QUOTE(ashtri @ 2010 09 20, 11:30)
25 Lt už berods 250 g
Kaina padori, reikės išmėginti, įtariu jis labai lengvutis turėtų būti. Esu gėrusi
Ciel d'Azur tai patiko, o vat iš Aromanatural
žalias montmorilonito molis - ne, turi kažkokį specifinį skonį, kvapą ir gan toks sunkus
QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 12:10)
savaitgalį išbandžiau Madara drėkinantį fluidą riebiai ir mišriai odai (žalia pakuotė) - na ir labai patiko
Gerai geriasi, drėkina, nepalieka jokios plėvelės. Dabar tikrai galiu pasakyti, kad turi Madara ir gerų produktų
Tik žiemai jis gal nelabai, labiau šiltajam sezonui.
Aš irgi turėjau jo miniuką, man tai nepatiko, kažkokios dalelės veliasi ant veido jį tepantis, toks visiškai tolygiai nesiskirstantis ir neslidus, o ir drėkinimo laukiamo nepastebėjau, nors naudojau vasarą per karščius
QUOTE(Odora @ 2010 09 20, 12:44)
eglute, man negaliu sakyti, kad sausina (oda misri) nosis, skruostai, kakta, smakras viskas ok, bet apie akis, skruosto dalis tarpe akies ir nosies - pleiskanoja, bet sitos vietos pas mane visad tokios jautrios tai nedristu kaltinti kremo, tiesiog ten atskirai reiktu kitkuo tepti, kad ir kaip man nepatiktu terliotis.
Pas mane lygiai tokia pati situacija, sausėja tik ten kaip ir aprašė Odora, aš karts nuo karto nakčiai tepuosi veidą
Ciel d'Azur intensyviu veido kremu su alaviju, arba rytais tik tas vietas juo patapšnoju
QUOTE(Pasaulė @ 2010 09 20, 12:45)
Neišsisaugojau nuorodos, tik tekstą iš kelių žinučių persikopijavau. O šiaip aš ėjau į SM narius, ten susiradau Odrey ir jos žinutes. Arba gali eiti į 71 temą, kur nuo keturiasdešimtkažkelinto puslapio prasidėjo diskusija.
Ačiū, einu ieškoti
Papildyta:
Štai ČIA tas Odrey postas apie veido valymą aliejais