Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

QUOTE(Satura @ 2010 09 19, 22:29)
mano vatos diskeliai, balinti be chloro:

user posted image  user posted image

user posted image

Kur perki? mirksiukas.gif Kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 19, 17:19)
Nusiroviau į Vilniaus gatvę to AO balzamo pirkt, o pasirodo SP ten jau nebėra  doh.gif Už tai Kosmadoj mačiau Madarai -20 proc. nuolaida  thumbup.gif

Jau kai parašiau, tai neduok tu Dieve doh.gif Buvau Vilniuj, nulėkiau į Pilies gatvę, o parašiau tai visišką pievą biggrin.gif Tai va, gal dar bus tokių žioplų kaip aš - PILIES G. SP NEBĖRA schmoll.gif

Kosmadoj ne tik Madarai -20 proc, bet dar ir akcija FIN šampūnams. Perki 400 ml šampūną, 250 ml kondicionieriaus dovanų. Rinkinio kaina - 23 Lt thumbup.gif Mačiau rozmarinų ir levandų rinkinius, abu ir prigriebiau (šiaip levandų nesu bandžius, per klaidą paėmiau hihihi.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 19 rugsėjo 2010 - 21:46
QUOTE(ashtri @ 2010 09 19, 22:45)
Jau kai parašiau, tai neduok tu Dieve  doh.gif Buvau Vilniuj, nulėkiau į Pilies gatvę, o parašiau tai visišką pievą  biggrin.gif Tai va, gal dar bus tokių žioplų kaip aš - PILIES G. SP NEBĖRA  schmoll.gif

Kosmadoj ne tik Madarai -20 proc, bet dar ir akcija FIN šampūnams. Perki 400 ml šampūną, 250 ml kondicionieriaus dovanų. Rinkinio kaina - 23 Lt  thumbup.gif Mačiau rozmarinų ir levandų rinkinius, abu ir prigriebiau (šiaip levandų nesu bandžius, per klaidą paėmiau hihihi.gif)

Jau turbūt metai kaip jų nėra hihihi.gif

O FIN šampūnai tau tinka, esi naudojusi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau vėl gerų atsiliepimų apie veido valymą aliejais, susiradau Odrey pasakojimą senoje temoje, nes anksčiau perskaičiau neįsigilinusi, tai reiks ir man mėginti. Tik ricinos aliejaus turėsiu nusipirkti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 19, 23:07)
Jau turbūt metai kaip jų nėra hihihi.gif

O FIN šampūnai tau tinka, esi naudojusi? mirksiukas.gif

swoon.gif o vaikščiota Pilies gatve praktiškai kasdien ph34r.gif

Jau nebepamenu, kiek laiko FIN šampūnus naudoju. Nei pleiskanų, nei niežulio thumbup.gif Bandyti: šokoladinis ir rozmarininis šampūnas, jojobos ir rozmarininis balzamai. Topas - jojobos balzamas, dabar maišau jį, Sante BC ir Madaros dažytiems plaukams. Visus skirtingai myliu biggrin.gif Šampūnai abu patiko, tik rozmarininis man ilgiau plauką neriebų palieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 19, 22:13)
swoon.gif o vaikščiota Pilies gatve praktiškai kasdien  ph34r.gif

Jau nebepamenu, kiek laiko FIN šampūnus naudoju. Nei pleiskanų, nei niežulio  thumbup.gif Bandyti: šokoladinis ir rozmarininis šampūnas, jojobos ir rozmarininis balzamai. Topas - jojobos balzamas, dabar maišau jį, Sante BC ir Madaros dažytiems plaukams. Visus skirtingai myliu  biggrin.gif  Šampūnai abu patiko, tik rozmarininis man ilgiau plauką neriebų palieka  smile.gif

drinks_cheers.gif Man irgi FIN jojobos kondicionierius - topų topas!!!
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 09 19, 23:12)
Prisiskaičiau vėl gerų atsiliepimų apie veido valymą aliejais, susiradau Odrey pasakojimą senoje temoje, nes anksčiau perskaičiau neįsigilinusi, tai reiks ir man mėginti. Tik ricinos aliejaus turėsiu nusipirkti. ax.gif

Gal gali įmesti nuorodą ir aš prisimenu tą postą bet negaliu surasti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 18, 20:41)
Zinok galvoju, kad aliejuj palaikius vistiek istrauktu gerasias ju savybes, tegu ir buna netirpus g.gif nusipirkau spec. tokiam blakstienu tepaliukui tubele is AZ, uzpilciau ricinu ir gal dar kokiu maisytu aliejumi, tegu stovi ten, pamaisyciau pries dazant, pasitepciau ir manau blogaiu tikrai nebutu g.gif va tokia tubele, man l. patiko, tikrovej dar graziau atrodo tongue.gif  blush2.gif

Taip, is AZ drinks_cheers.gif as su verteju pasidarbuoju ir issirenku prekes irnesakyk.gif prekiu vertimai, jei pades:
Augalinis silikonas ("silicone" végétal) 30ml 5.90 € ; Šilko proteinai (protéines de soie) 30ml 5.90 € ; Augaliniai keramidai (céramides vegetales) 30ml 7.90 € ; Ryžių proteinai (protéines de riz hydrolysées) 30ml 3.20 €.

