Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(ernesin @ 2010 09 13, 20:28)
Toks tarsi mėtinis su veido pieneliu sumaišytas, esu kartą net pati juo veidą pasitepusi, tikrai labai malonus toks vėsinantis ir švelnus jausmas biggrin.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(ragana @ 2010 09 13, 20:45)
Mano vyras irgi šį naudoja. Kvapą apibudino kaip keistą, bet sakė, kad neerzinantis smile.gif O šiaip tai losjoną gyrė, įvertino kaip gerą
biggrin.gif

gal buna jo meginukais pradziai pabandyti,nes Farfalla Sandalwood jam netiko kvapas, tai gerai, kad maziuka buvau parsiuntusi doh.gif

QUOTE(Odrey @ 2010 09 13, 22:21)
As tai siulau nors viena karta duot pabandyt.

maniskis ne tai, kad nenori, o tingi, vazineja i komandiruotes, tai ir sako kur as tampysiuos tuos aliejus, tai ir ieskau, ko nors kas jam tiktu, neuzimtu daug laiko ir vietos kosmetinej lotuliukas.gif Kol namie as teplioju ir puoseleju, tol gerai, bet kai paciam reikia savim pasirupinti,tai jau kita kalba, kaip ir su ranku kremu, nupirkau tam, kad stovetu namie, nors rankos siaubingai sauseja doh.gif
Atsakyti
Taigi stai - pagaliau ! Po 4 vnt. Hauschkos kompaktinio bronzanto pakuociu isnaudojimo, pagaliau siandien ryte isvydau EŽ ant savo veido... Kas negali atsisakyti to brudo, kaip buvo man( tiesiog isroviau is saves) , o nori tokio vaizdo kaip su EŽ- neuzteks tepti ji ant kremo- nes as apie metus laiko taip ir nemaciau to, ko norejau- bronzantinio vaizdo...Jei paskaitys cia kokia ligone del EŽ biggrin.gif , siulau nusipirkti Hauschkos krempudra (Translucent Make-up Nr.2 ) biggrin.gif ir ant virsaus "pereiti" kompaktiniu bronzantu. Ir tada jau tikrai 99,8 proc AŽ vaizdo. Tiesa, nuo krempudros veidas siek tiek leliskas darosi ( nemegstu kai matosi, jog kazkas yra- labai jau lygi oda, akys tiesog islipo biggrin.gif ), taciau cia tik per didelio kiekio rezultatas- sekanti karta siek tiek maziau krempudros tepsiu, reikia labai nedaug.
Veidas svelnus, matinis, uzmaskuotas, sveiko idegio spalvos thumbup.gif rolleyes.gif

Dar negaliu atsidziaugti roziu kremu - irgi pataikiau puikiai. Paskutiniu metu, nors dar net nesildymo sezonas, kartais nosies krastuose arba virs nosies, per viduri antakiu vis pastebedavau koki nusausejima siek tiek - na, pasitepdavau tas vietas kuom nors riebiau- pvz. sviestmedziu. Tai sis kremas tikrai- kaip ir merginos rase-ziemai labiau smile.gif , vasara norisi lengviau ir gaiviau, taciau man siuo metu jis labai i tema, o jau kvapas kvapas wub.gif Manau, kad nuo siol savo krepselyje visada turesio sio kremo, na ir zinoma AquaBio wub.gif

Tai zalio lapo tuso nebus kaip matau unsure.gif Turekit sazines, jau 3 perku nenaturalu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 14 rugsėjo 2010 - 09:31
o apie koki diva roziu krema kalbi g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 14, 10:37)
o apie koki diva roziu krema kalbi g.gif

Apie Hauscka roziu krema
user posted image

Pradzioje atrodo toks riebokas, sunkokas- taciau man labai greitai susigeria, nelieka jokio blizgejimo, kaip atrodytu, jog turetu likti nuo riebesnio kremo. Zodziu rudeniui, ziemai - idealu manau. Bet vel gi- kas tinka vienam, nebutinai tiks kitam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 14 rugsėjo 2010 - 09:44
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 14, 10:28)
Tai zalio lapo tuso nebus kaip matau  unsure.gif  Turekit sazines, jau 3 perku nenaturalu  verysad.gif

is kur pirkdavot? ir kokia kaina su viskuo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 14, 10:44)
is kur pirkdavot? ir  kokia kaina su viskuo? 4u.gif

Is JAV per tarpininkes, kiek pamenu -per SM tarpininkes . Buvo cia didelis uzsakymas kadaise, bet daugiau niekas tuom nebeuzsieme unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 14, 09:15)

gal buna jo meginukais pradziai pabandyti,nes Farfalla Sandalwood jam netiko kvapas, tai gerai, kad maziuka buvau parsiuntusi doh.gif

Tiksliai nežinau, bet manau, kad Holos turėtų būti g.gif
Kaip tik pažiūrėjau HOLOS puslapį, tai šiam losjonui dabar nuolaida wink.gif
Losjonas
Apie mėginukus nieko neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 14, 10:45)
Is JAV per tarpininkes, kiek pamenu -per SM tarpininkes . Buvo cia didelis uzsakymas kadaise, bet daugiau niekas tuom nebeuzsieme unsure.gif

o kokia kainyte uz tusa iseidavo su viskuo?
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 14, 09:28)
na ir zinoma AquaBio  wub.gif

Tai zalio lapo tuso nebus kaip matau  unsure.gif  Turekit sazines, jau 3 perku nenaturalu  verysad.gif

kokia serija turi?

man ir reikia, bet kol kas laukiu pinigines pastorejimo ax.gif

Rasma ar jus toki seruma bandet?
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 14, 10:49)
o kokia kainyte uz tusa iseidavo su viskuo?

g.gif gal kas labiau atisimins, man atrodo apie 25 lt gal su viskuom...Pataisykit, jei kuri tiksliau atsimena, bet tikrai labai pigiai ten...

QUOTE(eglute82 @ 2010 09 14, 10:49)
kokia serija turi?

Kazin kokia? Taigi kam virs 30 doh.gif biggrin.gif Turiu ta Phyto dienini smile.gif , kur pasakojau, kad man visas veidas svyti nuo jo. O cia is manes saipesi del to biggrin.gif , nu bet tikrai- nei joks kremas man taip veido neapsvytina biggrin.gif , kaip sis.

O as save paskutini karta palepinsiu, nes gera buvau biggrin.gif , atsisiusiu ta Lavere 7 dienu kurso rinkinuka, Rasmos uzrodyta... Jau kaip isgrazesiu rolleyes.gif rolleyes.gif , matomai net nesisveikinsiu su niekuom... laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 14, 10:57)
g.gif  gal kas labiau atisimins, man atrodo apie 25 lt gal su viskuom...Pataisykit, jei kuri tiksliau atsimena, bet tikrai labai pigiai ten...

radau 1 vietoj kur atsiustu i LT tai gautusi tusas su viskuo apie 35lt ax.gif
o per tarpininke butinas didelis kiekis, kad gautusi taip pigiai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 25: 14 rugsėjo 2010 - 10:03
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 14, 11:02)
radau 1 vietoj kur atsiustu i LT tai gautusi tusas su viskuo apie 35lt ax.gif
o per tarpininke butinas didelis kiekis, kad gautusi taip pigiai? bigsmile.gif

Nezinau, Ramintele, buvau tik viena is gaveju 4u.gif Butu saunu jei vel kas uzsiimtu ... smile.gif
Atsakyti