Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 19, 23:53)
Nuo FIN šampūnų man niežti galvą. unsure.gif  Ilgą laiką naudojau UT rožių, ramunėlių šampūnus, dabar patinka Naturderm dažytiems plaukams  ax.gif

Naturderm - čia tos pačios iš Eurokos?
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 19, 23:00)
Naturderm - čia tos pačios iš Eurokos?

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 19, 22:29)
Etama, "Mėtos" ekstraktą nusipirkau Akropolio Maximoje  smile.gif Kainavo 19,99 Lt. Šalia stovėjo ir ekstraktas riebiems plaukams - gal yra bandžiusių?  4u.gif Nusistebėjau tik jokios sudėties neradusi, iš ko pagaminta. Nei ant popierinės dėžutės, nei ant butelio, nei jokio lapuko nebuvo pridėta. Internete ieškojau  rolleyes.gif
O kad brangus g.gif cia Kaune? blush2.gif sudetis yra ju psl., bet kaip suprantu radai ax.gif
QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 19, 23:37)
Etama, didelis didelis ačiū thumbup.gif  4u.gif

Ir dar visada tik atsikėlusi, praskalauju burną vandeniu ir tik tada geriu (kol neturėjau molio, buvo vanduo su citrina), skaičiau, kad ryte burnoje būna daug toksinų ir juos geriau išskalauti, kitaip jie keliauja vidun ax.gif
ok.gif drinks_cheers.gif
kaip idomu bigsmile.gif yra poveikis? rolleyes.gif
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 19, 23:58)
Satura, o kameliju aliejus ne per sunkus veido masaziukui?? klausiu, nes taip pat tusiu kameliju aliejaus
man jis kaip tik atrodo vienas lengviausiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 19, 23:21)
kaip idomu bigsmile.gif yra poveikis? rolleyes.gif

Nelabai supratau klausimo, poveikis nuo molio gėrimo ar burnos skalavimo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 19, 22:41)
Kur perki? mirksiukas.gif Kokia kaina?

Droge, kaip ir parašyta ant etiketės biggrin.gif kainos nepamenu, bus keli litai wink.gif

ashtri, pražioplinau tavo klausimą sad.gif Aš darydavau taip su moliu: du oranžinius šaukštelius į stiklinę iš vakaro, per naktį palaikau, ryte išgeriu viską ir mažiausiai pusvalandį nieko nė į burną, o kartais ir gerokai ilgiau - pagal situaciją. Dar galima gerti vakare prieš miegą, prieš tai pora valandų nevalgius. Man priimtinesnis rytinis režimas cool.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 19, 23:58)
Satura, o kameliju aliejus ne per sunkus veido masaziukui??

tai kad lengvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 00:26)
drinks_cheers.gif Man irgi FIN jojobos kondicionierius - topų topas!!!

Tikrai puikus kondicionierius!
Atsakyti
o sampuno va as ir neatrandu kol kas verysad.gif bet negaliu kaip dziaugiuosiu veidu thumbup.gif clap.gif assa.gif..beto pradedu manyti kad ir kremuka gal atradau-naudoju madaros, nu toks lygus skaistus ir pamaitintas veidas, nors minusiukas kad konforto pilno nejauciu, nes lyg mazas tempimas, bet gal per lengva kol kas pasirinkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 19, 22:29)
mano vatos diskeliai, balinti be chloro:

Ačiū už foto, dabar žinosiu rolleyes.gif

Palomina, labai gražus tavo krepšelis! O vat, mane sudomino vonios druskos "7 žolės"- ar su jom ten viskas gerai (natūralios ir t.t)? Mano MB šią druską labai mėgsta, o aš jam jau buvau nuporinus, kad jos turbūt negeros doh.gif ir geriau tu jų nenaudok. hihihi.gif
Atsakyti
na ką gi, šiek tiek vaizdinės medžiagos iš mano sandėlių. Vakar jau nebeturėjau jėgų atlikti reikalą iki galo ir nufotografuoti aliejų, eterinių aliejų, miltelių, kas kūnui, kvepalų, atarų ir kas keliaus į naujos šeimininkės rankas doh.gif Dar gal ir MB priemones reiktų surinkti į vieną vietą, gal kas kokių idėjų pasisemtų smile.gif

Veidui:

Kremai ir šveitikliai: orchidėjų ir nebegaminamas Logonos mėtinis šveitiklis, mano gamybos geliukas su kava stikliniame indelyje, mėtinis losjonas veidui, pirktinės priemonės:

user posted image

hidrolatų karalystė:

user posted image user posted image user posted image

eliksyrai veidui:

user posted image ir iš arčiau jazminų eliksyras. Toks skalsus, kad neina išnaudoti iki galo biggrin.gif user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 20 rugsėjo 2010 - 08:46
QUOTE(Satura @ 2010 09 19, 18:48)
einu viena, kad sąskaitos širdies negraužtų  B)

Oi, ėjau tai viena, MB mašinoj palaukė. Jau vienąkart pasimokiau doh.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 09 19, 22:45)
Jau kai parašiau, tai neduok tu Dieve  doh.gif Buvau Vilniuj, nulėkiau į Pilies gatvę, o parašiau tai visišką pievą  biggrin.gif Tai va, gal dar bus tokių žioplų kaip aš - PILIES G. SP NEBĖRA  schmoll.gif

ashtri, SP atsidarė ir Užupio gatvėj.
Atsakyti
dekoratyvinė:

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

šepetėliai:

pirmi du iš kairės išplauti, todėl tokie sukritę ir susmukę

user posted image

Plaukams:

user posted image

dublių nedėjau, bet to, kas užtikrintai naudojama turiu ne po vieną buteliuką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 20 rugsėjo 2010 - 08:50
QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 08:37)
ashtri, pražioplinau tavo klausimą sad.gif Aš darydavau taip su moliu: du oranžinius šaukštelius į stiklinę iš vakaro, per naktį palaikau, ryte išgeriu viską ir mažiausiai pusvalandį nieko nė į burną, o kartais ir gerokai ilgiau - pagal situaciją. Dar galima gerti vakare prieš miegą, prieš tai pora valandų nevalgius. Man priimtinesnis rytinis režimas  cool.gif

Kurioj temoj apie molio gėrimą diskutuot keltis? Prie maitinimos? g.gif Čia tai supykdysiu moderatores biggrin.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 20, 09:47)
ashtri, SP atsidarė ir Užupio gatvėj.

Vat būtent, kad Užupy tai mačiau, nors ten prasieiti tenka kokius 20 kartų rečiau nei Plies gatve lotuliukas.gif Dar ten kabo info lange, apie laimės valandas mamoms smile.gif
Atsakyti