Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Odrey @ 2010 09 13, 23:21)
As tai siulau nors viena karta duot pabandyt. Nes maniskis irgi buvo tokios nuomones, kad tu daryk ka nori su savim, bet palik mane ramybej, man dar gyvent neatsibodo  lotuliukas.gif

Bet tai kaip gerai, nereikia atskirai praktiškai pirkt, gali ir pati naudot ax.gif Bet aš saviškį, nežinau, ar kada prikalbinsiu

QUOTE(letuciux @ 2010 09 14, 00:29)
Na, paskaitinėjau ir supratau, kad man reiktų kosmetologijos smile.gif pradžiamokslį praeiti. Nelabai aš ką sau deduosi, kremų beveik nenaudoju, kaukių nesidedu smile.gif Na, plaukus plaunu, veidą su moliu kartais nusiplaunu, pasidažau su savo neeko kosmetika, bet ir tai neypatingai moku. Ką su manim tokia daryti?  doh.gif
Beje, kur agurkų sultis naudojat? turiu tokių iš savo šiltnamio, nesivalgo ko tai jie, tai gal ką naudingo galėčiau iš jų "išspausti?"  book.gif

Jei oda neproblematiška, tai gal ir poreikio tokio nėra smile.gif

Apie agurkus jau atsakė. Merginos deda į kaukes, arba užsišaldo ledukų, kuriuos naudoja veidui ax.gif

QUOTE(Elenytė @ 2010 09 14, 04:09)
Galbūt kam nors bus įdomu pasižiūrėti, tai įdedu paveikslėlį 4u.gif  Prie paveikslėlio buvo nurodyta, jog tai — „kinų  išmintis, kuriai daugiau negu 5 tūkstančiai metų."

Labai įdomu, dėkui, kad įdėjai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif gal kuri esate turejusi toki dezodoranta smile.gif internete dauk geru atsiliepimu, tad gundausi ax.gif user posted image
Mano plauku saknys riebokos, pats plaukas sausas, kuri geriau balzama rinktis kameliju ar GPB? kazi GPB uztektu drekinimo kurio mano plaukams siuo metu truksta? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 14, 09:27)
Mano plauku saknys riebokos, pats plaukas sausas, kuri geriau balzama rinktis kameliju ar GPB? kazi GPB uztektu drekinimo kurio mano plaukams siuo metu truksta? aciu 4u.gif

AO kameliju balzamo nesu turejusi, o GBP kai turejau patiko, bet as sakyciau, kad jis labiau maitinantis plaukus nei drekinantis g.gif bent jau man tai reikedavo labai nedaug deti ir labai trumpai laikyti, nes kitaip plaukus labai apsunkindavo.. Mano naudoti drekinantys balzamai niekada neapsunkindavo plauku (BEMA, dr.H, AO su zaliaja arbata)..
Na, nors gal kiekvienas skirtingai supranta plauku drekinima g.gif bet as tai manau, kad jei plaukus apsunkina, tai - maitinantis labiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 14 rugsėjo 2010 - 08:36
QUOTE(Palomina @ 2010 09 14, 09:31)
AO kameliju balzamo nesu turejusi, o GBP kai turejau patiko, bet as sakyciau, kad jis labiau maitinantis plaukus nei drekinantis  g.gif  bent jau man tai reikedavo labai nedaug deti ir labai trumpai laikyti, nes kitaip plaukus labai apsunkindavo.. Mano naudoti drekinantys balzamai niekada neapsunkindavo plauku (BEMA, dr.H)..
Na, nors gal kiekvienas skirtingai supranta plauku drekinima  g.gif  bet as tai manau, kad jei plaukus apsunkina, tai - maitinantis labiau..

o kuris is tavo turetu balzamu tavo nuomone geriausiai drekindavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 14, 09:36)
o kuris is tavo turetu balzamu tavo nuomone geriausiai drekindavo 4u.gif

BEMA is KN
Tikrai labai patiko, tik rekordiskai greitai ji sunaudojau biggrin.gif per 1,5 men. kai paprastai man plauku balzamo uztenka bent pusmeciui..
Pabaigsiu savo dabar turimus balzamus, ir manau, isigysiu BEMA balzama.. pasiilgau..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 14, 09:38)
BEMA is KN
Tikrai labai patiko, tik rekordiskai greitai ji sunaudojau  biggrin.gif  per 1,5 men.  kai paprastai man plauku balzamo uztenka bent pusmeciui..
Pabaigsiu savo dabar turimus balzamus, ir manau, isigysiu BEMA balzama.. pasiilgau..

o kokia jo kaina?
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 14, 09:39)
o kokia jo kaina?

