QUOTE(Odrey @ 2010 09 13, 23:21)
As tai siulau nors viena karta duot pabandyt. Nes maniskis irgi buvo tokios nuomones, kad tu daryk ka nori su savim, bet palik mane ramybej, man dar gyvent neatsibodo
Bet tai kaip gerai, nereikia atskirai praktiškai pirkt, gali ir pati naudot Bet aš saviškį, nežinau, ar kada prikalbinsiu
QUOTE(letuciux @ 2010 09 14, 00:29)
Na, paskaitinėjau ir supratau, kad man reiktų kosmetologijos pradžiamokslį praeiti. Nelabai aš ką sau deduosi, kremų beveik nenaudoju, kaukių nesidedu Na, plaukus plaunu, veidą su moliu kartais nusiplaunu, pasidažau su savo neeko kosmetika, bet ir tai neypatingai moku. Ką su manim tokia daryti?
Beje, kur agurkų sultis naudojat? turiu tokių iš savo šiltnamio, nesivalgo ko tai jie, tai gal ką naudingo galėčiau iš jų "išspausti?"
Beje, kur agurkų sultis naudojat? turiu tokių iš savo šiltnamio, nesivalgo ko tai jie, tai gal ką naudingo galėčiau iš jų "išspausti?"
Jei oda neproblematiška, tai gal ir poreikio tokio nėra
Apie agurkus jau atsakė. Merginos deda į kaukes, arba užsišaldo ledukų, kuriuos naudoja veidui
QUOTE(Elenytė @ 2010 09 14, 04:09)
Galbūt kam nors bus įdomu pasižiūrėti, tai įdedu paveikslėlį Prie paveikslėlio buvo nurodyta, jog tai kinų išmintis, kuriai daugiau negu 5 tūkstančiai metų."
Labai įdomu, dėkui, kad įdėjai