QUOTE(Etama @ 2010 09 18, 20:41)
Zinok galvoju, kad aliejuj palaikius vistiek istrauktu gerasias ju savybes, tegu ir buna netirpus
nusipirkau spec. tokiam blakstienu tepaliukui tubele is AZ, uzpilciau ricinu ir gal dar kokiu maisytu aliejumi, tegu stovi ten, pamaisyciau pries dazant, pasitepciau ir manau blogaiu tikrai nebutu
va tokia tubele, man l. patiko, tikrovej dar graziau atrodo
Taip, is AZ
as su verteju pasidarbuoju ir issirenku prekes
prekiu vertimai, jei pades:
Augalinis silikonas ("silicone" végétal) 30ml 5.90 ; Šilko proteinai (protéines de soie) 30ml 5.90 ; Augaliniai keramidai (céramides vegetales) 30ml 7.90 ; Ryžių proteinai (protéines de riz hydrolysées) 30ml 3.20 .
Ryžių proteinai geriausiai tinka plauku priezuros priemonėms, bet galima naudoti ir kūno priežiūros priemonėse. Skatina vandens sulaikymą, todėl plaukas pastorėja teoriškai tai plauku apimtis turėtų padidėti.
Apie
augalinius keramidus stai cia is AZ psl. ukiskai, su google translater isverstas tekstas, bet bus mazdaug aisku
Etama, didelis didelis ačiū
QUOTE(ashtri @ 2010 09 19, 21:29)
Satura, gal patarsi - pasiėmiau naudojimui Argital žalio molio pakuotę, kur vidiniam vartojimui skirta. Kaip kaukes daryt - jau žinau
O vartojant į vidų kaip elgtis? Esminis klausimas man toks - ar yra nurodymai, kad prieš valgį ar po valgio, ar reikia kažkiek po išgėrimo nevalgyt ir pan?.
Aš taip pat tokį geriu
Lapelyje radau parašyta, kad rekomenduojama gerti iš ryto prieš valgį, arbatą ar kavą, tai taip ir darau. Po to kurį laiką nieko nevalgau ir negeriu (15-20 min). Beje, gėrimo yra du variantai- šaukštelį į stiklinę vandens ir gerti paliekant nuosėdas arba ant peilio galo į stiklinę vandens išgerti viską, tai aš antruoju būdu geriu (taupau
) Ir dar visada tik atsikėlusi, praskalauju burną vandeniu ir tik tada geriu (kol neturėjau molio, buvo vanduo su citrina), skaičiau, kad ryte burnoje būna daug toksinų ir juos geriau išskalauti, kitaip jie keliauja vidun
Gal aš čia visai ne į temą