Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 14, 11:02)
radau 1 vietoj kur atsiustu i LT tai gautusi tusas su viskuo apie 35lt ax.gif

o kur radai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 14, 09:57)
O as save paskutini karta palepinsiu, nes gera buvau  biggrin.gif  , atsisiusiu ta Lavere 7 dienu kurso rinkinuka, Rasmos uzrodyta... Jau kaip isgrazesiu  rolleyes.gif  rolleyes.gif , matomai net nesisveikinsiu su niekuom...  laugh.gif

as tiek praejusi menesi buvau gera , kad piniginej pradejo kaukti vejai lotuliukas.gif

o tas rinkinukas, jis pagal metus ten, kiek atsimenu is diskusiju tai to hydro nebera pirkime, ar klystu?
Atsakyti
man irgi zalio lapo, arba benecos turesiu pirkti, beje Palomina ar dar tebetepa jis paakius?
Atsakyti
merginos gal kuri noretumet kartu pirkti zalio lapo tusa ultra black spalvyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 14, 11:17)
man irgi zalio lapo, arba benecos turesiu pirkti, beje Palomina ar dar tebetepa jis paakius?

tepa, nesu patenkinta tusu smile.gif net savo blog'e parasiau, kad nepirksiu antra karta.. zinoma, sunaudosiu as ji, bet tikrai nekartosiu..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 14, 10:24)
tepa, nesu patenkinta tusu smile.gif net savo blog'e parasiau, kad nepirksiu antra karta.. zinoma, sunaudosiu as ji, bet tikrai nekartosiu..

Aš laukiu Benecos tušo, bet nebijau tepimo, nes turėjau progos išbandyt porą kartų (ačiū, sese 4u.gif ) Nu netepė man vissiškai. Buvau juo pasidažius važiuodama į kelionę, kai iš namų išvažiavau 5 val. ryte, o grįžau vėlai vakare ir didžiają laiko dalį praleidau mašinoje. Netepė ir padažė labai gražiai, todėl ir susigundžiau užsisakyt rolleyes.gif Tikiuosi, kad nepakeisiu nuomonės ilgiau panaudojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 14, 09:27)
Sveikos merginos 4u.gif gal kuri esate turejusi toki dezodoranta smile.gif internete dauk geru atsiliepimu, tad gundausi ax.gif user posted image
Mano plauku saknys riebokos, pats plaukas sausas, kuri geriau balzama rinktis kameliju ar GPB? kazi GPB uztektu drekinimo kurio mano plaukams siuo metu truksta? aciu 4u.gif

As turejau, bet man nelabai patiko, po gimdymo labai prakaituodavau, atidaviau draugei, man prie sirdies purskiami, man patiko alverde purskiamas salavija-zalia citrina smile.gif
O kaip jusy vyrams patiko aubrey linija vyrams, dairausi sampuna su balzamu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 14, 11:14)
as tiek praejusi menesi buvau gera , kad piniginej pradejo kaukti vejai lotuliukas.gif

o tas rinkinukas, jis pagal metus ten, kiek atsimenu is diskusiju tai to hydro nebera pirkime, ar klystu?

lotuliukas.gif pas mane jau kaukia, uzia tiesiog, ale nebusiu moteris, kad ko nors nesugalvosiu... rolleyes.gif biggrin.gif

Tai mumi gi ir nereikia Hydro. Mums KOLKAS pakanka rozinio -Intensive – Relax Impression rinkinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 14, 10:35)
Tai mumi gi ir nereikia Hydro. Mums KOLKAS pakanka rozinio -Intensive – Relax Impression rinkinio  smile.gif

o cia raso, kad hydro nuo 25 g.gif o rozine nuo 35 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 14 rugsėjo 2010 - 10:38
QUOTE(ragana @ 2010 09 14, 11:31)
Aš laukiu Benecos tušo, bet nebijau tepimo, nes turėjau progos išbandyt porą kartų (ačiū, sese  4u.gif ) Nu netepė man vissiškai. Buvau juo pasidažius važiuodama į kelionę, kai iš namų išvažiavau 5 val. ryte, o grįžau vėlai vakare ir didžiają laiko dalį praleidau mašinoje. Netepė ir padažė labai gražiai, todėl ir susigundžiau užsisakyt  rolleyes.gif  Tikiuosi, kad nepakeisiu nuomonės ilgiau panaudojus smile.gif

tai gerai, kad tau tinka ir netepa smile.gif o man cia pirmas tusas, kuris taip tepa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 14, 11:24)

Palomina, gal tavo blakstienos labai liečiasi į vokus, visą vasarą jį naudojau ir po visą dieną išbūdavau per karščius, nu niekas netepė schmoll.gif
Tik dabar rudenį, kai riebesnius kremus pradėjau naudoti, tai antroje dienos pusėje patepa, bet jau ir apseno jis manau per tiek laiko, ir žinoma kad natūraliam produktui tie riebesni paakiai prideda rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2010 09 14, 11:44)
tai gerai, kad tau tinka ir netepa  smile.gif  o man cia pirmas tusas, kuris taip tepa  biggrin.gif

Dar galimas variantas, kad kažkokios nevykusios serijos pasitaikė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 14, 10:44)
tai gerai, kad tau tinka ir netepa  smile.gif  o man cia pirmas tusas, kuris taip tepa  biggrin.gif

Būk gera, negąsdink, nes aš savajį tik gausiu šiom dienom smile.gif Jau pradėjau bijot - o jei... Pabandyt yra viena, o naudoti kasdien - visai kas kita...Arba jei mano tušas bus ne toks geras kaip sesės, o toks teplius kaip Palominos... Tikiuosi, kad neateisiu poryt į temą visa pikta ir pajuodusiais nuo tušo paakiais unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti