukus paaugint, o kojų raumenis tiesiog sutvirtint, bet auginti nenoriu. Man atrodo, kad dabar kažką ne taip darau, nes pilvo presas tvirtėja, bet riebaliukai tingiai dega (žinau, kad tai daug laiko užima, nu bet per metus gal rezultato galima tikėtis bent iš dalies?), užpakaliukas degina riebalus ir tvirtėja, bet raumenų augimo nesulaukiu, o kojų raumenys kaip tik auga.

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 03 06, 15:35)
Uo, jei esat apsiskaičiusi, tai gal ir man gerą žodelį tarsit  4u.gif
Gridėjau, kad galima sportuoti 3 būdais:
1) kad degtų riebalai
2) kad augtų raumenukai
3) kad kūnas tvirtėtų, t.y. esami raumenys stiprinami, bet neauginami
Aišku, toks skirstymas sąlyginis, tai neprikalkit manęs prie kryžiaus hihihi.gif
Mano klausimėlis tokis: kaip pasirinkti intensyvumą pagal kiekvieną būdą? Kokieas pertraukas daryti? Nes pvz. nuo pilvuko noriu riebaliuką nudegint, ant užpakaliuko raumenukus paaugint, o kojų raumenis tiesiog sutvirtint, bet auginti nenoriu. Man atrodo, kad dabar kažką ne taip darau, nes pilvo presas tvirtėja, bet riebaliukai tingiai dega (žinau, kad tai daug laiko užima, nu bet per metus gal rezultato galima tikėtis bent iš dalies?), užpakaliukas degina riebalus ir tvirtėja, bet raumenų augimo nesulaukiu, o kojų raumenys kaip tik auga.

Na nelab gerai suskirstei tas 3 grupestarkim 1 galima pridet prie 3.Bet antras tao lieka vienas.Duosiu pirma kaip pvz:tarkim nutari but kulturiste tai pirmas zingnis butu augini mase,o tai reiskia daug valgai papildus vartoja kartais anabolinius steroidus leidziasi ir visokius kokteilius geria.Tada jokiu dietu nera galima viskas ir labai daznai.Antras zingsnis:pries varzybas pvz.RYskina raumenis degina riebalus tada jau kitus papildus vartoja dieta parenkama,riebalu degintojai vartojami.

oi turiu isvaziuot papildysiu kai grysiu sorry.Palieku kad paskui prisiminciau ka rasiau
Atsakyti