Ryžių proteinai geriausiai tinka plauku priezuros priemonėms, bet galima naudoti ir kūno priežiūros priemonėse. Skatina vandens sulaikymą, todėl plaukas pastorėja teoriškai tai plauku apimtis turėtų padidėti.
Apie augalinius keramidus stai cia is AZ psl. ukiskai, su google translater isverstas tekstas, bet bus mazdaug aisku blush2.gif

Etama, didelis didelis ačiū thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 09 19, 21:29)

Satura, gal patarsi - pasiėmiau naudojimui Argital žalio molio pakuotę, kur vidiniam vartojimui skirta. Kaip kaukes daryt - jau žinau  biggrin.gif O vartojant į vidų kaip elgtis? Esminis klausimas man toks - ar yra nurodymai, kad prieš valgį ar po valgio, ar reikia kažkiek po išgėrimo nevalgyt ir pan?.

Aš taip pat tokį geriu smile.gif Lapelyje radau parašyta, kad rekomenduojama gerti iš ryto prieš valgį, arbatą ar kavą, tai taip ir darau. Po to kurį laiką nieko nevalgau ir negeriu (15-20 min). Beje, gėrimo yra du variantai- šaukštelį į stiklinę vandens ir gerti paliekant nuosėdas arba ant peilio galo į stiklinę vandens išgerti viską, tai aš antruoju būdu geriu (taupau hihihi.gif ) Ir dar visada tik atsikėlusi, praskalauju burną vandeniu ir tik tada geriu (kol neturėjau molio, buvo vanduo su citrina), skaičiau, kad ryte burnoje būna daug toksinų ir juos geriau išskalauti, kitaip jie keliauja vidun ax.gif Gal aš čia visai ne į temą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 19, 23:26)
drinks_cheers.gif Man irgi FIN jojobos kondicionierius - topų topas!!!

Kokį šampūną naudoji? Esi bandžiusi FIN šampūnus? smile.gif

QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 19, 23:37)
Aš taip pat tokį geriu  smile.gif Lapelyje radau parašyta, kad rekomenduojama gerti iš ryto prieš valgį, arbatą ar kavą, tai taip ir darau. Po to kurį laiką nieko nevalgau ir negeriu (15-20 min).  Beje, gėrimo yra du variantai-  šaukštelį į stiklinę vandens ir gerti paliekant nuosėdas arba ant peilio galo į stiklinę vandens išgerti viską, tai aš antruoju būdu geriu (taupau hihihi.gif ) Ir dar visada tik atsikėlusi, praskalauju burną vandeniu ir tik tada geriu (kol neturėjau molio, buvo vanduo su citrina), skaičiau, kad ryte burnoje būna daug toksinų ir juos geriau išskalauti, kitaip jie keliauja vidun ax.gif Gal aš čia visai ne į temą blush2.gif

Variantus žinau, dar neišsirinkau kurį smile.gif Bet irgi linkstu prie antrojo. Rytais dar geriu putinų sultis su medum ( wub.gif ) jį irgi reikia 30 min iki pusryčių suvartot. Tai dvejoju ar galiu kombinuot šiuos du gėrimus... unsure.gif
O kaukę iš to molio esate dariusi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 19 rugsėjo 2010 - 22:51
QUOTE(ashtri @ 2010 09 19, 22:51)
Kokį šampūną naudoji? Esi bandžiusi FIN šampūnus?  smile.gif

Nuo FIN šampūnų man niežti galvą. unsure.gif Ilgą laiką naudojau UT rožių, ramunėlių šampūnus, dabar patinka Naturderm dažytiems plaukams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 19, 22:51)
Variantus žinau, dar neišsirinkau kurį smile.gif Bet irgi linkstu prie antrojo. Rytais dar geriu putinų sultis su medum ( wub.gif ) jį irgi reikia 30 min iki pusryčių suvartot. Tai dvejoju ar galiu kombinuot šiuos du gėrimus...  unsure.gif
O kaukę iš to molio esate dariusi?  bigsmile.gif

Manau pirma išgerkit molį, o truputėlį vėliau sultis ax.gif
Kaukės dar su juo nedariau, nes turiu paprasto molio iš Drogo prisipirkus, tai pridedu dar šio bei to ir tokias kolkas tepu.
Atsakyti
Satura, o kameliju aliejus ne per sunkus veido masaziukui?? klausiu, nes taip pat tusiu kameliju aliejaus
Atsakyti