Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Dovish @ 2010 09 13, 20:35)
Turiu šešėlių paletę, štai tokią:
juoda, violetinė, šviesi smėlio, auksinė, samaninė spalvos. Visos turi blizgesio (nėra matinės). Naudoju visas spalvas, laiko palyginus gerai, pvz, šiandien visą voką buvo padažius auksine spalva ir išsilaikė iki vakarinio valymo thumbup.gif Beto maloniai tepasi ant voko smile.gif

Dovish 4u.gif
Nudžiuginai mane, kad turi blizgesio bigsmile.gif O spalvos kokios geros bigsmile.gif
O ta samaninė spalva turi pakankamai žalumo??? Ar daugiau į tamsumą???
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 13, 19:45)
labai domins atsiliepimai apie warm peach ir blondie atspalvius.. o kokio sviesumo tavo oda? pvz krempudru kokius nr. naudoji? as ir is tu sviesiuju, tik idomu ar sviesene esu ar tokia pati  biggrin.gif  pati masciau apie siuos atspalvius, tik vis dar galvoju, gal ir ta pati pati sviesiausia ismeginti  g.gif
butinai pasisakysiu drinks_cheers.gif ir paciai l. idomu, kaip ten bus.
del odos sp., tai uzdavei galvosuki. nezinau, ar idealiai tinkami mano naudojamu pudru atspalviai mano odai g.gif kremine pudra naudojau pask. metu berods 05 apricot, o mineraline ARTDECO nr. 4 , tik sakyciau truksta man su ja gyvumo, gal per smarkiai nusviesina, o ir toki ryza atspalvi kai padauginu uzdeda. zodziu, nesu pilnai patenkinta situo atspalviu, taigi abejoju ar kuo padejau doh.gif jei l. reikes, gal atsiusciau foto ar pan., tik primint tau reiktu 4u.gif pasisakysiu cia gavusi meginukuss tikrai
QUOTE(Satura @ 2010 09 13, 20:00)
reikia atsargiai su druskos kiekiu, nes jei per daug - ims trupėti nagai smile.gif
man tiek buvo ok 4u.gif apleidau dabar siek tiek sita reikala, bet reiks vel imtis. o ir siaip, gal naudingos pertraukeles g.gif

QUOTE(Odora @ 2010 09 13, 20:34)
o pas mane nagai visada ok, o su plaukais ir ju slinkimu etc kankinuosi, nesuprantu kodel taip yra, juk net vitaminai buna plaukams ir nagams na gal dar ragams lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif kai norejau ilgu nagu, niekaip neaugdavo. kai nebenoriu-atsibosta kirpti ir tvarkyti doh.gif tikiuosi neprisikalbesiu, bet man tegu jau geriau buna sveiki ir ilgi plaukai, negu nagai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 13, 22:43)
butinai pasisakysiu drinks_cheers.gif ir paciai l. idomu, kaip ten bus.
del odos sp., tai uzdavei galvosuki. nezinau, ar idealiai tinkami mano naudojamu pudru atspalviai mano odai g.gif kremine pudra naudojau pask. metu berods 05 apricot, o mineraline ARTDECO nr. 4 , tik sakyciau truksta man su ja gyvumo, gal per smarkiai nusviesina, o ir toki ryza atspalvi kai padauginu uzdeda. zodziu, nesu pilnai patenkinta situo atspalviu, taigi abejoju ar kuo padejau doh.gif jei l. reikes, gal atsiusciau foto ar pan., tik primint tau reiktu 4u.gif pasisakysiu cia gavusi meginukuss tikrai

tai turbut tavo tamsesne oda nei mano g.gif tinka man sviesiausi krempudru nr., kuriuos labai sunku rasti LT biggrin.gif bet dar neskaitau savo odos porcelianinio atspalvio.. ir pati nesuprantu kaip as taip nusviesejau, nes seniau tai lyg ir nebuvau tokia sviesi g.gif
is to ka uzsisakei domins kuri spalva atrodo sviesiausia ir ne rozine..
gerai, priminsiu as tau del nuotrauku, tikrai idomu paziuret skirtumus..
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 13 rugsėjo 2010 - 22:22
Sveikutes 4u.gif
As nevilty, MB pleiskanos, vis kaltina mano sampunus, nors istikruju, dirba dazytuoju, statybines dulkes, bet problema yra. Gal kuri parekomendos sampuna ir balzama??
Druide kazkada maciau, kad gire. Ar galite padeti?
Ir nymo bandziau, as itariu, kad jam truksta mineralu... g.gif
Ka man daryt, ka jam duoti??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 13 rugsėjo 2010 - 22:25
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 13, 19:14)
Sakykit panos, ka jus vyriskiai naudoja po skutimosi, kas isbandyta ir laiko patikrinta biggrin.gif maniskis i alieju dar kol kas ziuri skeptiskai, tai noriu koki kremuka nupirkt g.gif

As tai siulau nors viena karta duot pabandyt. Nes maniskis irgi buvo tokios nuomones, kad tu daryk ka nori su savim, bet palik mane ramybej, man dar gyvent neatsibodo lotuliukas.gif
Ir ismeldziau pabandyt vieninteli karteliuka taip kaip as pasakysiu.
Ir chaaaa.... dabar jau antra buteliuka hidrolatu sumaisiau. Pelargonijos per puse su germaniskaja ramunele, ir ant slapio veiduko argano aliejaus keli lasai. Kaip didelis naudoja, nepaisaint to, kad stalciuj guli net nepradetas buteliukas poskutimosi losjono (tik neatsimenu koks, nes tingiu nuo sofos atsikelt paziuret, bet kazkoks eco, Logona gal, bet nesu tikta) su visa dezute.
Ir jeigu dar mano zvitri akis ant jo papuola vonioj, tai dar ersketroziu seklu aliejum paakius pasitepa. Zodziu suemiau as ji i naga jaunuoli cool.gif brunette.gif
Bet faktas toks, kad jeigu nepatiktu ir nebutu gerai paciam, tai tikrai nenaudotu. Svarbiausia priverti pameginti.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 13, 16:52)
supere  thumbup.gif , matyt jų ir būsiu tiek laiko ieškojusi  drinks_cheers.gif Na, belieka dar gyvai pamatyti  rolleyes.gif