39 lt/200 ml
na sakyciau nepigus.. ypac kai taip greitai sunaudojau..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 14, 09:43)
39 lt/200 ml
na sakyciau nepigus.. ypac kai taip greitai sunaudojau..

na taip.... aciu 4u.gif reiks uzsukt i KN prigriebt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 14, 09:27)
Sveikos merginos 4u.gif gal kuri esate turejusi toki dezodoranta smile.gif internete dauk geru atsiliepimu, tad gundausi ax.gif

Sveika,
Šitą esu pirkus mamai, bet taip ir nepaklausiau ar patiko. Man atrodo, dar tebenaudoja, tai prie progos galėsiu užklaust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 14, 09:47)
Sveika,
Šitą esu pirkus mamai, bet taip ir nepaklausiau ar patiko. Man atrodo, dar tebenaudoja, tai prie progos galėsiu užklaust smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 09 13, 19:33)
Oleic/linoleic/linolenic Polyglycerides,

Sucrose Acetate Isobutyrate,
Tik va dėl šių dviejų abejonių kyla

vakar pralaimėjau konkurenciją dėl kompiuterio . Nelabai ką galiu apie juos pasakyti, tiek, kad jie man irgi neįprasti, bet gal nėra ir blogi? Nes pirmasis įeina ir į Physicians Formula ekologiškus lūpų blizgius, šią medžiagą naudoja Elysambre. Ją suradau ir ekologiškame Essenza vaikiškame kremuke g.gif

antradis tai maisto priedas, tai irgi tikėčiaus, kad nekenkia 4u.gif

QUOTE(Odrey @ 2010 09 13, 23:21)
dabar jau antra buteliuka hidrolatu sumaisiau. Pelargonijos per puse su germaniskaja ramunele, ir ant slapio veiduko argano aliejaus keli lasai. Kaip didelis naudoja

MB pripažįsta citrinines verbenas, čampakas ir nerolio eliksyrą. Ir irgi dingo poreikis kremams, nes oda švelnutėlė: nei ją nusausina tokia priežiūra, nei permaitina. Gerai tiems vyrams biggrin.gif

QUOTE(supere @ 2010 09 13, 23:23)
Satura, nesikankink. Jeigu noretum pamatyti Smoky Brown gyvai, mielai parodyciau  4u.gif

labai ačiū 4u.gif Bet mes su agnuta vistiek matysimės 4u.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 09 13, 23:57)
bet dabar jau ir as ant kedes nenusedziu, reikia man pudros is lilylolo  blush2.gif

turi kažką ta firma drinks_cheers.gif Man atrašys jos team'as dėl ultramarinų žymėjimo INCI sistemoje, įdėsiu čia jų pilną atsakymą smile.gif

QUOTE(letuciux @ 2010 09 14, 00:29)
Ką su manim tokia daryti?  doh.gif

Beje, kur agurkų sultis naudojat? turiu tokių iš savo šiltnamio, nesivalgo ko tai jie, tai gal ką naudingo galėčiau iš jų "išspausti?" 

tai laimingas tu žmogutis 4u.gif biggrin.gif

pagal čionykštes rekomendacijas nusilupau juos, sutarkavau su paprasta burokine tarka, per marlę nuspaudžiau ir susišaldžiau sulčių ledukuose smile.gif Naudosiu veidui masažuoti, gal atšildžius ir į kaukes wink.gif Dabar tai tingisi ir neatrodo pirmo svarbumo reikalas, bet neabejoju, kad žiemą, pavasarį džiaugsimės sandėliukus rudens gėrybių prisikišę ax.gif

QUOTE(Elenytė @ 2010 09 14, 04:09)
Galbūt kam nors bus įdomu pasižiūrėti, tai įdedu paveikslėlį 4u.gif 

labai gerai, kad įdėjai drinks_cheers.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 14, 09:22)
Bet tai kaip gerai, nereikia atskirai praktiškai pirkt, gali ir pati naudot ax.gif Bet aš saviškį, nežinau, ar kada prikalbinsiu

mano galva, tai yra dvi argumentų grupės: sveikata, o jei tas neveikia, tai praktiškumas, pinigų sutaupymas kosmetikai perkant daiktus tuos pačius abiems rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 14, 09:52)
mano galva, tai yra dvi argumentų grupės: sveikata, o jei tas neveikia, tai praktiškumas, pinigų sutaupymas kosmetikai perkant daiktus tuos pačius abiems rolleyes.gif

Pirmuoju remiantis, aš jam praktiškai pakeičiau visas priemones į natūralias. Būtent po skutimosi jam atskirai perku alkoholinio tipo priemonę, bet tas antrasis argumentas ryžtui išbandyt ir tokį variantą jam turėtų suveikt biggrin.gif Kai tą pirktinę pabaigs, žadėjau kažką pati jam sumaišyt, gal ir neprireiks ax.gif
Beje, noriu pasidžiaugt, kad viena pagrindinių problemų buvo su MB dezodoranto keitimu. Natūralūs pirktiniaijam buvo neveiksmingi, pats geriausias buvo Nivea, bet kai vasarą per tuos karščius išbėrė pažastis (iš tikrųjų nežinau nuo ko, bet argumentavau, kad nuo dezodoranto biggrin.gif bet sakyčiau, visai tikėtina, kad nuo jo ax.gif), kad erzino bet koks dirginimas, tai perėjo prie mano gamybos dezodoranto. Gal ir silpnesnis, dažniau reikia tept, bet pagaliau įtiko ax.gif Dabar padariau su citrinų esteriu ir farnesolu, tai šitas veiksmingesnis. Žodžiu, dabar naudoja ir nesiskundžia smile.gif
Atsakyti