Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(ernesin @ 2010 09 14, 11:53)
Palomina, gal tavo blakstienos labai liečiasi į vokus, visą vasarą jį naudojau ir po visą dieną išbūdavau per karščius, nu niekas netepė schmoll.gif
Tik dabar rudenį, kai riebesnius kremus pradėjau naudoti, tai antroje dienos pusėje patepa, bet jau ir apseno jis manau per tiek laiko, ir žinoma kad natūraliam produktui tie riebesni paakiai prideda rolleyes.gif

Papildyta:
Dar galimas variantas, kad kažkokios nevykusios serijos pasitaikė g.gif

na, turbut, kad lieciasi g.gif blakstienos tikrai ilgos.. bet seniau tokiu staigmenu nebudavo su dr.H., Elysambre, Annemarie Borlind tusais..

zinoma, gali buti ir toks variantas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 14, 11:44)
tai gerai, kad tau tinka ir netepa  smile.gif  o man cia pirmas tusas, kuris taip tepa  biggrin.gif

Palomina, o tau tepdavo sintetiniai tusai? As kai paskaitau apie ta tepima, vis bijau pereit prie naturalaus blush2.gif rolleyes.gif , nes man ir sintetiniai kai kurie, pvz., Loreal dvipusis tepdavo paakius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepkė: 14 rugsėjo 2010 - 11:00
QUOTE(Palomina @ 2010 09 14, 11:59)
na, turbut, kad lieciasi  g.gif  blakstienos tikrai ilgos.. bet seniau tokiu staigmenu nebudavo su dr.H., Elysambre, Annemarie Borlind tusais..

Nu va kaip skirtingai, o man Elysambre buvo teplių teplius, ir dar sunkiai nuplauti sekdavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 14, 10:58)
Aš jau naują užsisakinėti planavau, bet gal tuomet palauksiu tavo atsiliepimų, nes kažkokie x-failai žiūriu ax.gif

Paskambinau sesei, kuri naudoja tušą apie mėnesį laiko. Sakė, kad netepa smile.gif O blakstienos jos yra laaabai labai ilgos. Kaip priklojuotos smile.gif Rimtai. Nesu sutikus žmogaus su ilgesnėm blakstienom smile.gif
Tai aš dabar tikėsiu, kad Palominai papuolė koks tai nelabai geras, o man atsiųs labai gerą cool.gif Labai tikėsiu, tai gal ir išsipildys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 09 14, 11:56)
Būk gera, negąsdink, nes aš savajį tik gausiu šiom dienom smile.gif Jau pradėjau bijot - o jei... Pabandyt yra viena, o naudoti kasdien - visai kas kita...Arba jei mano tušas bus ne toks geras kaip sesės, o toks teplius kaip Palominos... Tikiuosi, kad neateisiu poryt į temą visa pikta ir pajuodusiais nuo tušo paakiais  unsure.gif  biggrin.gif

gerai nebegasdinsiu lotuliukas.gif o tu nebesigasdink.. kai gausi saviski ir panaudosi kelias dienas tada lauksim atsiliepimu smile.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 09 14, 11:59)
Palomina, o tau tepdavo sintetiniai tusai? As kai paskaitau apie ta tepima, vis bijau pereit prie naturalaus blush2.gif  rolleyes.gif  , nes man ir sintetiniai kai kurie, pvz., Loreal dvipusis tepdavo paakius g.gif

sintetiniai, aisku, budavo kai kurie patepliodavo paakius, bet voku niekada smile.gif
nemanau, kad reiketu bijoti natur. tusu smile.gif kaip ir sintetinius svarbiausia - atrasti savo..
pvz., kaip ir Hauschka Volume, kiek prisimenu vienoms labai gerai budavo (tame tarpe ir man), netepdavo paakiu, o va buvo ir tokiu, kurioms jis tepdavo.. kol neisbandysi, tol nesuzinosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 14 rugsėjo 2010 - 11:06
QUOTE(Jorun @ 2010 09 13, 18:26)
Merginos,

gal kam bus idomu, dar radau sita video,  labai neblogai matosi spalvos. Sios merginos puslapyje Youtube dar ir kiti video yra. Kas supranta italiskai, puiku, as tai tik apgraibom, bet esmes nekeicia, apsvietimas neblogas pas ja, spalvos matosi, ko negalima pasakyti apie kitus video jutubeje.