Satura, nesikankink. Jeigu noretum pamatyti Smoky Brown gyvai, mielai parodyciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 13, 23:18)
tai turbut tavo tamsesne oda nei mano  g.gif tinka man sviesiausi krempudru nr., kuriuos labai sunku rasti LT  biggrin.gif  bet dar neskaitau savo odos porcelianinio atspalvio.. ir pati nesuprantu kaip as taip nusviesejau, nes seniau tai lyg ir nebuvau tokia sviesi  g.gif
is to ka uzsisakei domins kuri spalva atrodo sviesiausia ir ne rozine..
gerai, priminsiu as tau del nuotrauku, tikrai idomu paziuret skirtumus..
4u.gif  4u.gif
man is salies visos baltos odos atrodo vienodai baltos, (tik karta po balto molio su cinku kaukes pamaciau, kad buna ir balciau uz balta hihihi.gif ) mano oda tokia marga, su demelemis, matomu kraujagysliu tinkleliu doh.gif ka cia supaisysi, kur tikroji jos sp.
pagal viska tau labiausiai tikti turetu blondie ar pati sviesiausia porcelain g.gif rozines sp. ir as nepakenciu biggrin.gif
zodziu, ok, ziuresim, sutarem ok.gif
QUOTE(Oksanik @ 2010 09 13, 23:20)
Sveikutes 4u.gif
As nevilty, MB pleiskanos, vis kaltina mano sampunus, nors istikruju, dirba dazytuoju, statybines dulkes, bet problema yra. Gal kuri parekomendos sampuna ir balzama??
gal lasink EA, pvz. rozmarinu ar kedru i samp. padaryk kaukiu kokiu saknims ar nuovirais perskalauk, aisku, jei leisis biggrin.gif
sisip del sampuno-manau jis turetu buti kuo svelnesnis visu pirma, bet ka konkreciai pasiulyti net nezinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 13 rugsėjo 2010 - 22:51
Labas vakaras 4u.gif nespeju as nei skaityti nei rasyti doh.gif
bet dabar jau ir as ant kedes nenusedziu, reikia man pudros is lilylolo blush2.gif
tik negaliu issirinkti g.gif In the Buff ar Blondie imti... mano oda sviesi, po vasaros siek tiek idegus ir strazdanota blush2.gif Reikes pasinaudoti Jorun patarimais ir rinktis Blondie, nes bijau, kad bus tamsokas in The Buff...

einu toliau rinktis thumbup.gif

Atsakyti
O jus dazotes eyeliner'iu? smile.gif gal koki superini esat atradusios ax.gif
Atsakyti
Na, paskaitinėjau ir supratau, kad man reiktų kosmetologijos smile.gif pradžiamokslį praeiti. Nelabai aš ką sau deduosi, kremų beveik nenaudoju, kaukių nesidedu smile.gif Na, plaukus plaunu, veidą su moliu kartais nusiplaunu, pasidažau su savo neeko kosmetika, bet ir tai neypatingai moku. Ką su manim tokia daryti? doh.gif
Beje, kur agurkų sultis naudojat? turiu tokių iš savo šiltnamio, nesivalgo ko tai jie, tai gal ką naudingo galėčiau iš jų "išspausti?" book.gif
Atsakyti
QUOTE(letuciux @ 2010 09 14, 00:29)
Na, paskaitinėjau ir supratau, kad man reiktų kosmetologijos smile.gif pradžiamokslį praeiti. Nelabai aš ką sau deduosi, kremų beveik nenaudoju, kaukių nesidedu smile.gif Na, plaukus plaunu, veidą su moliu kartais nusiplaunu, pasidažau su savo neeko kosmetika, bet ir tai neypatingai moku. Ką su manim tokia daryti?  doh.gif
Beje, kur agurkų sultis naudojat? turiu tokių iš savo šiltnamio, nesivalgo ko tai jie, tai gal ką naudingo galėčiau iš jų "išspausti?"  book.gif

atejot cia, turesit beda biggrin.gif nes cia pabuvus visko reikes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 13, 10:19)
Man irgi Elytė pasakojo apie tai, kad priklausomai nuo vietos, kur kyla spuogai, tai susiję su tam tikro organo sutrikimu.

Man irgi teko apie tai girdėti. Turiu tokį paveikslėlį, kur veidas zonomis suskirstytas pagal tai, kokio organo veiklą kokia zona atspindi. Tiesa, ten daugiau kalbama energetine prasme, bet gal zonos vis tiek tos pačios? g.gif Galbūt kam nors bus įdomu pasižiūrėti, tai įdedu paveikslėlį 4u.gif Prie paveikslėlio buvo nurodyta, jog tai — „kinų išmintis, kuriai daugiau negu 5 tūkstančiai metų."

QUOTE(letuciux @ 2010 09 14, 00:29)
Beje, kur agurkų sultis naudojat?

Aš dėčiau į molio kaukes smile.gif Dar labai gerai būtų tiesiog masažuoti ledukais veidą, kas neturi išsiplėtusių kapiliarų problemos.
Atsakyti