savaitgalį išbandžiau Madara drėkinantį fluidą riebiai ir mišriai odai (žalia pakuotė) - na ir labai patiko
Gerai geriasi, drėkina, nepalieka jokios plėvelės. Dabar tikrai galiu pasakyti, kad turi Madara ir gerų produktų
Tik žiemai jis gal nelabai, labiau šiltajam sezonui.
niekas apie kremus nepaklausėt, pati parašysiu esmę. Argital kremas su ylang ir ramunėlėmis toks problemų nekeliantis, kasdieninis variantas. Dabar drėkinimo pakanka, susigeria, palieka odą matinę. Nemažas jo kiekis, dar užtruksiu, kol išsinaudos. Kaip raminantį variantą po skutimosi kartais ir MB panaudoja.
Phyt-inov kremas serumas ir kaukė labai turtingi. Man jie naudotini, kai odai didesnės pagalbos reikia: po saulės vonių, kai žvarbu. Didelis pliusas, kad mažyčio lašelio reikia, jie labai skalsūs ir gal žiemą aš su jais abiem ir ištempsiu, nors man jau reikia visko iš Prancūzijos
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2010 09 20, 11:58)
Satura super krepsis
o prie veido prieminiu, stikliniam indeli tavo gamybos ir dar toks zalsvas stikliniam indeli su juodu kamstuku, kas ten toks?
mano gamybos gelis su kava ir su konjako ekstraktu. Pirmas ir labiausiai pavykęs. Man ir spalva jo graži, ir kvapas fainas, ir tepasi maloniai, geriasi. Ten žalias Suki indelyje yra mėtinis veido losjonas, labai stipriai drėkinantis. Bet nenaudoju, nes iki šiol mažai ką veidui tepiau, kadangi vasara, o dabar kai keičiu visą priežiūros sistemą, vėlgi kitaip ta rutininė priežiūra klostosi