Man tai įdomu, ką ji ten papurškia ant rankos ir poto su šepetėliu tepa šešėlius (gal vandenį - sudrėkina taip?)/

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 14, 11:17)
merginos gal kuri noretumet kartu pirkti zalio lapo tusa ultra black spalvyte 4u.gif

O kur tu jį radai ir kiek kainuotų?
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 14, 11:37)
o cia raso, kad hydro nuo 25 g.gif o rozine nuo 35 ax.gif

Gal ir taip- cia aplamai , rekomendacijos tik- nieko ten nera tose sudetyse tokio isskirtinio ar kitokio-palyginkit sudetis - beveik vienodi pagrindai, na, siek tiek kazko vienur daugiau, kitur maziau , bet ypatingo nieko nematau- hialuronas pvz. visose serijose.. - kai kuriuose kituose puslapiuose isvis neraso nuo keliu metu Lavere serijos, tik apraso mazdaug situacija- pvz. auginami vaikai, stresas, itampa- nu ir interpretuoji kiek metu cia mazdaug gali buti biggrin.gif . Arba- jau vaikai uzauginti , metai paliko savo...biggrin.gif ir t.t.
Man ir Hydro ir Intensive atrodo tinkama nuo +25 iki kokiu 55 metu, nes jau veliau ta serija Solution- ten jau raso apie menopauze, kitus dalykus, tai kaip tai psichologiskai nepirkciau dar. Nors sudetys kai paziuri irgi- nu nieko ten toookio smile.gif
Aplamai man tas skirstymas pagal metus - toks labiau komerciniais sumetimais. Gal as ir neteisi, bet paziuriu i sudeti- kuom man gali netikti pvz. vynuogiu ekstraktas, sojos ekstraktas ar pan.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 14 rugsėjo 2010 - 11:15
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 14, 11:02)
o per tarpininke butinas didelis kiekis, kad gautusi taip pigiai? bigsmile.gif

nea, jokių ypatingų nuolaidų perkamų tušų kiekis nesuteikdavo, ten normali tokia kaina gaudavosi smile.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 09 14, 12:05)
pvz., kaip ir Hauschka Volume, kiek prisimenu vienoms labai gerai budavo (tame tarpe ir man), netepdavo paakiu, o va buvo ir tokiu, kurioms jis tepdavo.. kol neisbandysi, tol nesuzinosi smile.gif

iš kokių 5-ių turėtų du man irgi nepatiko. Tai kaip ant kokios partijos užtaikysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 14, 12:18)
nea, jokių ypatingų nuolaidų perkamų tušų kiekis nesuteikdavo, ten normali tokia kaina gaudavosi smile.gif

is kokios pardes uzsakinedavo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 14, 10:43)
Apie Hauscka roziu krema

Pradzioje atrodo toks riebokas, sunkokas- taciau man labai greitai susigeria, nelieka jokio blizgejimo, kaip atrodytu, jog turetu likti nuo riebesnio kremo. Zodziu rudeniui, ziemai - idealu manau. Bet vel gi- kas tinka vienam, nebutinai tiks kitam mirksiukas.gif

Kaip tik uzejau noredama paklausti koki kremuka patartumet saltajam sezonui 4u.gif
Atsakyti
žalio lapo tušas iš čia ir čia. O kooperavomės todėl, kad tarpininkės nelabai nori užsiimti po vieną tušą ir tikriausiai ne visos sutinka pirkti iš šitos parduotuvės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 14 rugsėjo 2010 - 11:36
Kadangi dar tik rugsejo 14-oji, tai ir man reikia tuso! lotuliukas.gif

Ne juokas juokais, bet kokiom dar dviem savaitem turiu ir viskas. Galvojau irgi apie Benecos, nes labai jau ta kaina patraukli. bigsmile.gif
Tai va palauksiu per ta laika Raganos atsiliepimu dar kaip tik apie sita tusa.
Atsakyti