Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 73

Laba merginos, kreipiuosi, gal ir ne i tema blush2.gif , bet pastebejau kad mano simondsijos aliejuje, yra nuosedos, ar cia taip turi but? Ar jis jau pagedes? kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 19, 20:31)
Merginos, o kaip daromas tas veido valymas su ricinos aliejumi? Kažkaip nerandu temoje, gal neatidžiai ieškojau... blush2.gif
Perkeliu Saturos postą:
QUOTE(Satura @ 2010 09 15, 22:38)
turiu mažyti kreminį medvilninį rankšluostuką iš SP, būtinai su juo. Ištepu veidą aliejumi (šįvakar naudojau kamelijas su lašeliu levandų EA   wub.gif  ), pamasažuoju, tada sušlapinu rankšluostuką karštu vandeniu, nugręžiu ir uždedu trumpam ant veido. Taip tris kartus, paskui šiltu rankšluosčiu veidą nuvalau, rankšluostį pakišu po šaltu vandeniu ir vėl ant veido, kad poros užsivertų. Kad būtų SPA efektas, ant rankšluoščio dar užlašinau pora lašų apelsinų EA  rolleyes.gif

nežinau, man nepakartojamas jausmas - tikras poilsis, kaip Odrey ir žadėjo  4u.gif O tokie skirtingi eteriniai (levandos vs apelsinai) atrodo, net protą kažkur už kosmoso ribų nunešė smile.gif

procedūra baigta hidrolatu, lašeliu nerolio kartu su lašeliu apelsinų EA. Paakiams - avokadai. Rezultatas - sėdžiu apsipatenkinusi biggrin.gif

dedu pliusą, nes tai ne tas pats visai, kas nuprausti nešvarų veidą. Tai masažas, poilsis, savęs mylėjimas. Veidas taip ir jaučiasi - mylimas smile.gif
GinMinte, labai jau požymiai panašūs  drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 19 rugsėjo 2010 - 19:41
mergaites, pagaliau radau kas su manimi nerolio eliksyru pasidalins. patarkit kur man ji isipilti?
Atsakyti
jau dave minti, nuo lasiuku i nosi biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau Natuderm maitinamąjį šampūną ir nenuplaunamą purškiamą kondicionierių, neiškentusi pastarąjį jau išbandžiau ant sausų plaukų, pirmasis pastebėjimas, kad jis nedaro lanksčių plaukų kaip rašoma etiketėje, jie išdžiuvę tampa kaip supurkšti lengvos fiksacijos laku biggrin.gif Gan keistoko kvapo, bet nesmirdantis, o žvilgesio suteikia, kaip ir lakas suteiktų laugh.gif Žiūrėsim kaip seksis draugauti purškiant ant išplautų dar drėgnų plaukų ir ar matysis jo poveikis.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 19, 20:20)
Šiandien nusipirkau Natuderm maitinamąjį šampūną ir nenuplaunamą purškiamą kondicionierių, neiškentusi pastarąjį jau išbandžiau ant sausų plaukų, pirmasis pastebėjimas, kad jis nedaro lanksčių plaukų kaip rašoma etiketėje, jie išdžiuvę tampa kaip supurkšti lengvos fiksacijos laku biggrin.gif Gan keistoko kvapo, bet nesmirdantis, o žvilgesio suteikia, kaip ir lakas suteiktų laugh.gif Žiūrėsim kaip seksis draugauti purškiant ant išplautų dar drėgnų plaukų ir ar matysis jo poveikis.

Ir būtinai papasakok apie šampūną, kai išbandysi bigsmile.gif
Aš turiu dažytiems plaukams, patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 19, 21:35)
Ir būtinai papasakok apie šampūną, kai išbandysi  bigsmile.gif
Aš turiu dažytiems plaukams, patinka  smile.gif

Būtinai apie abu parašysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 19, 20:31)
Merginos, o kaip daromas tas veido valymas su ricinos aliejumi? Kažkaip nerandu temoje, gal neatidžiai ieškojau... blush2.gif

cia gan aiskiai aprasyta: http://love-eco.lt/blogas/?p=69
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 09 19, 19:19)
Ar veido valymui su ricinos aliejumi tiktu vaistinese parduodamas RA?
dauguma toki ir naudojam
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 19, 20:35)
Laba merginos, kreipiuosi, gal ir ne i tema  blush2.gif , bet pastebejau kad mano simondsijos aliejuje, yra nuosedos, ar cia taip turi but? Ar jis jau pagedes? kaip manot?
mano jojoba irgi su nuosedom, bet kvapas nepakites ir pan. tiksliai nzn ar taip visiems yra, gal daugiau kuri pakomentuos.
Atsakyti
Jau nusipirkau ir aš AO lūpų balzamą su vanile ir medumi - good.gif Labai malonus ant lūpų, skonis panašu, kad neįkyrės, nes pakankamai švelnus. Pirkau kalbėdama telefonu, tai net nepauosčiau kitų, rinkausi, ką Palomina išskyrė kaip geriausią biggrin.gif

Etama, "Mėtos" ekstraktą nusipirkau Akropolio Maximoje smile.gif Kainavo 19,99 Lt. Šalia stovėjo ir ekstraktas riebiems plaukams - gal yra bandžiusių? 4u.gif Nusistebėjau tik jokios sudėties neradusi, iš ko pagaminta. Nei ant popierinės dėžutės, nei ant butelio, nei jokio lapuko nebuvo pridėta. Internete ieškojau rolleyes.gif

Satura, gal patarsi - pasiėmiau naudojimui Argital žalio molio pakuotę, kur vidiniam vartojimui skirta. Kaip kaukes daryt - jau žinau biggrin.gif O vartojant į vidų kaip elgtis? Esminis klausimas man toks - ar yra nurodymai, kad prieš valgį ar po valgio, ar reikia kažkiek po išgėrimo nevalgyt ir pan?.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 19 rugsėjo 2010 - 21:34
QUOTE(ernesin @ 2010 09 19, 21:20)
pastebėjimas, kad jis nedaro lanksčių plaukų kaip rašoma etiketėje, jie išdžiuvę tampa kaip supurkšti lengvos fiksacijos laku biggrin.gif

gerą dalykėlį nučiupai biggrin.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 19, 22:18)
tiksliai nzn ar taip visiems yra, gal daugiau kuri pakomentuos.

kažkaip mažai aš jį naudoju, negaliu pakomentuoti sad.gif

mano vatos diskeliai, balinti be chloro:

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 19, 22:29)
Jau nusipirkau ir aš AO lūpų balzamą su vanile ir medumi -  good.gif Labai malonus ant lūpų, skonis panašu, kad neįkyrės, nes pakankamai švelnus. Pirkau kalbėdama telefonu, tai net nepauosčiau kitų, rinkausi, ką Palomina išskyrė kaip geriausią  biggrin.gif

Lengva man girti buvo, kai tik du "skonius" isbandzius biggrin.gif blush2.gif Na, bet tas vanilinis su medum tikrai man labai patiko.. Lupas tepdavau ir tepdavau, greiciau ne vien del poreikio, bet del to kad labai kvepia.. Zodziu, buvo priklausomybe doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti